FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

3 jucători luați la ochi de Gigi Becali » Ce zice de Bălașa și Nedelcu + Care e fotbalistul pe care pariază: "Acum e timpul să-l vând"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2018 13:43

Gigi Becali a vorbit despre jucătorii săi. A explicat de l-a criticat pe fundașul Mihai Bălașa, 23 de ani, și a avut un mesaj pentru mijlocașul Dragoș Nedelcu, 20 de ani.

"Sunt unii jucătorii care evoluează mai bine dacă sunt criticați și dacă e presiune pe ei. Să vedeți ce bine o să joace Bălașa joi cu Hajduk, după ce am pus presiune pe el! Am văzut că el joacă mai bine așa. Dacă așa se concentrează, am zis să pun presiune pe el.

În Dragoș Nedelcu am încredere. Trebuie să se obișnuiască și el cu stilul nostru. Are alte deprinderi. El venea între fundașii centrali, parcă era libero. Acum a început să nu mai coboare. Tot îi zicea Dică să nu mai coboare. Încet, încet se schimbă. Plus că la FCSB e nevoie de agresivitate la mijloc, cum are Pintilii. Dar e tânăr, e un copil. Trebuie să aibă răbdare un an de zile, să nu se hazardeze", a declarat Gigi Becali la Pro X.

"va fi anul lui tănase"

Becali a făcut câteva comentarii și despre Florin Tănase, atacantul de 23 de ani al echipei, despre care crede că va face un sezon foarte bun.

"Anul acesta va fi al lui Tănase. Cred că va fi foarte bun. I-am zis că atinge mingea de prea multe ori. În Europa trebuie una sau două atingeri. Până șutează el, vine baba cu colaci. O atinge de cel puțin trei ori. Are 23-24 de ani. Acum e în plină bărbăție, nu mai e tânăr. Acum e timpul să-l vând!", a adăugat patronul FCSB.

Citește și: Gigi Becali anunță că FCSB câștigă cu 3-1 la Split: "Sunt liniștit și nu-mi explic de ce" + "S-ar putea ca fanii croați să fie în favoarea noastră"

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cine este Călin Georgescu, candidatul-surpriză care speră la accederea în turul 2 al alegerilor prezidențiale » Ce sport extrem practică
Stiri extrasport
Cine este Călin Georgescu, candidatul-surpriză care speră la accederea în turul 2 al alegerilor prezidențiale » Ce sport extrem practică
Momente ca în peluză, imediat după apariția exit poll-ului pentru prezidențiale: „Demisia, demisia!” » Stupoare la sediul partidului
Stiri extrasport
Momente ca în peluză, imediat după apariția exit poll-ului pentru prezidențiale: „Demisia, demisia!” » Stupoare la sediul partidului
Rezultate alegerile prezidențiale 2024: Georgescu primul, Ciolacu și Lasconi, diferență infimă i
Stiri extrasport
Rezultate alegerile prezidențiale 2024: Georgescu primul, Ciolacu și Lasconi, diferență infimă i

Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”

Alegeri prezidențiale 2024 în România: rezultate, exit poll și toate informațiile » Planurile principalilor candidați pentru sportul românesc! Cine intră în turul 2?

Comentarii (24)
zizu
zizu  •  08 August 2018, 21:40
Postat de hitman222 pe 08 August 2018, 17:02

Asta slujitor gigist! Traiesti decent din slugareală?

astia(gigistii) si slujitorii psd ului...! toti s au invatat sa fie slugi la cineva! la dragnea,la firea ptr arena nationala moca...etc

zizu
zizu  •  08 August 2018, 21:38
Postat de ares123 pe 08 August 2018, 16:52

Va roade invidia...:::))) Daca maine ar veni la dinamo, in 3 zile are statuie in locul lui Patzaikin.

daca toti dinamovistii ar avea IQ fcsb istului poate....plus o oaie si o pereche de catuse! si in nici un caz nu am de ce sa fiu invidios pe el.... ! prefer sa nu fi facut puscarie!

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  08 August 2018, 19:41

nu ai sa vezi tu ziua asta ,nici macar in vis ,ares 123 .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează