FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

3 întrebări care-şi caută răspuns » Dilemele care-l macină pe Reghe înaintea "dublei" cu Ajax

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 septembrie 2013 18:04

Steaua va juca diseară un nou amical în cantonamentul din Spania, împotriva celor de la Dinamo Kiev, de la 20:30, în direct la Look TV şi liveTEXT pe GSP.ro

Partida de verificare este o nouă ocazie pentru Reghecampf pentru a pregăti "dubla" cu Ajax, din 16-imile Europa League. Deşi mai sînt 23 de zile pînă la manşa tur, antrenorul Stelei şi-a format în mare parte echipa tip, dar mai sînt şi cîteva semne de întrebare.

3 dileme pe care Reghecampf le are în acest moment:

1. Va putea Rîpă să se ridice la nivelul lui Georgievski?
Cum Gergievski este accidentat şi va rata disputa cu Ajax, steliştii au căutat soluţii pentru a acoperi lipsa lui. Gigi Becali a reuşit să obţină transferul lui Cornel Rîpă de la Oţelul, astfel că fostul fundaş al gălăţenilor va trebui să-l înlocuiască pe macedonean. În aceste condiţii, Reghecampf va trebui să-i grăbească acomodarea lui Rîpă, care a avut evoluţii oscilante în tur. O problemă ar putea fi şi faptul că antrenorul roş-albaştrilor n-a fost încîntat de această achiziţie şi l-ar fi preferat pe brazilianul Rafael Cruz.

2. Cine se va impune în atac?
Stefan Nikolici pare în acest moment favorit în faţa lui Rocha. Muntenegreanul a marcat în primul amical, 1-2 cu Celtic şi a arătat o formă bună. Dar lipsa de eficacitate care l-a caracterizat de cînd a venit la Steaua ar putea menţine deschisă concurenţa din atac. Brazilianul are 7 goluri în acest sezon de Liga 1, în timp ce Nikolici are doar două.

3. Cine va juca în benzi în returul cu Ajax?
Cristi Tănase este suspendat pentru meciul din Olanda, astfel că pe benzi vor evolua Adi Popa în dreapta şi Chipciu în stîng. Dar pe 21 februarie, pe National Arena, Tănase va avea drept de joc şi îi va lua locul unuia dintre cei doi. Rămîne de văzut cine va "supravieţui".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Primul transfer al iernii pentru FCU Craiova! » Adrian Mititelu a adus fiul unui fost fotbalist
Liga 2
Primul transfer al iernii pentru FCU Craiova! » Adrian Mititelu a adus fiul unui fost fotbalist
Plecare de ultimă oră din Superliga! » Mijlocașul va juca în China
Superliga
Plecare de ultimă oră din Superliga! » Mijlocașul va juca în China
Antonio Sefer face vizita medicală și semnează cu noua echipă! Anunț oficial despre fostul rapidist
Superliga
Antonio Sefer face vizita medicală și semnează cu noua echipă! Anunț oficial despre fostul rapidist

Forban reloaded » Steaua trage tare la munte, pe rit vechi: „Calcă pe urmele «viteziștilor»”. George Ogăraru dezvăluie: „E ceva fascinant pentru ei, sunt multe beneficii!”

Imperiul sub asediu: chinezii vor fabricile din Germania la care renunță Volkswagen

Comentarii (16)
andystar
andystar  •  23 Ianuarie 2013, 01:06
Postat de ovidiu_3003 pe 22 Ianuarie 2013, 10:03

RegheBlat doar antreneaza jucatorii ...de trimis in teren ii trimite ciobanul puscarias ...

Iar te-am prins,dar oare nu te-ai saturat sa matur pe jos cu tine ! Sa mi sugii tuu mie pp uuu lla ! lasa ca vin in craiova si te percutez!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Ianuarie 2013, 10:03

RegheBlat doar antreneaza jucatorii ...de trimis in teren ii trimite ciobanul puscarias ...

vl1717
vl1717  •  21 Ianuarie 2013, 18:52

eu nu am decat 2:-daca scapa fara 3-4 de la Ajax(sunt sigur ca nu) si cate pastile le da Viktor Fisher(eu zic 2)..deci am rezolvat problema=))))))))))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close