Alte știri din fotbal
Sibienii, start în 2025 » Hotel de 5 stele și 3 amicale în Antalya + revine Jovan Markovic
0
După Dorinel, potopul » Plecări în masă la Oțelul Galați: încă 3 jucători se despart de club
0
Veste bună pentru Zeljko Kopic: îl așteaptă în Antalya
0
Tandemul Nețoiu-Florin Marin a făcut primul transfer al iernii la FC Voluntari
1
Știri din fotbal internațional
Juventus - AC Milan, derby în semifinalele Supercupei Italiei » Echipele probabile + cote
0
Valencia - Real Madrid, în runda #12 din La Liga » Campioana Europei poate urca pe primul loc. Echipe probabile + cote
0
Real Madrid oferă peste 100 de milioane pentru un internațional francez. A demarat negocierile
0
Andrei Șevcenko, despre dimensiunile dezastrului din Ucraina » 200 de jucători și antrenori omorâți, 77 de stadioane distruse
1
Lifestyle
Iubita lui Alexander Zverev a dezvăluit obiceiul ciudat pe care îl are tenismenul în dormitor: „Îmi vine să plâng în fiecare seară”
2
Singura condiție ca Dan Negru să mai prezinte un Revelion: „Doar așa o fac, dar e imposibil să se mai întâmple”
11
„Jumătatea mea mai bună” » Radu Drăgușin, gest impresionant pentru Ioana de ziua ei: ce cadou i-a oferit fotbalistul lui Tottenham
7
Au trecut la următorul nivel! Arena-SF inaugurată de americani poate să VÂNDĂ din energia pe care o produce: imagini spectaculoase
3
Mah,OANA STA....aia a zis-o cel mai bine:"Cine va raspunde si cine e vinovat ca aceste arestari si eventuale procesese fac abia acum,si nu atunci cand trebuia si fusesera dovedite infractiunile????Daca demonstreaza ceva aceasta frenezie de acum,demonstreaza fix cat de independenta NU este justitia">Si are dreptate,chiar daca astia primesc(sper eu) ce merita,trebiau sa primeasca demult si poate nu mai furau atat!!!!!!!!
"au avut cel mai mult de suferit din cauza lui Vasile Maftei". adica,dupa mintile voastre "luminate",Maftei este vinovat ca nu a fost platit!? jalnici sunteti! eu zic ca acesti jucatori meritau o mama de bataie pt ca au indraznit sa-si ceara drepturile
Sunt în perfuzii toţi :)
frate,aia nu fac parte din ue ... eu ma refer la k0k0tu' asta de romanie,care se crede mare stat UE ,cu justitie curata ...
Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Din U.E,sa nu exageram......pe la albanezi si kosovari cred ca au aia o justitieeeeeeeee.....sau in Ucraina...mama,mama,de te doare capul!
pai si la dinamo si la rapid ce a fost?? crezi ca acolo a fost justita corecta? justitia e corecta doar cand il baga pe jiji si pe MM la puscarie....dar de negoizda si paszkany nu se atinge nimeni
cea mai mizerabila JUSTITIE din intreaga europa ... o justitie care se crede CORECTA,este justitia romana . __________ daca erau jucatori carora clubul le datoreaza bani ... de ce le-au acceptat intrarea in insolventa ?
Stai liniștit, Cristache! M-am prefăcut că n-am văzut.
situatii.. in pana mea.. ma doare capul.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.