Comentarii (80)
popicoo
popicoo  •  15 Ianuarie 2021, 10:59

Cât de proshti pot fi apăsătorii de taste de la gesepe!!!! Ioan Chirila se *** pe tastatură și scria mai mult sport decât ăștia!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lupu68
lupu68  •  15 Ianuarie 2021, 10:58

Ursul a trecut, dar cainii continua sa latre! Intr-adevar, GSP crapa de ciuda. Cei trei nesimtiti lansatori de minciuni NU SUNT CAPABILI SA RECUNOASCA CA AU GRESIT.

observator_federal
observator_federal  •  15 Ianuarie 2021, 10:56

Așa, la o privire sumară pe net, firma la care este acționar soțul (dumnealui este și consilier la Primăria sector 2, bravo! ) șefei DSP București, firmă de consultanță resurse umane, are sediul în Pipera-Tunari...

dubluv
dubluv  •  15 Ianuarie 2021, 10:51

GSP, este evident ca amicalul nu a fost programat din timp. Asa, si?

mat11
mat11  •  15 Ianuarie 2021, 10:49

Aștept ancheta referitoare la schimbarea structurii ligii1.. Vreau sa vad cine a decis peste noapte ca Dinamo sa rămână prin fraudă în liga1..... Vreau sa vad și comentariile limbistilor de la FC faliment despre acest subiect..

stelistnufcsbist1947
stelistnufcsbist1947  •  15 Ianuarie 2021, 10:49
Postat de standdowncaf3 pe 15 Ianuarie 2021, 10:39

O sa va crape venele de ciuda :) Fix cum era sa faca moraru avc in direct la tv. Si putea sa nici nu fie programat. Important e ca a avut loc :)) Sa va zvarcoliti de ciuda zilnic, va doresc. Sa va bubuie capu de ciuda. Un site pe care il acces doar sa vad la ce nivel de penibilitate si frustrare ati ajuns....

Sunteti un club plini de fost puscariasi, si tot ce faceti este la limita legii, sau o mai si incalcati. Credeti ca lumea o sa va respecte sau nu o sa faca misto de voi? Sunteti un club care inca isi insuseste in mod fraudulos numele si identitatea Stelei, desi deciziile judecatoresti de pana acum au fost foarte clare. Ce reactie crezi ca vor avea oameni fata de voi? Nu degeaba sunteti atat de huliti.

baddog26
baddog26  •  15 Ianuarie 2021, 10:48
Postat de risc_mix pe 15 Ianuarie 2021, 10:28

Discutii inutile, incercari aiurea de a demonstra ca fcsb a incalcat legea. Toata lumea stie, inclusv cei din club, ca legea a fost incalcata grav. E adevarat insa ca fcsb are mai putina vina, ei si-au jucat cartea. Vinovatii principali sunt acei functionari din DSP incompetenti si iresponsabili care au acceptat aceasta ticalosie.

Fara nici o treaba cu subiectul, iti explic un caz real.In vara trecuta, in iulie mai exact,am fost testat pozitiv cu sars-cov2.Asimptomatic bineinteles, am avut o interventie chirurgicala si protocolul meidcal obliga sa faci si testul in prealabil.Nimic iesit din comun pana aici.Conform legii, dupa aflarea rezultatului, a trebuit sa instiintez DSP-ul ca am fost gasit pozitiv cu noul virus.Ei stupoare, am sunat de 2 ori la ei, si nici nu m-au bagat in seama.Mi-au spus daor atat, stati acasa, nu e nevoie ca dupa 14 zile sa refaceti testul.Nimeni de la politie nu a venit sa vada daca eu respect carantina.Asta ca sa intelegi, cat de mult se implica dsp-ul si celelalte institutii ale statului pentru combaterea acestui virus.Este multa reclama, sunt bani multi la mijloc, nimeni nu da doi bani pe sanatatea noastra!!!

carol_k
carol_k  •  15 Ianuarie 2021, 10:47

Competitie(conform DEX): Concurs, întrecere (care se desfășoară în mai multe etape, îmbrățișînd o perioadă mai lungă de timp), pentru obținerea unui titlu sau a unei performanțe sportive. Mai urmeaza si alte definitii, obligatia lor e sa acopere toata gama LINGVISTICA. Sa se refere si la competitiile inter clase de liceu, a competitiilor de alergare in saci samd Din primul exemplu rezulta clar ce inseamna o competitie. Nu mai trebuie sa pui oficiala. Doar daca esti prost de bubui sau cumparat de cine trebuie te faci ca nu vezi acest aspect. Consideri ca Becali "a prezentat acte". OK, faptul e consumat , am vazut cam care e pozitia asaziselor autoritati in raport cu Becali si cu restul celor din Liga I. Cum e si pozitia FRF si a LPF care nu au un punct de vedere propriu ci se conformeaza "deciziei" unor medici si politruci pe deasupra, ajunsi acolo pt ca sunt finii sau nasii cui trebuie. Becali e un smecher in sensul diabolic al cuvantului, MM la fel. Probabil ca se mandresc pentru asta dar voi ceilalti, nu uitati un lucru, cine rade la urma rade mai bine oricat de smecher ar fi diavolul.

vasglo
vasglo  •  15 Ianuarie 2021, 10:44

Jurnalistilor deontologi, nimic despre Nationala de Rugby a Romaniei care la sfarsitul anului trecut facea un stadiu de pregatire tocmai... in Antalya? Oare in ce carantina au stat ei la venirea in tara? :)

observator_federal
observator_federal  •  15 Ianuarie 2021, 10:40

Pe lista centrelor autorizate testare Covid, figurează și clinica lui Gigi Becali (nu-i fac reclamă aici, dar destulă lume îi cunoaște numele). Pe bune, unde își face testele Fcsbul?!

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Comentează