Alte știri din fotbal
Petrolul și-a găsit locul în Muzeul Fotbalului, iar Gheorghe Grozav a primit o provocare: „Noi am bătut Rapidul cu 6-0”
0
„Puneți shaorma pe numele lui Nae Manea?!” » A spus de la ce a izbucnit scandalul din Giulești: „E lipsă de respect!”
6
Căpitanul naționalei a dat de înțeles cu cine votează, apoi a șters totul și a întors-o: „Nu eu am postat”
38
Antrenorul român schimbat după două zile a reacționat: „Am de reglat lucruri”
0
Știri din fotbal internațional
FCSB - Olympiakos, duel incendiar pe Arena Națională, în grupa Europa League » Primul „11” pe care vrea să mizeze campioana
0
Liga Campionilor: două răsturnări de pus în ramă! În minutul 87 erau conduși cu 2-0, dar au întors uluitor » Rezultatele serii + clasament
1
Liverpool - Real Madrid 2-0 » Au dat faliment la „Slot-Machine”. Realul a fost dominată total pe Anfield și TREMURĂ pentru calificare!
1
Atacat din toate părțile, Mbappe a lăsat-o la greu pe Real Madrid pe Anfield
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
187
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Deci tot cu Gigi tii. Da ba parola...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
da-i parola,doar ti-a cerut-o omul.oricum,te iubesc dulce *** :)
Pana si satul ala Ludogoret a jucat in grupele UCL, numai Blatinamo Ciufulesti nu!
Parolele lotului de propaganda condus de catre securistul comunist Anghelache sunt schimbate saptamanal si arhivate la UM 0107/AVS unde era comandant in 1989!
Daca pana maine la 23 nu mai vine alta oferta ti-o dau cu mare placere! Nu mai vreau sa ma enervez si sa spun prostii pe aici provocat de nebunii astia care profita de starea mea nervoasa precara!
Da, vreau eu parola ta, da-o incoace
Are sanse mai mari sa intoarca scorul la Rosenborg decat sa ia bacul pe bune.
care cariera? in istoria fotbalului doua evenimente nu au avut loc bataia de la Ludugorets luata de fcsb si startul catastrofal al lui ***!
1.sa ia telefonul in loja si sa il lase acasa la Bac 2.daca are telefonul la Bac si nu a respectat 1. atunci cel putin sa nu vorbesca cu Gigi,Dica sau Mache ca sigur nu trece examenul ... sa ceara una din fetele lui Gigi la telefon 3.sa ii spuna cineva ca 3 nu inseamna victorie la Bac 4.orice ar face sa nu ceara dupa 45minute sa merga la vestiare ca la Bac nu tine 5.nu poate face 3 schimbari in timpul examenului Bafta !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.