Alte știri din fotbal
Rapid - Petrolul, un nou Primvs Derby programat în etapa #18 din Superligă » Echipe probabile + cele mai tari cote
0
Gigi Becali a anunțat care este starea lui Ngezana, accidentat în FCSB - Olympiakos + Ce se se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu
0
„Hagi” Luțu: „Sper să-mi implementez filosofia la FCSB” » Mesaj clar pentru Becali după absolvire: „Vreau funcția”
4
Noul clasament FIFA: România, pe cea mai bună poziție din ultimii ani + Kosovo, salt istoric
2
Știri din fotbal internațional
Claudio Ranieri a spus care a fost secretul din spatele meciului bun făcut de Roma cu Tottenham: „Asta le-am zis băieților”
0
IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul GSP a taxat un singur jucător de la FCSB: „Nu ai voie la acest nivel”
0
Umplut de sânge de Mihai Popescu, și-a făcut selfie la cabine: „La mulți ani!”
0
FCSB, la un pas de podium în Europa League! Câți spectatori au fost cu Olympiakos
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
203
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
De data asta o incurca si el. Ei au facut dupa metoda: ia si tu si da-mi si mie. Asta era metoda de la Comunisti. Cred ca o sa se lase aici cu confiscari desi trebuie sa recunosc ca Dragomir este capul care pute in Fotbalul Romanesc.
Vino cu argumente si lasa atacurile la persoana . Asa sunteti toti astia cu convingeri politice, basisti , pesedisti, liberali sau otevisti , cand cineva vine cu argumente impotriva dumezeilor vostri de carton , treceti la atacul la baioneta fara argumente .
Hai ma las-o mai moale cu marinarul! Ajung sa cred ca esti angajatul antenelor!!!!
Nu comentez daca e real sau nu!! Singurul lucru real de pana acuma e ca gasca securista a lui Voiculescu fabrica dosare!!!!!
du-te-n MM LA PUSCARIE!!!
Mitica Dragomir a prejudiciat LPF cu 3.5 mil E si savarsit doua infractiuni : -Infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, în formă calificată, prevăzută de art. 246 C.Pen., Raportat la art. 2481C. -Infractiunea de conflict de interese _______________ IERI DNA A GASIT CA TOT CE A FURAT MITICA ESTE LEGAL ! _ SA DORMITI BINE ; PLAGIATORUL SI MARINARUL VEGHEAZA LA LINISTEA DIN FOTBAL .
Nu mai mentionez ca DNA nu avea ce cauta intr-un litigiu intre companii private si o asocitia LPF, conform legii , doar DIICOT sau parchetul de pe langa judecatorie , dar in niciun caz DNA . Asa se explica si pactul Plagiatorul Kiorul in care fiecare are sefii lui de parchete pe care le controleaza . MITICA a scapat iar si este mai puternic ca niciodata .
Ilegal este mita de 3,5 milioane euro pe care a luat-o mafiotul MITICA printr-o firma a lui pentru a face demersuri în a susţine compania RCS&RDS în câştigarea licitaţiei organizate, privind transmiterea TV a meciurilor de fotba.Procurorii DNA spun că interceptările telefonice au dezvăluit cum Alexandrescu l-ar fi ameninţat pe Bendei să semneze acest contract, altfel ar da publicităţii o înţelegere scrisă între RCS&RDS şi o firmă a lui Dumitru Dragomir.Esti mai documentat tu decat DNA-ul? Ce interes ai de susti mafia?
Basescu avea nevoie de plangerea lui Mitica Dragomir pt ca in cazul infractiunii de santaj , miscarea penala nu se poate pune in miscare fara plangerea penala . In schimb Corleone a primit de Base imunitate pt toate infractiunile comise de mafia LPF FRF . Prima victima a pactului Basescu Corleone este u Craiova care nu mai are cum sa castige procesul in justitia controlata de Kior . Mitica Dragomir trebuia arestat in acest dosar pt infractiunea de abuz in serviciu si conflict de interese prev de Art. 246 si art.253.1 Cod penal . Mita asta de 3.5 mil E a fost ciordita din drepturile cuvenite cluburilor de fotbal ce compun LPF! In urma pactului Base-Kovesi-DNA-Corleone , MAFIA DIN FOTBAL
FRF & LPF=MAFIE
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.