FOTBAL » LIGA 1 » FC VASLUI - STEAUA, LUNI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO
Alte știri din fotbal
„Dăm înainte, nu ne interesează!” » Amenință cu haos în peluză la Kosovo - România. FRF caută disperată soluții
2
România U20, duel cu Portugalia la Târgoviște: formulă ofensivă a „tricolorilor”
0
La prima intervenție ca președinte al lui Hermannstadt, Daniel Niculae a răspuns tranșant în războiul Steaua - FCSB
1
„Avem președinte!” » Clubul din Superligă l-a instalat, oficial, pe Daniel Niculae
2
Știri din fotbal internațional
Belgia - Italia, atracția serii în Liga Națiunilor, cu Radu Petrescu la centru » Echipele probabile + cele mai tari cote
0
Harry Kane nu-i iartă pe „trădători”. Discurs tranșant al căpitanului
0
Deznodământ fabulos! Meciul cu trofeul pe masă s-a reluat după o pauză de 276 de zile » Era 2-0 când s-a oprit. Cum s-a terminat totul
0
Avem un român în Top 15 marcatori pentru Gheata de Aur! Golgeter și proaspăt campion: „Tot mai mulți oameni sunt atrași de fotbal aici”
0
Lifestyle
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, apariție senzațională la piscină » Motivul pentru care nu se căsătoresc: „De ce ai schimba lucrurile?”
2
Acuzațiile jurnalistei, după conferința lui Kylian Mbappe: „Mi-a venit să plâng. Nu am putut pune întrebări”
0
Modul neașteptat în care Adrian Mutu a cerut-o în căsătorie pe Sandra: „Era o nebunie totală și nu aveam ce face”
0
Revenită de la Asia Express, printre ședințe foto incendiare, Carmen Negoiță a dezvăluit pasiunea ascunsă: „Ne întâlnim o dată pe săptămână!”
5
Evaziune fiscală de 5,1 miliarde de lei la traderii de petrol și energie. ...
Libertatea
Analiza pieței imobiliare din România. Cum vor influența alegerile ...
Adevărul
"Momentul pe care lumea nu-l ştie"înainte de scandalul Steaua - FCSB! ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
ne gasim aici dupa meciul cu vaslui...!
Ce sa faca? Steaua a facut cateva upseturi de a ajuns aici ... (Cand trageam Valencia, declarata cu un an in urma cea mai buna echipa din Europa cu 2/3 trofee ... nu mai era vorba de ghinion?) ... astia nu sunt in stare nici ca si cap de serie sa treaca mai departe (vezi Vorskla, NEC, Elfsborg, toate 3 au facut upset cu Dinamo) ...:)) mamaliga lui Mitca nu tine de foame in Europa ...:))
Acum cateva sezoane trageam Zaglebie Lublin (campioana Poloniei) si o eliminam fara sa transpiram (Zaharia) ... cand joaca Rapid and co. se schimba regululile ... daca ati observat ... :)) Bine ca mai exista si MyPa ... venita pe locurile date de UEFA pentru fair-play ...:))
Ma, da' secretu' asta al Stelei e foarte bine ascuns, totusi, ca vad ca nimeni nu poate face la fel. Da' toti stiu chibita si zice ba ca nu e chiar cum se vede, ba ca albu' nu-i chiar alb, ba ca... Faceti la fel, e simplu. Sau mai bine! Avand in vedere ca ce face Steaua in Europa e kaka-maka ce mare lucru sa faca echipele voastre mai mult?
Saracu de tine :( Ce frustrat esti. L-as ca poate peste 10 ani va intra Rapidul din nou in grupe daca nu se desfinteaza pana atunci :)) Nu pot sa inteleg ati jucat cu Heerenveen si va plangeti ca ati avut adeversar greu. Steaua a facut instructie cu ei cand acel nume insemna ceva. Cainii se plang ca au picat cu Metalist? Pai Doamne nu e Real Madrid nici Sahtior. Vaslui a picat cu vice campiona Turciei, dar a uitat ca Steaua, nu de mult, a picat cu campiona Turciei (Galata) si a eliminato. Daca acesti adversari sunt grei atunci mai bine ne punem capul in pamant. Voi nu vedeti cat de josnici sunteti?
Yep Slask in preliminarii (versus CSKA Sofia) so Legia Warszawa om GS ...:))
Slask
Slask
Ma chinui sa-mi dau seama de cine a trecut Rapidul anul trecut ca sa ajunga in Grupe si sa faca 3p, cu Slask (= Larnaca), Hapoel(< Haifa) si PSV (< Schalke) ... Eu stiu ca am trecut de CSKA Sofia, cel mai tare adversar tras de echipele romanesti in preliminarii ... norocul providential al Stelei, of course (ce poate fi mai norocos, decat sa ai coeficient dublu decat oricare echipa romanesca si sa tragi cel mai bine cotat adversar) ...:))
Rugati-va voi sa piarda Steaua, o sa faceti ditamai coeficientul asa ...:)) Ce e asta a 9-a prezenta in grupe consecutiva? Toate cu calificare? Nici macar o pomana de acces direct? Sunteti pe aproape, zau, ce aveti toate echipele romanesi vreo 6 prezente in grupe, impreuna ...:)) suntreti o adevarata bula de performanta, si o mentalitate foarte competitiva, dupa cum se vede ...:))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.