Alte știri din fotbal
Anzor, făcut praf la finalul duelului cu CFR Cluj: „Nu se orientează. Poziționare de mers pe stradă”
0
Șeful lui CFR Cluj dă cărțile pe față, după ce a văzut gestul propriului jucător la Craiova: „Dacă îmi făcea mie asta...”
2
Costel Gâlcă acuză arbitrajul pentru eșecul cu CFR Cluj: „Nedrept”
2
Nimeni nu a scăpat de furia lui Nicușor Bancu, după Craiova - CFR: „Nu se poate fără Mitriță”
11
Știri din fotbal internațional
Lumea fotbalului, alături de Edoardo Bove. David de Gea: „Doamne, te rog!”. Thierry Henry: „Mă rog pentru tine” » Ultimele informații despre starea fotbalistului
0
Zeci de morți la un meci de fotbal în Guineea: „Morga e plină. La spital zac pe holuri”
0
Andrei Rațiu, titular cu Athletic Bilbao » Cum s-a descurcat în duel cu senzația Spaniei
0
Ei sunt eroii » Cei 3 care au sărit să-l salveze pe Edoardo Bove, jucătorul care s-a prăbușit pe teren în Fiorentina - Inter
1
Lifestyle
Arpad Paszkany, cadou de mii de euro pentru iubita mai tânără cu 23 de ani: „Jucării noi”
7
Reacția fostului internațional când a văzut pozele la limită cu fiica lui: „Îi spun mereu: «Ține minte că tatăl tău e cunoscut»”
6
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
209
super atmosfera,urale si aplauze pentru tot ce inseamna STEAUA ,multumim REGHIN !!!
Am ajuns si eu sa postaz ceva la Gsp.Meciul de ieri al Stelei la Raghin pe care l-am vazut de pe stadion a fost unul dintre cele mai frumoase vazute in ultimul timp la Steaua.Organizarea a fost un pic cam pe burta dar meciul a fost super. A meritat sa merg la un meci de Liga I
Am fost la meci, cum era sa nu merg devreme ce sunt din Tg-Mures, dar o atmosfera asa de faina, n-am vazut nici in Ghencea de foarte multa vreme, spectacol si civilizatie!
prima coincidenta Steaua joaca din nou la reghin dupa f multi ani a doua coincidenta Steaua joaca la reghin tot pe 10 aprilie a treia coincidenta si ultima Steaua castiga ca si atunci Baiete, nu ne suparam ca dai cu sapa sau ridici blocurile pan' la cer, lasa oamenii sa comenteze. Suporterii Stelei de pretutindeni multumesc celor din Reghin pt aportul lor si modul in care au incurajat Steaua. Multumim Reghin!
Observ o singura coincidenta, aceea ca cele doua meciuri intrate in discutie s-au disputat pe 10 aprilie. In rest... sau poate domnul yiarist are alte definitii pentru cuvantul "coincidenta". Penibil...
In afara de aia cu 10 aprilie celelalte puncte cu ce coincid?
Spre deosebire de altii felicit ziaristii GSP pt obiectivitate si pt ceea ce scriu... E singurul ziar si site de sport din tara asta care spune lucrurilor pe nume. Eu unul pe provarza, site-ul concurentei nu mai intru in veci... acolo miroase a prostie, a ignoranta si toti scriu doar de unde primesc banii. Jalnici... Voi deschide cu placere vadita site-ul GSP-ului, multumim. Semneaza, Un cititor de site-uri de factura sportiva
sunteti varza ziaristi ieftini
hai avantu!!!!!!!!!!!!!!!!
aha, deci a fost blat!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.