Comentarii (23)
albalbastru72
albalbastru72  •  18 Octombrie 2020, 13:26

Am asteptari mari de la cei care trebuie sa confirme (Baiaram,Screciu).Ivan trebuie sa fie mai constient si mai prezent in joc,sa nu mai fie superficial si sa se puna in slujba echipei.Vatajelu sa nu mai tina de minge ca nu e Maradona,sa joace simplu si rapid,sa dea centrari de calitate si sa se pozitioneze bine.Nu stim ce poate Mamut,eu imi amintesc ca simKoljic a spart gheata intr-un meci cu Dinamo,gol cu capul dupa un corner,poate e de bun augur.Bafta baieti,hai Craiova!

eugen76_pan
eugen76_pan  •  18 Octombrie 2020, 13:19
Postat de ioda pe 18 Octombrie 2020, 13:16

Hal de ziarist, cat de *** sa fi sa publici astfel de statistici Cicaldau goluri marcate 0 (sa inteleg ca alea din lovitura libera nu se pun?), pase de gol 0 prima care imi vine in minte este o pasa geniala cu calcaiul pentru Kolici , domnilor redactori ai GSP mai aruncati-va din cand in cand privirea peste ce se publica pe site pentru ca deveniti din ce in ce mai penibili zi de zi.

PAI TU CAM CINE CREZI CA LUCREAZA LA FITUICA LUI IOANITOAIA?PACALICI CU CARNET DE ZIARISTI *** FACUTI LA ff :))) Stau si ma intreb cum sunt lasati acesti semidocti din presa sportiva sa posteze subiecte total eronate si fara nici macar putina informare..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  18 Octombrie 2020, 13:17

imi mentin parerea;Dinamo e cea mai slaba din campionat si tare mi-e ca la anul vom avea 18 echipe doar ca sa-i salveze FRF

ioda
ioda  •  18 Octombrie 2020, 13:16

Hal de ziarist, cat de *** sa fi sa publici astfel de statistici Cicaldau goluri marcate 0 (sa inteleg ca alea din lovitura libera nu se pun?), pase de gol 0 prima care imi vine in minte este o pasa geniala cu calcaiul pentru Kolici , domnilor redactori ai GSP mai aruncati-va din cand in cand privirea peste ce se publica pe site pentru ca deveniti din ce in ce mai penibili zi de zi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eugen76_pan
eugen76_pan  •  18 Octombrie 2020, 13:15
Postat de jenny10 pe 18 Octombrie 2020, 13:13

Țicărdău unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 ??!!!care s-a facut de rusine in meciul cu Lokomotivi Tbilisi!!!!si la meciurile nationalei!!!!Cum arata fizic Anton si cum arata piticania de la Circul Metropolitan??!!!

o sa vezi deseara cum arata....

jenny10
jenny10  •  18 Octombrie 2020, 13:13

Țicărdău unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 ??!!!care s-a facut de rusine in meciul cu Lokomotivi Tbilisi!!!!si la meciurile nationalei!!!!Cum arata fizic Anton si cum arata piticania de la Circul Metropolitan??!!!

eugen76_pan
eugen76_pan  •  18 Octombrie 2020, 13:13

SINGURULcare ne poate pune probleme este arbitrul..se stie ca acest Fesnic e omul CFR-ului si executa cam ce prinde .Dinamo nu are cum sa bata STIINTA NOASTRA niciodata!

alcaponne112
alcaponne112  •  18 Octombrie 2020, 13:13

Daca nu ne fura arbitrul ii batem fara probleme

eugen76_pan
eugen76_pan  •  18 Octombrie 2020, 13:10

atata strategie marga gsp :))) o sa-i batem si gata ! STIINTA E CEA MAI TEHNICA SI RAPIDA ECHIPA DIN LIGA 1.

andrei.f
andrei.f  •  18 Octombrie 2020, 13:04

Doar dinam0 București va mai lua o bătută după ce au luat-o de la steliști !

• 1
  • 2
  • 3
Comentează