Alte știri din fotbal
Revenire de senzație în fotbalul românesc! După două decenii, preia din nou controlul unui club. Prima măsură: readuce în prim-plan un antrenor din vechea gardă
4
Cine este favorită la câștigarea titlului în Liga 1 » Statisticienii au conturat configurația play-off-ului. Surpriză: echipa din TOP 6 care a fost „sărită din schemă”
4
Ovidiu Burcă, prezentat oficial la FC Voluntari: „Obiectivele noastre rămân clar definite”
0
Cum arată golgheterul perfect pentru Liga 1: „Dă 35 de goluri pe sezon”. Top 5 atacanți acum ai campionatului
3
Știri din fotbal internațional
Roberto Mancini admite că a greșit când a mers la arabi: „M-am lăsat orbit de bani!”
0
Mundo Deportivo, ziarul Barcelonei, dezvăluie că numele unui internațional român a apărut AZI în discuție la negocierile cu agenții lui Pedri: „S-a interesat de situația lui”
0
Daniel Bîrligea a dezvăluit secretul formei sale, înainte de FCSB - Olympiakos
0
„Așa terminăm în primele 8”. Calcul în direct: câte puncte mai ia FCSB cu Olympiakos, Hoffenheim, Manchester United și Qarabag
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
2
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
155
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Orice analiza serioasa trebuie facuta dupa min 6 luni! Ce faceti voi aici e o joaca cu numere si statistici! Stilul unei echipe nu se contureaza in 6 meciuri, ci in mult mai multe. Nu faceti decat sa dati apa la moara patronilor din Liga 1, care schimba 2-3 antrenori pe sezon.
Eu cred ce este mana lui Make !
Olaru este inter, nicidecum minlocas la inchidere. Olaru, iti dace excelent faza de atac, are pase filtrante, scoate om din joc, finalizeaza excelent. Insa, când il pui sa faca si faza de aparare, greste foarte mult. Iordănescu, acum ca are mana libera, trebuie sa vada la antrenament si sa puna in exhipa exact ce trebuie, jucătorii sa joace pe poatul pe care dau cel mai bun randament. La inchidere, pot juca, Ovidiu Popescu, Sut, Perianu si Oaida, dar cel din urma este tot de profil ofensiv. Nu ai ce cauta acolo cu Olaru.
Cred ca articolele de genul sunt facut la comanda lui...gigi
Nu 3ste Edi vre-un Guardiola sau Klopp, asta este sigur. Totysi, articolele de genul, sunt tendentioase, jurnaliatii, sau cineva vrea sa agite apele la palat. Pai e de vina Iordănescu ca, atat Vlad cat si Straton fac greseli elemenrare in poarta? La Cluj, 2 din cele 4 goluri, as putea spune chiar 3,au fost cu largul concurs al portarului. Cu Hunedoara, Straton, a gresit la cel putin 1 gol. Vinicius, este bun ca pozitionare, ca anticipare, dar daca are parte de un adversar rapid, este fa ut franjuri. Nu mai are 30 de ani, are 37,se vede si la el vârsta. Becali l a avut in lot pe Crețu, cred ca in fata apararii, ar fi fost excelent dar cnad nu e cap vai de picioare. Fcsb, are nevoie de portar si de fundas de top(pentru România), asta daca vrea intradevar sa conteze. Vald, are refelxe, care dpmdv, il facesa fie in top 15 portari din lume. Dar are mari carente pe centrari si pe anticipare. Gafeaza destul de des la astfel de momente ale jocului. Cretu, este un jucator de travaliu, face risipa multa de efort dar este limirat, atat ofensiv cat si defensiv. Pe de alta parte, Radunovic, este piesa dar nu poate tine apararea de unul singur. Atat Cristea at si Miron, sunt jucatori medii ca valoare pentru o echipa cu pretentiile celor de la FCsb. In atav, in ultima vreme, nu mi a placut deloc Popescu cel mic, prea multe igose, cade la fiecare contact. Gheorghe si Keseru par achizitii excelente, momentan de Budescu, nu imi place, joaca la mișto, nu pare deloc implicat.
Edi a preluat o echipă vai mama ei. Trebuie să treacă o vreme până să se vadă mâna lui, jucătorii abia se obișnuiesc să nu mai aibă de-a face cu tirania lui Becali
Din păcate venirea noului antrenor nu i-a ajutat pe unii -gen Olaru sau Vlad- care au uitat sa joace fotbal, desi au fost chemati recent la naționala mare!
Huooo. Da ți l afara și pe asta. Sa vina Jiji din nou principal.
Hagi era certat ca spune mereu: sa facem bine ca sa nu fie rau! Edi vorbeste mult mai mult decat Hagi dar... nu spune nimic!!
Se vede mana lui Edi. Dar nu se vede clar care: dreapta sau stanga?!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.