Alte știri din fotbal
O laudă pe Dinamo, dar atrage atenția: „Aici mai are de lucrat” + Surprinde în „cazul Cîrjan”
0
Craiovean, campion cu Dinamo, pus pe gânduri: „„Câinii” au mai multe șanse la titlu, oltenii dau cu piciorul în găleata cu lapte”. De ce ar fi bună FCSB în play-off
0
„Tu îl vindeai pe Cîrjan dacă erai la Dinamo?” » A dat răspunsul pe loc la GSP Live: „Sunt convins de asta”
0
Ioan Andone laudă mutarea făcută de Kopic: „Îmi place de el acolo” » Ce a observat la FCSB: „Mă miră”
0
Știri din fotbal internațional
Scene aiuritoare în finala Cupei Africii: în TIMPUL meciului, l-au tăvălit să-i fure prosopul!
1
Jurgen Klopp reaprinde speranțele pe „Bernabeu” » Ce a spus la o întâlnire cu câțiva jurnaliști de top
0
Incidente la Paris după triumful Senegalului în Cupa Africii pe Națiuni » Bucurie, haos și confruntări cu poliția
0
Chelsea „sparge” banca pentru următorul transfer » 65 de milioane de euro
0
Lifestyle
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
1
La 47 de ani, mama juniorului din Superligă a rămas în costum de baie și s-a tolănit pe șezlongul acoperit de zăpadă: „Ce zice băiatul tău?”
22
Prezentatoarea știrilor sportive a fost suporter Dinamo: „Copilărie alb-roșie. Mi-a rămas în suflet”
8
Audi a scos pe circuit noul monopost cu care debutează în Formula 1 » Primele imagini oficiale
1
Milioane de euro pe filieră PSD pentru șosele cu gropi și îngropate în ...
Libertatea
Curentul ar putea fi mai ieftin — dar românii nu vor să schimbe furnizorul
Adevărul
„Rețeaua Nigeria” » Jucători păcăliți sau legați cu clauze aberante de un ...
GSP SPECIAL
Dorian Popa, cu nasul bandajat și înconjurat de bodyguarzi, la proces. Ce ...
Libertatea
Cel mai bun comentariu
Nici tu nu trebuia să exiști dar misterioase mai sunt căile Domnului.
Pai normal ca e varza, antrenor nu, jucatori numai cu bani in cap sau fara valoare, staff varza, organizare ciuciu, sa vezi ce bataie isi iau de la cfr. Tanase nu mai pleaca nicaieri, gata, s-a inchis robinetu de plecari pe bani multi, s-au dat prea multe tepe cu figuranti cu gandu la bani si fotbal din parti. Aia e poate o desfiinteaza si scapam de grija, si poate vinde sau armata sau o desfiinteaza si ei daca nu vor sa vanda, macar scapam de-o grija, nu mai exista Steaua si gata!
Tanase este cel mai prost jucator din lume ...fara el... ce?
fc fcsb nu trebuia sa existe!!
A considerat ca pe un teren sintetic e periculos sa plonjeze in careu. Risca sa faca buba.
Echipa fără antrenor este moar. ta fără Tănase pe teren.
Ii rupe CFR Cluj in prima etapa. Puteti sa scrieti inca de pe acum ca CFR e la 13 pct distanta de FC FCSB.
Citind articolul, n-ai cum sa nu te intrebi: De ce Tanase a ramas pe banca si nu a jucat deloc? E accidentat, pana la urma va pleca de la FC FCSB, care-i motivul? Nu prea are sens sa nu aiba niciun meci in picioare inaintea duelului cu CFR.
Da pe tine te interesează.Ba chiar cred că te obsedează și în somn o visezi.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.