Alte știri din fotbal
Zeljko Kopic îl așteaptă să semneze cu Dinamo: „Am vorbit cu el, îl văd ca pe un jucător bun”
0
Cătălin Cîrjan povestește scenele din vestiar, în momentul în care colegii au aflat despre ofertă: „Vă spun ce strigau”
0
UTA a stricat sărbătoarea Unirii Slobozia, FCSB mai încasează un croșeu! Clasamentul la play-off
4
Ultimatum pentru Denis Alibec la FCSB: „Ori îl scot din lot definitiv, ori mă mai bazez pe el”
0
Știri din fotbal internațional
Inter îi promite un star lui Cristi Chivu » Suma investită de club și ce jucător e primul pe lista nerazzurrilor
0
Real Madrid - Levante » „Bernabeu” FIERBE! Cei 3 jucători fluierați la fiecare atingere
1
Daniele De Rossi a cerut, iar Dan Șucu scoate banii! » Pentru ce a plătit 600.000 de euro patronul lui Genoa
0
E război la Real Madrid! Au împânzit orașul cu mesaje macabre anti-Florentino: „Terminat, bun de eutanasiat!”
0
Lifestyle
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
0
La 47 de ani, mama juniorului din Superligă a rămas în costum de baie și s-a tolănit pe șezlongul acoperit de zăpadă: „Ce zice băiatul tău?”
22
Prezentatoarea știrilor sportive a fost suporter Dinamo: „Copilărie alb-roșie. Mi-a rămas în suflet”
6
Audi a scos pe circuit noul monopost cu care debutează în Formula 1 » Primele imagini oficiale
1
Un polițist de la IPJ Constanța a făcut controale, dar a primit 5.000 euro ...
Libertatea
Moruțan, mărul discordiei între verii Becali. Giovanni „întinde sforile” ...
Adevărul
„Rețeaua Nigeria” » Jucători păcăliți sau legați cu clauze aberante de un ...
GSP SPECIAL
Volodimir Zelenski dezvăluie informații secrete. Ucraina se pregătește ...
Libertatea
Voi nu sunteti normali daca si dupa jocul asta il injurati pe Tanase. A facut un meci excelent atat in aparare cat si in atac. Daca s-ar puncta ca la hochei pasele de gol, in acest meci Tanase a avut cel putin trei. In schimb Radut pe care-l lauda multi este la fel de balerina asa cum il stiam. Nu va intrebati de ce Pusztai il tine rezerva? A intrat foarte motivat incercand sa-i impresioneze pe stelisti si tot nu a realizat nimic. Asta e jucator de curtea scolii, multe floricele si nimic important.
Ce ajutor le trebuie sa castige? Toata lumea vorbeste de Severin-Petrolul ca si cand ar depinde de asta daca Steaua ia sau nu campionatul. Mai sunt 5 etape, au timp sa mai faca un punct. Petrolul trebuie sa se concentreze si sa bata la Severin pentru a-si asigura locul 2. Au facut tot ce-au putut stelistii, mai au nevoie de ajutor oltenesc! :) Penibil...
Felicitari baieti ! Daca imi spunea cineva acum un an ca o sa castigam titlul si o sa eliminam pe Ajax cu Adi Popa, dodel10, Szukala, Pintilii si altii ziceam ca e nebun. Cred ca meritul este mai mult de 50% al lui Reghecampf, care asa manelist ne-manelist cum o fi, e bun antrenor. PS: sa ii spuna cineva lui Jiji sa il vanda pe Tanase. Este un fel de Banel tehnic.
maiou supraelastic, ochelari mari,burta semintele in bermude...daca aratam asa o dadeam pe mama in judecata...hai stai acolo, pe locul 2 (ma bucur sincer Petrolul chiar merita) taranusule..
ce mai conteaza ca e acum sau etapa viitoare??? si daca pierdem toate meciurile tot suntem CAMPIONI !!!!!
daca tu esti din poza si vorbesti de analfabeti e grav daca nu esti tu si ti-ai pos o poza cu cercopitecul ala e si mai grav
uniti spre 25:D
Sper sa revina Radut , inapoi , e peste Nistor ...... doamne ce jucator poate pierde Steaua :-J
numai oite analfabete-restu' e CAN CAN...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.