Alte știri din fotbal
De ce clachează jucătorii români în străinătate: „Cred că acesta e factorul principal”
0
Pancu anunță mutarea care i-ar schimba cariera fotbalistului de la FCSB: „Să joace ca Del Piero, Adi Ilie, Mutu”
0
FRF a pregătit strategia pentru TAS » Așteaptă doar o mișcare din partea kosovarilor
0
„Este o misiune personală” » Gică Popescu și Generația de Aur au dat startul donațiilor pentru școlile unde au învățat
0
Știri din fotbal internațional
„Am creat un monstru!” » Sepp Blatter explică de ce merge fotbalul în direcția greșită
0
Veste excelentă pentru Real Madrid! » Fotbalistul s-a refăcut și poate juca cu Liverpool
1
Drăgușin, primul interviu după victoria carierei. Ce a spus despre duelul cu Haaland
0
Lovitură pentru Real Madrid. Vinicius e out! Cât lipsește vedeta galacticilor
0
Lifestyle
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
0
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
În ce stadiu se află dosarul penal care i s-a deschis lui Georgescu în anul ...
Libertatea
La Euro 2024, ca mieii la tăiere. Naționala feminină de handbal arată ...
Adevărul
Prima decizie luată de Gigi Becali după rezultatele alegerilor: "I-am spus ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Cel mai frumos ar fi ca Dinamo sa castige dintr-o greaseala de arbitraj cu Timisoara , iar TImisoara sa piarda titlul . Oricare dintre Vaslui sau Otelul sa castige campionatul . Dar cred ca Vaslui ar face fata mai bine in Europa , daca mai cumpara un mijlocas dreapta si ceva dubluri pe posturi .
mai fratilor, otelul nu joaca deloc stralucit, dar e pe merit pe primul loc.vasluiul a inceput oribil campionatul, timisoara are o groaza de egaluri si de meciuri slabe si mediocre, dar ganditi-va cati bani au bagat aceste doua echipe si ce jucatori au fata de otelul.la noi sunt numai tineri de la echipa a doua sau jucatori luati pe max 100.000.cum naiba ati vrea sa joace?ca barca?!inca joaca super, si voi stati si va luati si cautati nod in papura atata.va pasa de sport de nu mai puteti, de-aia sunt la tv zilnic iancu si cu becali.
Comentariul tău... Hai Poli !
Da, nu uitati de meciul Pandurii-Otelul, unde otelul a primit 3 puncte gratis. Deci practic Otelul ar trebui sa fie pe locul 3 acum, dar de fapt, mult mai jos...
Otelul mai au sanse doar daca sunt ajutati, asa cum au fost in tot acest retur...
Mai este ceva...Otelul mai are de jucat si cu Pandurii Targu-Jiu , care din nou va fi un meci foarte greu . Si asa ar fi si corect si moral , ca meciul sa se rejoace .
otelul bate la branesti, timisoara nu bate la galati si gata cu favoritele voastre! in ultima etapa... astra otelul nu se poate incheia decat 2...
Hai Poli!!! Luptam pana la capat..chiar daca nu luam titlul..noi suntem mandrii de voi!!! Totusi..inca depindem de noi..daca batem la galati suntem campioni!! Hai baietii ca se poate!! Galatiul nu e asa de puternica, ca Vasluiul.. Forzza Viola!!!
ba da frustrati mai sunteti... or fi multi banateni prin redactia voastra, sau multi ati fost "banet-izati" de iancu!
Daca Timisoara nu bate la Galati, Otelul este campioana...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.