Alte știri din fotbal
Ciobotariu, dezamăgit după remiza cu Poli Iași: „Trebuia să închidem meciul”
0
Poli Iași a remizat cu FC Botoșani, dar Emil Săndoi n-a înțeles un aspect
0
FC Botoșani - Poli Iași au remizat în derby-ul Moldovei din Superligă
0
Mirel Rădoi e pe val! În ce business investește fostul selecționer: tocmai a preluat 25% din acțiuni
0
Știri din fotbal internațional
Florinel Coman l-a înfruntat pe Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor Asiei » Portughezul a dat recital!
0
Au descoperit deja antidotul pentru jocul Barcelonei. Motivele reculului suferit de liderul din LaLiga
0
Ioana Cosma, impresionată de un internațional român: „E jucător de Real Madrid, de Barcelona”
0
Pericolul major pentru FCSB » Olympiakos are un gol garantat pe meci cu el în teren! Superstatistici în 2024
0
Lifestyle
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
0
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
Călin Georgescu, mesaj pentru Elena Lasconi: „De ce vă bucurați că ați ...
Libertatea
Un fost mare internațional a furat peste 500.000 de euro. A dat lovitura la ...
Adevărul
Ilie Năstase dă o veste îngrijorătoare înainte de turul 2 la prezidenţiale. ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
fara fluierasi erau pe 8...jucau la playout....s-a facut o mare hotie...atatea goluri neregulamentare meci dupa meci....ce inseama sa fii afiliat politic psd....psd in adn
da nu a invins ajax sau chelsea dar a invins echipe care erau la apogeu carierei lor gen Bayern Leverkusen,Tska Moscova, egal cu Lazio pe Olimpico, etc..... adica totusi niste echipe bune la accea vreme ( nu ca acum nu ar fi) si toate ca antrenor la Dinamo !!!
strambu nu a invins niciodata ajax sau chelsea, nu a terminat nici grupa europeana pe locul 1, nu a jucat niciodata in cl, nu a castigat niciun campionat atat de clar precum reghecampf.E doar *** a belgienilor si un antrenor mediocru in liga 1.Fara fluierasi erati sub csms iasi
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Nici despre jucatorii adusi in vara nu stiai daca urmau sa confirme sau nu , adu-ti aminte ce spuneai despre Gnohere iar acum e unul dintre favoritii dinamovistilor . Ekeng , daca se adapteaza , formeaza cu Anton un cuplu de mijlocasi centrali mult mai solid decat formau Anton si Vojnovic iar referitor la Batin , cred ca o sa ramai placut surprins .Ramniceanu s-ar putea sa ii ia fata lui Cerneauskas .
Pana la urma Rednic e cel mai bun antrenor care antreneaza in Romania dintre toti, are experienta atat in tara cat si in strainatate, are cele mai multe trofee dintre toti antrenorii ( 6 la numar, se specifica si in articolu asta cred) plus ca in belgia a exersat deja sistemu asta cu play-off si play-outt si chiar a castigat titlu cu standard liege termitand pe 5 inainte de playoff si la final pe 1 !!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Da ceausescu cum facea ?? de prelungea un meci pana in min 120 ca sa castigati voi cum sa intamplat la baia mare de a murit antrenoru nevinovat pe nume viorel mateianu, sau cum oprea nea nicu si cu fii-su meciurile daca rezultatu nu-i convenea !!!
Bai nea caisa, asta care se ocupa de commenturi, mie mi-ai cenzurat cuvantul "agricultura" (unde i-am trimis pe cei de teapa ta) si pe aici abunda de mizerii. Dormi la munca?
Uite ca eu o ignor pe Dinamo in lupta la titlu.Au lot sub Steaua, Astra si Pandurii,Rednic e un antrenor bun, dar a carui perioada de glorie a apus si asta se vede in rezultatele lui din ultimii 6,7 ani si foarte important, jucatorii n-au experienta castigarii trofeelor, lucru care se vede in ultimile etape dintr-un sezon...
Si ca sa ne mai amuzam un pic: https://www.youtube.com/watch?v=g7_8qbjpBck
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.