Comentarii (81)
paulo
paulo  •  16 Mai 2014, 10:01

intrarea in insolventa nu inseamna si plecarea din Liga 1, U Cluj este in insolventa si joaca in Liga 1... problema este in Europa, unde in cazul unei clasari pe loc de cupe in sezonul urmator ne vom uita frumos la echipa de sub noi cum evolueaza in cupele europene :) Din pacate situatia e destul de dramatica... mereu am spus ca prea multi actionari nu e o solutie.. au luat toti si uite unde s-a ajuns... dar vom renaste intr-o zi :)

bamse1901
bamse1901  •  16 Mai 2014, 10:01
Postat de reddogsv pe 16 Mai 2014, 09:49

Fac un apel la cei care se pretind dinamovisti pe la tv sau prin alte medii sa vina sa ajute clubul in mod concret nu sa manace rahat despre altii care incearca sa faca ceva, bun sau rau, mult sau putin. Stiti cum se spune: ,,Prietenul la nevoie se cunoaste.'' As adauga aici si caracterele. Daca 9 actionari au adus clubul in starea asta ce pretentii avem de la unul singur care are interes sau nu. Ca managementul a fost prost ca s-a furat sau nu, fiecare parte interesata are dreptul sa ceara in instanta recuperarea prejudiciului. Pana una alta clubul se afla intr-o situatie jalnica si numai adevarati dinamovisti pot ajuta. Sunt aproape convins ca majoritatea vor bate in retragere!

sunt de acord cu tine, dar spune si o situatie de ajutare.

mariuss72
mariuss72  •  16 Mai 2014, 09:56
Postat de reddogsv pe 16 Mai 2014, 09:49

Fac un apel la cei care se pretind dinamovisti pe la tv sau prin alte medii sa vina sa ajute clubul in mod concret nu sa manace rahat despre altii care incearca sa faca ceva, bun sau rau, mult sau putin. Stiti cum se spune: ,,Prietenul la nevoie se cunoaste.'' As adauga aici si caracterele. Daca 9 actionari au adus clubul in starea asta ce pretentii avem de la unul singur care are interes sau nu. Ca managementul a fost prost ca s-a furat sau nu, fiecare parte interesata are dreptul sa ceara in instanta recuperarea prejudiciului. Pana una alta clubul se afla intr-o situatie jalnica si numai adevarati dinamovisti pot ajuta. Sunt aproape convins ca majoritatea vor bate in retragere!

Stai linistit, nu vine nimeni. Nu ca n-ar vrea, dar nu-si risca nimeni banii intr-un hatis birocratic, intr-o situatie incerta.

reddogsv
reddogsv  •  16 Mai 2014, 09:49

bandoleros
bandoleros  •  16 Mai 2014, 09:42

Doamne ce prapastii citesc aici. Nu credeam vreodata ca se poate ajunge aici la dinamo...din contra, ma asteptam la o replica dura din partea lor in sezonul viitor si la un contracandidat serios la titlu, gandind ca din sezonul urmator vor avea parte de sustinere politica. Incurcate sunt caile Domnului...sau ma rog, caile politicului.

laurentyu1964
laurentyu1964  •  16 Mai 2014, 09:41
Postat de widoqq pe 16 Mai 2014, 09:37

Bine ca alte echipe precum Poli,Craiova, Vaslui, Bistrita n au primit licenta pentrun ca aveau ceva maruntis datorii si gunoiul de dinamo sta bine merci cu datorii de zeci de milioane de euro in divizia A.

dinamo si steaua nu poti sa le compari cu provincia tarane ,aceste echipe au adus faima in europa ,nu taranii tai

reddogsv
reddogsv  •  16 Mai 2014, 09:41
Postat de unico_biancorossi pe 16 Mai 2014, 09:35

..)))))))))))))))))))))))))))))) amigo.... lasa dracu divizia sulii kalului.. dinamo se duce dracului si tie iti arde de supararea ta pe divizia stiintifico - fantastica ?.)

Serios? Si am adus eu clubul in starea asta? Ii pasa lui Turcu sau Badea ca eu atatia ani am suferit din cauza lui Dinamo? Nu am bani ca actionar...asa ca ma multumesc cu ce am, ma voi axa pe alte sporturi, la muzica iau premii numai aratarile si homosexualii.....

laurentyu1964
laurentyu1964  •  16 Mai 2014, 09:39

SPER SA SE PLATESCA DATORIILE PANA PE 28 MAI SI DINAMO SA NU INTRE IN INSOLVENTA, CAMPIONATUL NU AR MAI FI INTERESANT FARA EI, PACAT

titelb
titelb  •  16 Mai 2014, 09:38
Postat de ovidiu_3003 pe 16 Mai 2014, 09:33

Neneaguita este un falit care nu stie sa conduca un club ...

Vechea garda stiau ca stau pe un butoi de pulbere. Ca sa scape de scandal i-au dat cartoful fierbinte lui Negoita. Negoita dornic de popularitate a muscat momeala si acum da socoteala pentru toti hotii care sau perindat pe la club.

widoqq
widoqq  •  16 Mai 2014, 09:37

Bine ca alte echipe precum Poli,Craiova, Vaslui, Bistrita n au primit licenta pentrun ca aveau ceva maruntis datorii si gunoiul de dinamo sta bine merci cu datorii de zeci de milioane de euro in divizia A.

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Comentează