Alte știri din fotbal
„Hagi” Luțu: „Sper să-mi implementez filosofia la FCSB” » Mesaj clar pentru Becali după absolvire: „Vreau funcția”
4
Noul clasament FIFA: România, pe cea mai bună poziție din ultimii ani + Kosovo, salt istoric
1
Schimbare: unde vor sta ultrașii Rapidului la meciul cu Petrolul
1
FC Argeș, 7 meciuri consecutive fără înfrângere » Cum arată clasamentul din Liga 2 acum
0
Știri din fotbal internațional
Raul Rusescu, discurs dur în studio: „Deja se întâmplă de prea multe meciuri la Steaua”
0
Jose Luis Mendilibar, antrenorul lui Olympiakos: „Am rămas surprins de FCSB la aceste două aspecte”
0
Ce scrie presa din Grecia, după FCSB - Olympiakos
0
„Echipa asta are forță!” » Căpitanul Darius Olaru, concluzii după remiza cu Olympiakos
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
203
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Reghe = *** ciobanului.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
niste badarani arma FCSB ului e Blatul cu victime pe burtacum a facut si CFR ul figuratie
campii ii bati tu ba b0lnavule,nu ai inteles nimic din ce am vrut sa spun...cand un atacant pleaca din offside nu acuzi fundasii ca au fost depasiti,cand un atacant pleaca din offside e cat se poate de clar ca e greseala lui,esti un frustrat batut in cap,asta inteleg si din felul in care tu ptr tine FCSB e fcsb !
cat e Reghe de fitos ,is mai dragi banii ,sterge Patronul cu el pe jos ,strange din dinti si tace ,poate astea-s indicatile de acasa ,nici acolo nu face ce vrea el .
De fapt continua campania anti-Reghe. De cand s-a intors au inceput atacurile. Si daca nu au motiv sa atace Steaua, gasesc pretext sa-l atace pe Reghe. Cand Steaua merge mai slab e vina lui Reghe, daca merge bine e meritul lui ciobi.
Bati campii. Spuneam ca nu conteaza. Fundasii fcsb erau depasiti aiaie cel mai relevant. Nu incriminez faza si spun ca a fost pozitie de offside, din cauza atacantului nu din pas facut de fundasi. De aceea spun ca a fost o greseala de fundas acolo, iar cel mai important lucru e faptul ca de cate ori s-a pus presiune pe fundasii centrali acestia au gresit. Aia este ce vreau sa subliniez. In rest e poveste multa nu imi mai spuneti ca a fost offside. Nu s-a fluierat nu a fost. Ca a gresit arbitrul e alta poveste.
a fost offside fara niciun dubiu...daca CFR marca si castiga in urma acelei faze ar fi fost clar viciere de rezultat!!
Nu are nici o relevanta, offsideul clar de juma de metru e poate de 20 cm dar nu e relevant, ambii fundasi sunt pe calcaie si se uita cum trece atacantul pe langa ei, e o chestie de corelare intre atacant si fundas, o secunda maxim. Daca Paun prelua cum trebuie si se castiga din golul ala(desi cfr a jucat slab) nu avea importanta daca a fost sau nu offside golul ramanea iar greseala era in primul rand a fundasilor.
Tovarasu' ziarist , te-ai gandit vreodata ca e posibil ca tot ceea ce "varsa" Becali la TV sau in presa sa fie in urma discutiilor pe care le-ar fi avut cu antrenorul ?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.