Comentarii (23)
dinamo100
dinamo100  •  27 Septembrie 2021, 10:47

Orice analiza serioasa trebuie facuta dupa min 6 luni! Ce faceti voi aici e o joaca cu numere si statistici! Stilul unei echipe nu se contureaza in 6 meciuri, ci in mult mai multe. Nu faceti decat sa dati apa la moara patronilor din Liga 1, care schimba 2-3 antrenori pe sezon.

bah_ce_prost_este_iosif
bah_ce_prost_este_iosif  •  27 Septembrie 2021, 10:41

Eu cred ce este mana lui Make !

baddog26
baddog26  •  27 Septembrie 2021, 10:31
Postat de dora pe 27 Septembrie 2021, 10:16

Din păcate venirea noului antrenor nu i-a ajutat pe unii -gen Olaru sau Vlad- care au uitat sa joace fotbal, desi au fost chemati recent la naționala mare!

Olaru este inter, nicidecum minlocas la inchidere. Olaru, iti dace excelent faza de atac, are pase filtrante, scoate om din joc, finalizeaza excelent. Insa, când il pui sa faca si faza de aparare, greste foarte mult. Iordănescu, acum ca are mana libera, trebuie sa vada la antrenament si sa puna in exhipa exact ce trebuie, jucătorii sa joace pe poatul pe care dau cel mai bun randament. La inchidere, pot juca, Ovidiu Popescu, Sut, Perianu si Oaida, dar cel din urma este tot de profil ofensiv. Nu ai ce cauta acolo cu Olaru.

dinamo_ever86
dinamo_ever86  •  27 Septembrie 2021, 10:30
Postat de baddog26 pe 27 Septembrie 2021, 10:26

Nu 3ste Edi vre-un Guardiola sau Klopp, asta este sigur. Totysi, articolele de genul, sunt tendentioase, jurnaliatii, sau cineva vrea sa agite apele la palat. Pai e de vina Iordănescu ca, atat Vlad cat si Straton fac greseli elemenrare in poarta? La Cluj, 2 din cele 4 goluri, as putea spune chiar 3,au fost cu largul concurs al portarului. Cu Hunedoara, Straton, a gresit la cel putin 1 gol. Vinicius, este bun ca pozitionare, ca anticipare, dar daca are parte de un adversar rapid, este fa ut franjuri. Nu mai are 30 de ani, are 37,se vede si la el vârsta. Becali l a avut in lot pe Crețu, cred ca in fata apararii, ar fi fost excelent dar cnad nu e cap vai de picioare. Fcsb, are nevoie de portar si de fundas de top(pentru România), asta daca vrea intradevar sa conteze. Vald, are refelxe, care dpmdv, il facesa fie in top 15 portari din lume. Dar are mari carente pe centrari si pe anticipare. Gafeaza destul de des la astfel de momente ale jocului. Cretu, este un jucator de travaliu, face risipa multa de efort dar este limirat, atat ofensiv cat si defensiv. Pe de alta parte, Radunovic, este piesa dar nu poate tine apararea de unul singur. Atat Cristea at si Miron, sunt jucatori medii ca valoare pentru o echipa cu pretentiile celor de la FCsb. In atav, in ultima vreme, nu mi a placut deloc Popescu cel mic, prea multe igose, cade la fiecare contact. Gheorghe si Keseru par achizitii excelente, momentan de Budescu, nu imi place, joaca la mișto, nu pare deloc implicat.

Cred ca articolele de genul sunt facut la comanda lui...gigi

baddog26
baddog26  •  27 Septembrie 2021, 10:26

Nu 3ste Edi vre-un Guardiola sau Klopp, asta este sigur. Totysi, articolele de genul, sunt tendentioase, jurnaliatii, sau cineva vrea sa agite apele la palat. Pai e de vina Iordănescu ca, atat Vlad cat si Straton fac greseli elemenrare in poarta? La Cluj, 2 din cele 4 goluri, as putea spune chiar 3,au fost cu largul concurs al portarului. Cu Hunedoara, Straton, a gresit la cel putin 1 gol. Vinicius, este bun ca pozitionare, ca anticipare, dar daca are parte de un adversar rapid, este fa ut franjuri. Nu mai are 30 de ani, are 37,se vede si la el vârsta. Becali l a avut in lot pe Crețu, cred ca in fata apararii, ar fi fost excelent dar cnad nu e cap vai de picioare. Fcsb, are nevoie de portar si de fundas de top(pentru România), asta daca vrea intradevar sa conteze. Vald, are refelxe, care dpmdv, il facesa fie in top 15 portari din lume. Dar are mari carente pe centrari si pe anticipare. Gafeaza destul de des la astfel de momente ale jocului. Cretu, este un jucator de travaliu, face risipa multa de efort dar este limirat, atat ofensiv cat si defensiv. Pe de alta parte, Radunovic, este piesa dar nu poate tine apararea de unul singur. Atat Cristea at si Miron, sunt jucatori medii ca valoare pentru o echipa cu pretentiile celor de la FCsb. In atav, in ultima vreme, nu mi a placut deloc Popescu cel mic, prea multe igose, cade la fiecare contact. Gheorghe si Keseru par achizitii excelente, momentan de Budescu, nu imi place, joaca la mișto, nu pare deloc implicat.

cristi.neacsu
cristi.neacsu  •  27 Septembrie 2021, 10:23

Edi a preluat o echipă vai mama ei. Trebuie să treacă o vreme până să se vadă mâna lui, jucătorii abia se obișnuiesc să nu mai aibă de-a face cu tirania lui Becali

dora
dora  •  27 Septembrie 2021, 10:16

Din păcate venirea noului antrenor nu i-a ajutat pe unii -gen Olaru sau Vlad- care au uitat sa joace fotbal, desi au fost chemati recent la naționala mare!

gigi.scula
gigi.scula  •  27 Septembrie 2021, 09:49

Huooo. Da ți l afara și pe asta. Sa vina Jiji din nou principal.

c23665
c23665  •  27 Septembrie 2021, 09:38

Hagi era certat ca spune mereu: sa facem bine ca sa nu fie rau! Edi vorbeste mult mai mult decat Hagi dar... nu spune nimic!!

c23665
c23665  •  27 Septembrie 2021, 09:36

Se vede mana lui Edi. Dar nu se vede clar care: dreapta sau stanga?!

• 1
  • 2
  • 3
Comentează