Alte știri din fotbal
CFR Cluj - Rapid, derby-ul etapei #17 din Superligă » Echipele probabile + cele mai bune cote
0
Ce nu s-a văzut la TV în Farul - Oțelul » Gică Hagi, așa cum nu a mai apărut vreodată, la câteva momente după finalul partidei
1
Gata, e 2-2 în războiul România - Kosovo! Îi „pulverizează” pe suedezi: „Au apărut «apărătorii dreptății». Ciudat, fără precedent”
4
Dorinel Munteanu, după succesul din prelungiri cu Farul: „Victorie incontestabilă, i-am anihilat!”
1
Știri din fotbal internațional
„De ce trebuia să fie denigrat Xavi pentru a-l lăuda pe Hansi Flick?” Capitolele la care actuala Barcelona arată mai slab decât în urmă cu două sezoane după 13 etape!
0
Al Nassr-ul lui Ronaldo a fost răpus de Aubameyang, iar titlul devine o himeră
0
Selecționerul dat afară după dezastrul din Liga Națiunilor » Părăsește naționala după 8 ani
0
Scandal galactic la Santiago Bernabeu! Cel mai mare club din lume a fost escrocat de o firmă falimentară?
0
Lifestyle
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
18
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
EMOȚIE! Imagine înduioșătoare la România - Cipru, surprinsă la final de fotoreporterul GSP
12
O dansatoare profesionistă e noua Miss Universe 2024 » Cine a reprezentat România
2
Serviciile secrete ucrainene au aflat cu câți soldați luptă Putin împotriva ...
Libertatea
Mircea Lucescu a răbufnit după ce Suedia și Kosovo au făcut alianță ...
Adevărul
Becali l-a transferat, soţia l-a îmbrăcat. Noul jucător de la FCSB are o ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Pai nu era mai usor sa se dea in meciul/meciurile directe, doar nu s ar da acum cand sunt aproape campioni. Oricum ne edificam dupa urmatoarea etapa. Steaua si viitorul sunt in continuare mari favorite, cfr si dinamo au nevoie de miracole.
Fain
Autorul articolului a fost el insusi antamat de mic: asta lasa urme!
Burleanu a făcut ce țipa toată lumea: arbitri străini. A adus un șef la arbitri străin, că nu-i poți plimba cu avionul la fiecare meci. V-a adus și antrenor străin, dacă îl naturaliza pe De Amorim era prea mult pentru voi. CFR nu ia titlul, o să-l ia FCSB, n-o să știm dacă o să fie cu valize. Spor!
Cred ca autorul anonim al articolului ar trebui sa revada sensul verbului "a antama". Stiu ca nu mai e nevoie sa cunosti limba romana pentru a fi jurnalist, dar din cand in cand n-ar strica sa ne faceti o surpriza placuta.
Ia vezi , mai traiesti ???
Vad ca toti ati uitat un mic aspect, poate il ia CFR, asta insemnd ca Dinamo,Steaua si Viitoru sa nu mai faca niciun punct pana la final ( in aceste ultime 2 etape) si CFR sa castige cu Dinamo si Viitorul, atunci titlu merge in gruia, cand 3 se cearta al 3 castiga, dar tare mi-e frica ca jocurile sunt facute si Viitoru va fi campioana. Nu degeaba candideaza Hagi la sefia federatiei, arbitrii vor sa se puna bine cu noul lor sef dupa ce harry poter pe nume burleanu dispare de acolo.
spre deosebire de tine, nu. fierbi in continuare ! :)
In mod normal trebuiau si acum la aceiasi ora.
Ia vezi, nu esti ud????
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.