Comentarii (32)
valeri.gazaev.the.greatest
valeri.gazaev.the.greatest  •  18 Septembrie 2018, 21:32
Postat de valeri.gazaev.the.greatest pe 18 Septembrie 2018, 21:31

O tampenie ceea ce spui. Hagi a investit timp, suflet, bani , a riscat foarte multe ca sa aduca Academia la nivelul de azi. Gica Popescu a avut o scoala de fotbal, de care nu a stiut sa se ocupe, la fel ca in majoritatea afacerilor sale, a esuat inainte sa inceapa. Cum sa fie aproape ? ah, si a mai finantat cateva luni echipa din targoviste. Trezirea ! eu cand va spun ca fc fcsb nu e steaua, pai sa ma credeti ! Vorbiti ba nene pe argumente, ca sa va creada omul. Altfel sunteti luati la pret de matineu

Si va mai si mirati :)))))

valeri.gazaev.the.greatest  •  18 Septembrie 2018, 21:31
Postat de utraian pe 18 Septembrie 2018, 21:24

Asa cum incepuse Academia Hagi,aproape asa era si Popescu, au trecut ani foarte pretiosi din cauza lacomiei. Nu-i nimic , nu e prea tarziu

O tampenie ceea ce spui. Hagi a investit timp, suflet, bani , a riscat foarte multe ca sa aduca Academia la nivelul de azi. Gica Popescu a avut o scoala de fotbal, de care nu a stiut sa se ocupe, la fel ca in majoritatea afacerilor sale, a esuat inainte sa inceapa. Cum sa fie aproape ? ah, si a mai finantat cateva luni echipa din targoviste. Trezirea ! eu cand va spun ca fc fcsb nu e steaua, pai sa ma credeti ! Vorbiti ba nene pe argumente, ca sa va creada omul. Altfel sunteti luati la pret de matineu

utraian
utraian  •  18 Septembrie 2018, 21:24

Asa cum incepuse Academia Hagi,aproape asa era si Popescu, au trecut ani foarte pretiosi din cauza lacomiei. Nu-i nimic , nu e prea tarziu

utraian
utraian  •  18 Septembrie 2018, 21:22

Gica nu si-a dat seama de influenta nefasta a celor 2. Cand si-a dat seama era prea tarziu, imi e mila de el ca a trebuit sa scrie lucrari stiintifice. Intotdeauna am stiut ca e alta stofa decat aia

2062987317304056
Marcel Cluj  •  18 Septembrie 2018, 21:08

Hai Gica ia o echipa ! Multa lume vrea sa investeasca langa tine ! Patron Presedinte...orice !

utraian
utraian  •  18 Septembrie 2018, 21:01

Nici n-ai vazut atatia distrusi pe metru patrat....

arsenie.bk
arsenie.bk  •  18 Septembrie 2018, 21:00

Prea multi prostalai pe lumea asta (hitman, gazatu, legendaprostiei etc)

aress123
aress123  •  18 Septembrie 2018, 20:59
Postat de hitman222 pe 18 Septembrie 2018, 20:38

De ce? Pentru ca fcsb nu e Steaua batrane....e grele.

Tipilica, uita-te si tu la TV...s-ar putea sa te dilesti de tot cand o sa vezi cum toata lumea vorbeste de Steaua cand se refera la FCSB. Un exemplu elocvent e colegul tau de banca gazaev....el deja e pierdut...

hitman222
hitman222  •  18 Septembrie 2018, 20:38

De ce? Pentru ca fcsb nu e Steaua batrane....e grele.

valeri.gazaev.the.greatest  •  18 Septembrie 2018, 20:38

Aprindeti lumina in Ghencea ! Acolo e Steaua. La fc fcsb , in popesti-leordeni, e impostura si intuneric. Inutil sa va mai reamintesc ca fc fcsb nu e steaua, stiati deja !

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează