Comentarii (57)
tazdevil
tazdevil  •  04 Februarie 2015, 20:43
Postat de alexbibirica1 pe 04 Februarie 2015, 20:24

frate,aia nu fac parte din ue ... eu ma refer la k0k0tu' asta de romanie,care se crede mare stat UE ,cu justitie curata ...

Mah,OANA STA....aia a zis-o cel mai bine:"Cine va raspunde si cine e vinovat ca aceste arestari si eventuale procesese fac abia acum,si nu atunci cand trebuia si fusesera dovedite infractiunile????Daca demonstreaza ceva aceasta frenezie de acum,demonstreaza fix cat de independenta NU este justitia">Si are dreptate,chiar daca astia primesc(sper eu) ce merita,trebiau sa primeasca demult si poate nu mai furau atat!!!!!!!!

v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  04 Februarie 2015, 20:39

"au avut cel mai mult de suferit din cauza lui Vasile Maftei". adica,dupa mintile voastre "luminate",Maftei este vinovat ca nu a fost platit!? jalnici sunteti! eu zic ca acesti jucatori meritau o mama de bataie pt ca au indraznit sa-si ceara drepturile

adicn
adicn  •  04 Februarie 2015, 20:27
Postat de klaus pe 04 Februarie 2015, 19:30

albuleee vrem un review:))))))))))

Sunt în perfuzii toţi :)

alexbibirica1
alexbibirica1  •  04 Februarie 2015, 20:24
Postat de tazdevil pe 04 Februarie 2015, 20:22

Din U.E,sa nu exageram......pe la albanezi si kosovari cred ca au aia o justitieeeeeeeee.....sau in Ucraina...mama,mama,de te doare capul!

frate,aia nu fac parte din ue ... eu ma refer la k0k0tu' asta de romanie,care se crede mare stat UE ,cu justitie curata ...

laurentis69
laurentis69  •  04 Februarie 2015, 20:23

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

tazdevil
tazdevil  •  04 Februarie 2015, 20:22
Postat de alexbibirica1 pe 04 Februarie 2015, 20:17

cea mai mizerabila JUSTITIE din intreaga europa ... o justitie care se crede CORECTA,este justitia romana . __________ daca erau jucatori carora clubul le datoreaza bani ... de ce le-au acceptat intrarea in insolventa ?

Din U.E,sa nu exageram......pe la albanezi si kosovari cred ca au aia o justitieeeeeeeee.....sau in Ucraina...mama,mama,de te doare capul!

chronic
chronic  •  04 Februarie 2015, 20:22
Postat de alexbibirica1 pe 04 Februarie 2015, 20:17

cea mai mizerabila JUSTITIE din intreaga europa ... o justitie care se crede CORECTA,este justitia romana . __________ daca erau jucatori carora clubul le datoreaza bani ... de ce le-au acceptat intrarea in insolventa ?

pai si la dinamo si la rapid ce a fost?? crezi ca acolo a fost justita corecta? justitia e corecta doar cand il baga pe jiji si pe MM la puscarie....dar de negoizda si paszkany nu se atinge nimeni

alexbibirica1
alexbibirica1  •  04 Februarie 2015, 20:17

moshu_cu_sacu
moshu_cu_sacu  •  04 Februarie 2015, 20:15
Postat de unico_biancorossi pe 04 Februarie 2015, 20:02

situatii.. in pana mea.. ma doare capul.

Stai liniștit, Cristache! M-am prefăcut că n-am văzut.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Februarie 2015, 20:02
Postat de unico_biancorossi pe 04 Februarie 2015, 20:02

sunt situati cu totul diferite. celelalte echipe care au ales insolventa, la un moment dat, nu au fost reclamate la comisii de jucatorii lor. din cauza asta situatiile difera.

situatii.. in pana mea.. ma doare capul.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Comentează