Comentarii (49)
gametable08
gametable08  •  15 Ianuarie 2016, 15:09
Postat de montgomerry pe 15 Ianuarie 2016, 15:05

Liviu Manolache?Esti purtatorul de cuvant al fcsb-istilor?Ca ziarist oricum nu esti.Vezi ca vrea scriitorul sa-ti dicteze o carte,hai pa.-

Pe tine te doare adevarul? el a fost obiectiv si a oferit date concrete,stiu asta e adevarul Marica e la noi si nici pt bani nu vine la dinamo.

legendavisinie
legendavisinie  •  15 Ianuarie 2016, 15:08
Postat de gametable08 pe 15 Ianuarie 2016, 15:06

Si chiar joaca bine Patrick,toata lumea fuge de dinamo,mai bine ajung la voluntari decat la dinamo :))

Dacă nu sunteţi cuminţi, vă aleargă ultraşii din Voluntari, ăia au galerie, nu sunt fcsbişti.

gametable08
gametable08  •  15 Ianuarie 2016, 15:06
Postat de inginerul_reloaded pe 15 Ianuarie 2016, 15:03

***nu au reusit sa-l convinga sa semneze pe Patrick Petre si ei se plang de Marica...:))

Si chiar joaca bine Patrick,toata lumea fuge de dinamo,mai bine ajung la voluntari decat la dinamo :))

montgomerry
montgomerry  •  15 Ianuarie 2016, 15:05

Liviu Manolache?Esti purtatorul de cuvant al fcsb-istilor?Ca ziarist oricum nu esti.Vezi ca vrea scriitorul sa-ti dicteze o carte,hai pa.-

gametable08
gametable08  •  15 Ianuarie 2016, 15:04
Postat de amicu pe 15 Ianuarie 2016, 14:51

tradare poate nu, dar este cel mai mare gest de LASITATE. s-a dus la fcsb doar ca sa fie 100% sigur ca prinde nationala. A ajuns atat de jos, tocmai ca nu este sigur ca ar putea face fata la o echipa ce se lupta la retrogradare in spania. La fcsb s-a dus cu imaginea, in rest, dupa doua meciuri proaste, o sa mature ciobanul cu el pe jos. Si sper sa se intample asta.

S-a dus la Steaua ca sa-si relanseze cariera,frustratule :)pai normal ,spune mi tu cati jucatori are natioanala de la dinamo? :) ce sa faci la dinamo sa ti inchei cariera?UCL sanse 0,nationala sanse minime,transfer la echipe bune din afara sanse minime.stiu ca ai unghiuta in gat si imi place ca se vede clar.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  15 Ianuarie 2016, 15:03

***nu au reusit sa-l convinga sa semneze pe Patrick Petre si ei se plang de Marica...:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Ianuarie 2016, 14:53
Postat de amicu pe 15 Ianuarie 2016, 14:51

tradare poate nu, dar este cel mai mare gest de LASITATE. s-a dus la fcsb doar ca sa fie 100% sigur ca prinde nationala. A ajuns atat de jos, tocmai ca nu este sigur ca ar putea face fata la o echipa ce se lupta la retrogradare in spania. La fcsb s-a dus cu imaginea, in rest, dupa doua meciuri proaste, o sa mature ciobanul cu el pe jos. Si sper sa se intample asta.

Daca vroia 100% la Nationala se ducea la echipa juniorului Iordanescu. Avand in vedere discutiile actuale intre patronul FCSB, antrenor si de cealalta parte "Father Chicken" sansele sa vina la Nationala de la Steaua cineva sunt din ce in ce mai mici. Mai ales ca sunt indicii foarte mari ca antrenorul Nationalei impreuna cu prietenul sau cel mai bun, Gabi Oprea sunt in spatele a multe lucruri care i s-au intamplat lui Gheorghe. Cam prea multe "coincidente" in ultima vreme.

amicu
amicu  •  15 Ianuarie 2016, 14:51

steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Ianuarie 2016, 14:50

Nu imi imaginam ca discutia pe cifrele lui Marica pe care am avut-o cu mariuss72 (de altfel o discutie extrem de buna, constructiva si civilizata, zic eu) o sa se transforme intr-un articol. De fapt, nu e prima data cand ce discutam noi aici devine articol.....

decuadi
decuadi  •  15 Ianuarie 2016, 14:48

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează