Comentarii (47)
ottobraun
ottobraun  •  15 Septembrie 2015, 10:51

pana acuma au pacalit fotbalul , adunau de prin romanica jucatori pe bani putini si ii exportau pe bani multi, cluburile nu mai botul la vrajeala ciobanului ca le da procente la transferuri, asta e doar inceputul risca retrogradarea care trebuia sa se produca iarna trecuta , au inca relatii la arbitrii construite pe spaga si blaturi din astea inca supravietuisc plus inca au oamenii in politica gen Ponta care ia ajutat si ii ajuta !

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  15 Septembrie 2015, 10:49

Articol scris bine(chiar daca nu stim de cine)Acum mergi fuguta la gabi oprea sa-ti dea de-o bere.Multumim UNPR ca ai reusit sa distrugi Steaua.

legendavisinie
legendavisinie  •  15 Septembrie 2015, 10:48
Postat de sameertx pe 15 Septembrie 2015, 10:27

Mosneagule, nu ti-e greu sa te trezesti dimineata sa vezi meciurile echipei bolsovice Rapid Bucuresti in ligile inferioare?

fcsbistule, spune-ne si noua cum e sa sustii o clona cu emblema penibila.

sameertx
sameertx  •  15 Septembrie 2015, 10:27
Postat de legendavisinie pe 15 Septembrie 2015, 10:24

E foarte bine ca exista clona fcsb. De ce sa nu aiba si persoanele becalizate o echipa pe care s-o sustina ?

Mosneagule, nu ti-e greu sa te trezesti dimineata sa vezi meciurile echipei bolsovice Rapid Bucuresti in ligile inferioare?

legendavisinie
legendavisinie  •  15 Septembrie 2015, 10:24

E foarte bine ca exista clona fcsb. De ce sa nu aiba si persoanele becalizate o echipa pe care s-o sustina ?

speedy73
speedy73  •  15 Septembrie 2015, 10:24
Postat de mariuss72 pe 15 Septembrie 2015, 10:20

Vezi ca vorbesti cu o clona a lui valah.

a, da? habar nu aveam. multumesc :)

zidane92
zidane92  •  15 Septembrie 2015, 10:24
Postat de sameertx pe 15 Septembrie 2015, 10:18

Ce zici metre de arbitrajul de aseara? Eu cred ca a fost impecabil!

Eu nu am nimic cu steaua,daca ai iq subunitar si nu ti-ai dat seama! Ba chiar pe articolul cu notele am atras atentia ca si steaua e furata meci de meci ca si dinamo ca sa ia miyagi titlul! Eu am cu presa fecesebizata care crede ca presa inseamna sa bagi doar becali si sa vomezi ceva de fecesebe nu tata gsp-ul e ultimul bastion dar va crapa si asta in curand si se va duce dupa prosport!

mariuss72
mariuss72  •  15 Septembrie 2015, 10:20
Postat de speedy73 pe 15 Septembrie 2015, 10:20

Astra, bineinteles. Iar daca invingatorii de aseara, CFR, isi primesc punctele, Dinamo va fi - ca si Steaua - mai aproape de play-out decat de "cine e pe primul loc" :D

Vezi ca vorbesti cu o clona a lui valah.

speedy73
speedy73  •  15 Septembrie 2015, 10:20
Postat de sameertx pe 15 Septembrie 2015, 10:01

Cine e pe primul loc? Dinamo Ale Ale Ale

Astra, bineinteles. Iar daca invingatorii de aseara, CFR, isi primesc punctele, Dinamo va fi - ca si Steaua - mai aproape de play-out decat de "cine e pe primul loc" :D

sameertx
sameertx  •  15 Septembrie 2015, 10:18
Postat de zidane92 pe 15 Septembrie 2015, 10:14

Ba voi nu mai aveti simtul ridicolului deloc? Fecesebu din mogosoaia e pe locul 6, astia ar trebui bagati pe pagina 55 din 24 ale ziarului sau sub paginile de la ziar? Nu v-ati dat seama inca ca singura tactica a presei romanesti toata ziua steaua si becali a dat faliment! Antena 1 a renuntat la meciul stelei ca se uita 300 mii credea felix motanul ca da lovitura, teapa, in curand tvr va renunta si ea! Gata cu prostiile si inventat stiri din dosul becalian! Miscati-va curul de pe scaune si faceti presa ca lumea ca nu mai inghite nimeni behaielile astea nici stelistii macar fecesebizati sau nefecesebizati! E falimentul presei fecesebizate din romanie, nu mai pot de fericire din motivul asta! 1 astra 2 viitorul 3 cfr 4 dinamo 5 asa 6 pandurii 7 fecesebeu hai miscati-va curul si la treaba nu mai vrea nimeni behaieli becaliene!

Ce zici metre de arbitrajul de aseara? Eu cred ca a fost impecabil!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează