Alte știri din fotbal
Dorinel Munteanu a luat notițe! Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru meciul cu Oțelul și va face TREI modificări: „A făcut Dumnezeu strategia”
0
O legendă din Giulești are încredere totală în echipa lui Șumudică: ”Nu are cum să nu câștige cu Petrolul”
0
Răsturnare de situație! FIFA s-a răzgândit înainte de tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2026
2
FC Botoșani - Farul, primul meci din runda a 18-a » Ce echipe pregătesc Ciobotariu și Hagi + Cele mai tari cote
0
Știri din fotbal internațional
Gură de aer pentru FCSB! » Câte puncte de coeficient a obținut campioana României în Europa League + Ultimele meciuri din grupă au o miză IMENSĂ
0
Mesaj de la Carlo Ancelotti pentru restul lumii: „Spune cei vrei, Real va fi în finală, la Munchen!”
0
Celebrul mural care e depășit doar de Colosseum între cele mai vizitate obiective turistice italiene din 2023!
0
Ce scrie presa din Germania despre FCSB, înainte de duelul direct din Europa League
1
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
203
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Se audeeeee! :-))) E unu’ p’acolo, nea Alecu care tunde ... pe berbecu fcsbist! Cică se supăra ca ciobanu‘ pe sat și pleaca in Grecia, vei rămâne al nimănui! :-)))))
* pe care! :-))))
A naibii coincidenta, numai ce și-a pus Werner Guvern :-)))) știți ca fcsbistii, dăștepti cum sunt ei de fel, ziceau ca vine PNLul și sa vezi frățiware ce taie fondurile la sport (cea mai tare a fost aia cum ca vorbește ne-a jjijji cu Orbán sa pună un ministru la MApN care sa ii dea lui Steaua gratis :-)))) ), doar ca Iohannis, chiar înainte de a doua învestire a spus exact pe dos :-)))) și anume ca își va folosi influența, atâta câtă e, tocmai ca Guvernul “lui” :-) sa sprijine sportul cât se poate de mult :-))) Felicitări sibienilor, sper sa îl termine la timp și sa se bucure de el! Încet încet FC fcsb ramane singura echipa fără absolut nimic: stadion, brand, palmares, identitate, suporteri (in fine, acei 41% Imaginari care nu ii vezi nicăieri, doar câteva conturi false pe net). :-))) Dar am înțeles ca și la Clinceni se construiește un stadion frumos, deci cazul e ca și rezolvat! :-)))))
Bani cheltuiti dintr-o pusculita pentru smekeri ! Alta lovitura cu costuri supradimensionate ! Johannis are si el oameni pe acolo ? Nu ? Bai, sa fie...! La ce valoare sportiva are Sibiul , su zic sa mai faca doua peluze mici a cate 700 de locuri fiecare si o tribuna a -2-a de 1300 de locuri si gata neica, destul, prea destul! Dar unde-i Boc-2 ca sa faca un gigant ca la Cluj, unde niciodata nu se ocupa magaoaia mai mult de un sfert ?!? Furati tata, furati, alllloo DNA, se-aude ??????
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.