Alte știri din fotbal
FIFA s-a răzgândit înainte de tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2026 » Anunțul FRF
0
FC Botoșani - Farul, primul meci din runda a 18-a » Ce echipe pregătesc Ciobotariu și Hagi + Cele mai tari cote
0
Rapid - Petrolul, un nou Primvs Derby programat în etapa #18 din Superligă » Echipe probabile + cele mai tari cote
0
Informații de ultimă oră! Gigi Becali a anunțat care este starea lui Ngezana, accidentat în FCSB - Olympiakos + Ce se se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu
0
Știri din fotbal internațional
Schimbarea antrenorului a funcționat parțial. Bild: „Hoffe trebuie să-și facă griji, vin Steaua București, Tottenham și Anderlecht”
0
Claudio Ranieri a spus care a fost secretul din spatele meciului bun făcut de Roma cu Tottenham: „Asta le-am zis băieților”
0
IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul GSP a taxat un singur jucător de la FCSB: „Nu ai voie la acest nivel”
4
Umplut de sânge de Mihai Popescu, și-a făcut selfie la cabine: „La mulți ani!”
1
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
203
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
vreti sa va zic una tare? daca din cei douazeci de milioane de romani aflati in viata UNUL SINGUR VA FI LA UN MOMENT DAT IN LIBERTATE, ACELA VA FI MITICA!
......si in strada cand iesim???
cum ma???? CFR nu are nici o vina????? :)))))
pai si jiji a primit un teren mult mai valoros si face puscarie acuma !!!
Bai oameni buni!!!! Ce ilegalitate a facut Mitica ????? A primit un cadou de la RCS. Care este problema ? Nu vedeti ca nici un club nu este deranjat.
ce pretentii ai tu, argumente??? mergi pe un forum de politica,,, tampitule! Ai murdarit gsp.ro cu politica ta cu tot, extremist din Afganistan!
Sa-i ajute CEL DE SUS sa ajunga cat de repede la JILAVA si sa nu-l poata ajuta nimeni asa cum n-a putut ajuta el UNIVERSITATEA SI RAPIDUL, iar acolo sa-i icalzeasca locul si lui sandel !
DACA SI LA ACEASTA JMECHERIE MARCA ORACOLU , NU SE IAU MASURI , FOTBALUL ADEVARAT DISPARE ....
amice in fotbal exista o cartita care trage toate sforile la orice nivel inclusiv in justitie , se numeste viorel hrebenciuc acesta este mafiotul care l-a scapat si pe dragomir si pe sandu ... restul sunt povesti , s-a stiut de toata lumea potlogariile lui sandu si dragomir , dar antenele nu au facut decat sa le cante in struna in toti acesti ani , iar acum cand mitica i-a tradat au dat-o la intors . E bun scandalul asta intre mafioti poate avem norocul si scapam de toti
Va scapa securistul si acum , doar este democratie cu specific romanesc !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.