Alte știri din fotbal
Lucescu vrea să „îi sufle” jucătorul Austriei, chiar înaintea meciurilor directe » Anunțul făcut în direct la GSP Live Special: „Se va rezolva până la sfârșitul lunii februarie”
0
Mihai Rotaru a anunțat că un jucător este OUT de la Universitatea Craiova » Oltenii l-ar putea pierde și pe Mitriță: „Contează ce își dorește și el”
0
Poli Iași - FCSB 0-1 » Gol marcat în finalul primei reprize
21
Mircea Rednic anunță schimbări majore în lotul celor de la UTA Arad: „Am nevoie de jucători cu sânge în instalație”
0
Știri din fotbal internațional
Alungat de Adrian Mititelu și refuzat de Gigi Becali la FCSB, Sekou Sidibe a semnat » Unde va evolua belgianul
0
„Absolut îngrozitor” » Radu Drăgușin, distrus de o legendă a fotbalului englez: „Îi era frică să paseze înainte”
4
Arteta a confirmat vestea proastă! Cât va lipsi starul lui Arsenal din cauza accidentării suferite în meciul cu Crystal Palace
0
Incursiune în viața celui mai vechi club italian. Istoria titlului câștigat la comisii și revendicat de Lazio timp de un secol!
0
Lifestyle
Scandal imens! Logodnica unei vedete de la Arsenal s-a dus peste presupusa amantă: „Am fost terifiată! A bătut la ușa mea la ora 23:30”
3
Gigi Becali voia să îşi deschidă propria televiziune, unde avea reguli stricte pentru femei: „Puneam și muzica religioasă pe fundal”
0
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
va doresc sa ajungeti ca "ailalti", sa vindeti atatea "editii tiparite" cate voi cumpara eu! sunteti niste neseriosi(sper sa nu banati cuvantul), cu "articolele" astea ce...nu spun nimic, doar ne indruma sa cumparam ziarul sau(si mai rau) sa ne abonam la versiunea digitala...
super starul epavelo Chipciu
de Joi e demis Radeoi iar detinutul anunta insolventa !
Da. Lucrurile arata rau la FC Steaua Bucuresti. De fapt, dupa cateva campionate si cupe castigate, sau calificari in grupe EL, probabil ca mai trebuie sa LASAM sa castige(califice !) si alte echipe. Ruptura dintre nas si fin a mai fost si intre Becali si Hagi. Acum, insa, sunt conditii grele din multe puncte de vedere: -jucatorii transferati nu sunt pe profilul de joc al echipei, iar unii sunt mentinuti in echipa cu valoare de joc ZERO(ex. Chipciu, cu cel mai mare salariu); - fara stadion propriu si cu suporteri pe A. Nationala f. putini, fata de ceea ce veneau in Ghencea, echipa simtind ca nu mai este...acasa... - echipa incepe sa simta nesiguranta sustinerii financiara asemanatoare celorlalte echipe intrate in insolventa(Dinamo,Petrolul, CFR, Rapid etc), mai ales in cazul ratarii calificarii in UCL si in continuare cu Rosenborg; Concluzie: sunt sanse extrem de mici ca echipa se repete rezultatele din ultimii 3 ani.
Cred ca mai degraba Radoi a fost injurat de toti ceilalti pentru ca-l titularizeaza permanent pe Chipciu - o fantoma pe teren de 10 meciuri . Sau varianta 2 - Chipciu injura pentru ca e tinut in teren , desi locul lui este in tribuna ....Una din doua !!!
Chipciu....Andrei Cristea 2,,,oricum Andrei avea 3 clase peste Chipciu.....si a facut mult mai mult pentru Steaua decit Chipciu.....care e taiat ,taiat,de mult timp ,,,,,,in 2 ani Becali se va ruga scape de el....si pe gratis....
sunt cativa jucatori pusi de conducere ca sa faca misto de dinamo,sau alte echipe,pe la tv,la interviuri(stanciu,popa,chirpiciu...) si care se cred mai apoi ca privilegiati....lui becali tare i mai place sa aplece urechea asa ca nu are decat sa suporte consecintele...
Clar cu asa subiect o sa cumpar ziarul.... Cum naiba voi mai existati inca pe piata||???
Manipu.latorul turna.tor se numeste MACHE- mana iute !
hai Rosenborg!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.