Alte știri din fotbal
„Cine e cel mai frumos bărbat din fotbalul românesc?” » Anamaria Prodan are un favorit-surpriză: „Mi-a plăcut toată viața”
0
Neluțu Sabău anunță ce se întâmplă cu unul dintre liderii Universității Cluj: „Sunt convins”
0
Mititelu se laudă că a găsit următorul star al Olteniei: „De la Gică Popescu n-am mai avut așa ceva!”
0
Schengen vs Non-UE » Românii au spus „adio” cozilor în trafic la vama cu bulgarii, dar se reîntâlnesc cu corvoada când dau de Turcia
0
Știri din fotbal internațional
Daily Mail a deslușit gestul făcut de Ianis Hagi la gol, când s-a dus glonț la managerul Philipe Clement
0
Șeful Premier League, speriat de noul format al competiției: „Asta scrie în contract”
0
Dan Șucu îl vrea la Genoa! Clubul și impresarul fotbalistului român au fost contactați
0
„Nu” pe linie! Marcus Rashford a respins deja 3 oferte uriașe: câți bani i-au fost propuși
0
Lifestyle
Singura condiție ca Dan Negru să mai prezinte un Revelion: „Doar așa o fac, dar e imposibil să se mai întâmple”
11
„Jumătatea mea mai bună” » Radu Drăgușin, gest impresionant pentru Ioana de ziua ei: ce cadou i-a oferit fotbalistul lui Tottenham
7
Au trecut la următorul nivel! Arena-SF inaugurată de americani poate să VÂNDĂ din energia pe care o produce: imagini spectaculoase
3
Teodora Meluță a strălucit la cununia civilă! Imagini noi, la 7 zile de când a spus „Da”
0
Sa se concentreze Hagi pe meciul de juniori. La seniori sansele lui sunt putin sub zero.
Daca Viitorul joaca "pe bune" cu CFR ia bataie cu 3-0! Chiar crezi ca Vasi se mai frige cu petardele lui Hagi dupa tzepele luate cu Benzar, Tanase, Coman si Nedelcu?!
Cu tot circul de anul trecut facut de fcsb, banii lu Becali sunt buni.
Pai Hagi a vandut la fcsb 5-6 jucatori. Cred ca a luat vreo 6-7 milioane de la Gigi. Daca mai vrea sa faca bani ar fii bine sa bata. Plus ca daca bate sigur cumpara "Vasi" unu,doi jucatori de la Viitorul. Plus ca vor lua si baietii o prima sa bata cfr.ul. 5000 de euro de fiecare nu e rau. Deci Viitorul o sa joace pe bune cu cfr.
Lasă să îi învețe Hagi că se poate sa o lase mai moale de la 16-17 ani. Cînd ajung peste hotare (deși cel mai mare cumparatorl lui Hagi e tot jj) au mari surprize cînd înțeleg că acolo nu sunt prietenii și datorii din sezoanele trecute.
nu blat, oricum nu au forta sa castige. U,in locul lui Hagi, ai trage tare ptr victorie? dupa tot circul din anul trecut
He he, din 12 comentarii, 11 considera că viitorul ar trebui să facă blat cu CFR. Pe urmă toți se întreabă de ce naționala termina penultima in grupa.
Pai și dacă ia Sibiul cupa cum se mai califica Viitorul de pe locul 4???
"arogantele" se platesc. a ajuns el'ciobanete sa depinde de Viitorul. daca scria cineva scenariul asta, cine ar fi crezut :) dupa cazul TAS.hahahaha
davidblack, crezi ca toti sunt o *** ca tine? bai dinamovist de ***.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.