Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 13:43
Gigi Becali a vorbit despre jucătorii săi. A explicat de l-a criticat pe fundașul Mihai Bălașa, 23 de ani, și a avut un mesaj pentru mijlocașul Dragoș Nedelcu, 20 de ani.
"Sunt unii jucătorii care evoluează mai bine dacă sunt criticați și dacă e presiune pe ei. Să vedeți ce bine o să joace Bălașa joi cu Hajduk, după ce am pus presiune pe el! Am văzut că el joacă mai bine așa. Dacă așa se concentrează, am zis să pun presiune pe el.
În Dragoș Nedelcu am încredere. Trebuie să se obișnuiască și el cu stilul nostru. Are alte deprinderi. El venea între fundașii centrali, parcă era libero. Acum a început să nu mai coboare. Tot îi zicea Dică să nu mai coboare. Încet, încet se schimbă. Plus că la FCSB e nevoie de agresivitate la mijloc, cum are Pintilii. Dar e tânăr, e un copil. Trebuie să aibă răbdare un an de zile, să nu se hazardeze", a declarat Gigi Becali la Pro X.
"va fi anul lui tănase"
Becali a făcut câteva comentarii și despre Florin Tănase, atacantul de 23 de ani al echipei, despre care crede că va face un sezon foarte bun.
"Anul acesta va fi al lui Tănase. Cred că va fi foarte bun. I-am zis că atinge mingea de prea multe ori. În Europa trebuie una sau două atingeri. Până șutează el, vine baba cu colaci. O atinge de cel puțin trei ori. Are 23-24 de ani. Acum e în plină bărbăție, nu mai e tânăr. Acum e timpul să-l vând!", a adăugat patronul FCSB.
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”