Alte știri din fotbal
Fotografii de colecție cu Dan Petrescu în „războaiele” cu Dinamo! A năruit visul cel mare al „câinilor” + Cu părul în vânt, MM Stoica, prezent și el
0
Dinamo - CFR Cluj, meci tare în etapa #16 din Superliga. Echipe probabile + Primele imagini și informații de la stadion
4
Oțelul Galați - FC Botoșani, primul meci din returul sezonului regulat, se joacă ACUM
1
Mircea Rednic știe unde poate face UTA diferența în meciul cu Rapid: „Sunt probleme, se tot schimbă, noi suntem buni pe contraatac”
0
Știri din fotbal internațional
Fotbalistul s-a apucat în paralel de baschet. Anunțul clubului: „Nu-i greșit! Nu renunță la mingea mai mică”
0
Echipa lui Drăgușin a sărbătorit o finală pierdută! Când s-a întâmplat și ce surpriză teribilă au avut The Spurs!
0
Imagini ca pe timpuri în Conference League! Militari și „tribune verzi” la meciul european disputat lângă România » Explicațiile primite de GSP: „Oficial, asta e versiunea”
0
Ange Postecoglou anunță pe cine se va baza în apărare de acum, după gafa lui Drăgușin de la meciul cu Galatasaray
1
Lifestyle
Larisa Iordache, însărcinată în cinci luni » Fosta gimnastă a publicat noi imagini pe contul de socializare
1
Partenera fotbalistului schimbat la pauză de Ancelotti l-a atacat pe antrenor, apoi s-a scuzat: „Mai bine tac, altfel ajung la pușcărie”. Italianul i-a replicat după meci
2
Era convins că e mai bun decât Cristiano Ronaldo, dar a ajuns actor de filme pentru adulți! Nu regretă decizia luată: „A fost visul meu”
12
Românca l-a cucerit pe Radu Banciu: „Fardată, e cea mai frumoasă femeie din lume!”
22
Viktor Orban susține că Statele Unite vor opri susținerea pentru Ucraina: ...
Libertatea
Analiștii spun care va fi efectul Trump asupra economiei românești: prețuri ...
Adevărul
"Mi-a fost ruşine". Gigi Becali a dezvăluit cum a făcut averea de 2 ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Pai nu era mai usor sa se dea in meciul/meciurile directe, doar nu s ar da acum cand sunt aproape campioni. Oricum ne edificam dupa urmatoarea etapa. Steaua si viitorul sunt in continuare mari favorite, cfr si dinamo au nevoie de miracole.
Fain
Autorul articolului a fost el insusi antamat de mic: asta lasa urme!
Burleanu a făcut ce țipa toată lumea: arbitri străini. A adus un șef la arbitri străin, că nu-i poți plimba cu avionul la fiecare meci. V-a adus și antrenor străin, dacă îl naturaliza pe De Amorim era prea mult pentru voi. CFR nu ia titlul, o să-l ia FCSB, n-o să știm dacă o să fie cu valize. Spor!
Cred ca autorul anonim al articolului ar trebui sa revada sensul verbului "a antama". Stiu ca nu mai e nevoie sa cunosti limba romana pentru a fi jurnalist, dar din cand in cand n-ar strica sa ne faceti o surpriza placuta.
Ia vezi , mai traiesti ???
Vad ca toti ati uitat un mic aspect, poate il ia CFR, asta insemnd ca Dinamo,Steaua si Viitoru sa nu mai faca niciun punct pana la final ( in aceste ultime 2 etape) si CFR sa castige cu Dinamo si Viitorul, atunci titlu merge in gruia, cand 3 se cearta al 3 castiga, dar tare mi-e frica ca jocurile sunt facute si Viitoru va fi campioana. Nu degeaba candideaza Hagi la sefia federatiei, arbitrii vor sa se puna bine cu noul lor sef dupa ce harry poter pe nume burleanu dispare de acolo.
spre deosebire de tine, nu. fierbi in continuare ! :)
In mod normal trebuiau si acum la aceiasi ora.
Ia vezi, nu esti ud????
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.