Comentarii (25)
151592498570822
Relu Stefanescu Stefanescu Relu  •  10 August 2016, 12:01

Bine reghe sa vina alibec

dl.axinte
dl.axinte  •  10 August 2016, 11:59
Postat de guyencea pe 10 August 2016, 11:51

Inca il au pe Deaconu!! Rezolva el tot pana cand se supara D-zeu!! Si-atunci e prapad!!

...pana una alta, Dumnezeu s-a suparat pe echipa ***...urmeaza meltenii blatisti care vor plati cu varf si indesat pentru mizeriile si blaturile pe care le-au facut in sportul romanesc ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  10 August 2016, 11:55
Postat de sibelius pe 10 August 2016, 11:26

Tu ai cosmaruri cu ortograme. Brrr, fioroase chestii.

Ia zi mai sibelitus, care e problema ta; ai pe *** ori îți dă inteligenta pe din'afară de intri pe comenturi doar să te afli în treabă ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guyencea
guyencea  •  10 August 2016, 11:51
Postat de polistul68 pe 10 August 2016, 11:45

Amice, problema e la defensiva....si la valoarea jucatorilor. Nu ai dublura (reala) la nici un fundas. Inchizatorii, in afara de Pintilii, sunt usor de depasit. Achim nu se pune. Apoi, tu vrei in CL cu jucatori de la Viitorul Poli, Astra ? Decit sa aduci 6 jucatori, care nu te pot ajuta, mai bine aduceai 2 buni....doar ca sa fie la numar, nu are rost. Sau poate Luminatul Conducator are oarece afaceri cu Hagi....sau poate Luptatorul Luminii vrea sa o slabeasca pe Astra, sa fie sigur ca ia campionatul....oricum, pt Europa, trebuie altceva. Daca nu vrei sa te faci de rusine.....Oricum, doar banii conteaza pt Jiji.

Inca il au pe Deaconu!! Rezolva el tot pana cand se supara D-zeu!! Si-atunci e prapad!!

polistul68
polistul68  •  10 August 2016, 11:45
Postat de Manu Ion pe 10 August 2016, 11:37

Nu înțeleg de ce sunt in echipa stelei dacă nu au fost perfectare transferurile ????? Din punctul meu de vedere nici nu ar avea Steaua nevoie de ei . Steaua ar trebui sa transfere jucatori utili dublei cu Manchester . Pintili se pare ca nu va juca . Dacă se mai accidentează si Achim (care nu este obișnuit cu acest ritm de jocuri ) ce face ???? Cred ca pe acest post mai trebuie un jucator . Plus fundaș central .

Amice, problema e la defensiva....si la valoarea jucatorilor. Nu ai dublura (reala) la nici un fundas. Inchizatorii, in afara de Pintilii, sunt usor de depasit. Achim nu se pune. Apoi, tu vrei in CL cu jucatori de la Viitorul Poli, Astra ? Decit sa aduci 6 jucatori, care nu te pot ajuta, mai bine aduceai 2 buni....doar ca sa fie la numar, nu are rost. Sau poate Luminatul Conducator are oarece afaceri cu Hagi....sau poate Luptatorul Luminii vrea sa o slabeasca pe Astra, sa fie sigur ca ia campionatul....oricum, pt Europa, trebuie altceva. Daca nu vrei sa te faci de rusine.....Oricum, doar banii conteaza pt Jiji.

939271716140965
Manu Ion  •  10 August 2016, 11:37

Nu înțeleg de ce sunt in echipa stelei dacă nu au fost perfectare transferurile ????? Din punctul meu de vedere nici nu ar avea Steaua nevoie de ei . Steaua ar trebui sa transfere jucatori utili dublei cu Manchester . Pintili se pare ca nu va juca . Dacă se mai accidentează si Achim (care nu este obișnuit cu acest ritm de jocuri ) ce face ???? Cred ca pe acest post mai trebuie un jucator . Plus fundaș central .

sibelius
sibelius  •  10 August 2016, 11:35
Postat de Romeo Daniel pe 10 August 2016, 11:23

Ăștia de la GSP tot fac echipe probabile cam de un an si tot timpul lipsește Hamroun dar când încep meciurile acest jucător este titular incontestabil :-))

In echipa asta pe Hamroun l-au vandut deja in Qatar!

sibelius
sibelius  •  10 August 2016, 11:26
Postat de iacobeusebiu pe 10 August 2016, 11:17

Am constatat că voi cei de la gsp sunteti foarte priceputi la fotbal, din nicio echipă probabilă făcută de voi văd că nu lipsi "ucigașul " popa! E foarte bun băiatul, așa la-ţi promovat de a ajuns și la națională, și sa văzut rezultatul. Eu deja am cosmaruri cu el, cand îl văd în teren am un deja'vu ,il văd pe banel de care am scăpat la fel de greu

Tu ai cosmaruri cu ortograme. Brrr, fioroase chestii.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  10 August 2016, 11:23

Ăștia de la GSP tot fac echipe probabile cam de un an si tot timpul lipsește Hamroun dar când încep meciurile acest jucător este titular incontestabil :-))

sibelius
sibelius  •  10 August 2016, 11:19
Postat de papa_poulette pe 10 August 2016, 11:08

de amorim si boldrin NU vin la Steaua. Sunt doi mercenari interesati exclusiv de bani, in iarna intra in ultimele 6 luni de contract cu astra si vor pleca la arabi pe salarii mult mai mari. NU mai construiti scenarii idioate si formule imaginare de echipa!

Mai ales ca cei doi mercenari joaca pe niste posturi acoperite si ultra acoperite. Transferuri INUTILE.

• 1
  • 2
  • 3
Comentează