Comentarii (79)
sandmann
sandmann  •  05 Noiembrie 2010, 20:29

@sundance, tot ce ai enumerat acolo imi place si mie , afara de odiseea spatiala , pe care n-am vazut-o imi plac si unele poezii paunesciene. Mi-a placut si ideea Cenaclului si faza cu "totusi iubirea " Dar tot ce a facut dupa 89' pe mine unul m-a scarbit ... eu l-as descrie asa: un pic prea mult actor pentru a fi poet , un pic prea demagog pentru a fi perfect... scuze pt rima

sundancekid
sundancekid  •  05 Noiembrie 2010, 20:28
Postat de sandmann pe 05 Noiembrie 2010, 20:15

sundance, comparatia ta Eminescu -Macedonski , ar trebui sa arate cat de cult esti? Ciudata tara , asta in care traim ... la toti trebuie sa ne placa aceasi muzica , aceleasi filme si aceasi poeti... Iar majoritatea care iti dau in cap o fac pentru un poet pe care nici macar nu l-au citit... Nici o surpriza , in tara asta , devii apreciat , cunoscut si iubit abia dupa ce mori ...

L-am citit si pe Paunescu si pe Sorescu ! Care problema ta ? Acum il pling pe Paunescu atunci l-am plins pe Sorescu...

cfr_atlanta
cfr_atlanta  •  05 Noiembrie 2010, 20:15

A murit marele alb!!!

sandmann
sandmann  •  05 Noiembrie 2010, 20:15

sundance, comparatia ta Eminescu -Macedonski , ar trebui sa arate cat de cult esti? Ciudata tara , asta in care traim ... la toti trebuie sa ne placa aceasi muzica , aceleasi filme si aceasi poeti... Iar majoritatea care iti dau in cap o fac pentru un poet pe care nici macar nu l-au citit... Nici o surpriza , in tara asta , devii apreciat , cunoscut si iubit abia dupa ce mori ...

sundancekid
sundancekid  •  05 Noiembrie 2010, 20:06

Eu sunt loial capitalei dar nu pot fi indiferent pentru ca prin vene imi curge si singe de Oltean si singele apa n se face ! La greu sunt alaturi de ai mei adica de Olteni. Va Iubesc !

meka
meka  •  05 Noiembrie 2010, 19:57

@ sandmann - El va ramane tot timpul in amintirea parintilor nostri ca fiind omul ce a redat speranta romanilor intr-o perioada cenusie a acestei tari. Faptul ca in opinia unora sau altora este un poet mai putin inspirat in comparatie cu altii nu schimba cu nimic acest fapt.

faithblue
faithblue  •  05 Noiembrie 2010, 19:25

"V-am spus, concetateni analfabeti, Si luati aminte si sa tineti minte. Dar nu stiam ca v-ati nascut si surzi Si scoateti arma cand vedeti cuvinte." ... Istetule, mai pune-te la un serial de la lost,si apoi nu te mai da mare destept pe aici

daniel_rogoz
daniel_rogoz  •  05 Noiembrie 2010, 19:24

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA SI SA-L IERTE

seraph
seraph  •  05 Noiembrie 2010, 19:00

să-i fie ţărâna uşoară. o fi fost comunist, o fi fost ce-a fost, dar el a scris imnul Rapidului şi pentru asta îl voi aprecia mereu.

sandmann
sandmann  •  05 Noiembrie 2010, 18:57

@justsamba, imi plac vreo 7-8 poezii de-ale lui... As putea sa-ti enumar vreo 20 poeti contemporani mai inzestrati ca Paunescu , dar probabil n-ai auzit de jumate din ei, "literatule"

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 8
Comentează