Alte știri din fotbal
Cine l-a uluit pe Alexandru Chipciu la echipa națională a României: „E MONSTRU, ce naiba!”
0
FC Botoșani se desparte de 4 fotbaliști » Unul a transmis un mesaj enigmatic: „Din motive independente de voința mea”
0
Ce alege Zeljko Kopic între Hagi, Modric, Maradona sau Messi: „A fost preferatul meu suprem, dar el este la alt nivel”
1
„Am venit să câștig titlul!” » Primul transfer al lui U Cluj nu și-a ascuns intențiile
1
Știri din fotbal internațional
AS Roma - Lazio 2-0 » Trupa lui Claudio Ranieri a câștigat „Derby della Capitale”
0
Mihăilă, nemulțumit după Torino - Parma: „E frustrant”
0
Ruben Amorim, extrem de nemulțumit după egalul cu Liverpool: „Ar trebui să fim dezamăgiți”
0
PAOK, urmărită de ghinioane » Cum a fost surprins Răzvan Lucescu în timpul eșecului suferit în liniștea apăsătoare de la Atena
0
Lifestyle
Fiul lui Cosmin Olăroiu, implicat într-o afacere de sute de mii de euro în București
5
Starul lui Pep Guardiola a plecat în Ibiza cu noua iubită! E prezentatoare la Insula Iubirii
3
David Popovici i s-a destăinuit lui Micutzu: „Un membru al familiei se confruntă cu dependența de droguri și jocuri de noroc” + Drumul de la copilul agresat de antrenoare la campionul olimpic
1
Iubita lui Alexander Zverev a dezvăluit obiceiul ciudat pe care îl are tenismenul în dormitor: „Îmi vine să plâng în fiecare seară”
3
campioana morala....:)))) si asta e campioana ma ciorilor? cu asta vretzi sa mereti in europa? sa va faceti de ras k chefereu' anu trecut ...vai samar de voi!!!!
Cand stii ca esti pe 3 si ai asigurat un loc de Cupa UEFA,iti mai vine sa joci? Nu cred.Pt. cine?Pt.cei care arunca cu brichete in stadion sau pt.cei care sar la bataie aproape in fiecare meci,ca mai apoi Rapid sa joace pe teren propriu fara spectatori??
Mdea!Am mai spus...Din partea noastra,a suporterilor(rapidisti,stelisti,dinamovisti..) acesti jucatori nu merita nici un scuipat!Noi ne cheltuim banii pe bilete si deplasari si ei isi bat joc!Un campoionat mizerabil ce va avea o campioana MIZERABILA,indiferent care va fi ea!Eu,ca stelist nu ma intereseaza acest campionat MIZERABIL si multe de acum in colo!HAI ROMANIA!
toti stelistii saluta campioana morala a Romaniei!va batut UTA la voi acasa bai descultilor,si voi mai vobiti de campioane,cine,ce si cum sa ia campionatul! va da Dumnezeu dupa inima voastra!
campioana morala... fassssssss
INTERZIS fanilor bebBECALIzati. Rapid este Rapid. Asta nu este o scuza pentru Matei, Bugasi&. Daca pana in 1989 nu-mi era rusine,chiar daca ne trimiteau comunistii in B, acum mi-a fost rusine de RUSINEA lor. Daca pot sa cred ca un Buga sau... au RUSINE. Ar trebui blocate platile la asa zisi "jucatori de fotbal". Buga si altii ca el crsesc numai BANI, BANI si iar BANI. La PERFORMANTA nu se mai gandesc, gandul lor este la: BANI, masini, vile,etc. Este regretabil ca la varsta lui B
astia-s campionii morali.
RAPID-CAMPIOANA MORALA A CAMPIONATULUI.... JALNICI au ajuns acesti fotbalisti dupa ce acu vreo 3 ani faceau si ei meciuri bune prin Europa.De cand i-a batut Steaua in Uefa,acesti indivizi sufera de un complex Steaua.Tot timpul ei se cred cei mai buni dar ii dezavantajeaza cineva,ba arbitrul ,vremea ,destinul ,etc Sa te bata acasa doua echipe retrogradate ...nu se poate nimic mai jalnic. Echipa asta pana nu va scapa de indivizi infumurati ca Marius Constantin ,Sapunaru nu va iesi din noro
Bine Rapid si cum este vorba aceea: Roata se invarteste?, bravo Rapid in cinstea meciului de la CFR.Cluj fratii vostri cu care va imbratisati dupa ce va batut cu 1-0, pai tineti-o tot asa sa pierdeti si in campionatul anului 2008-2009! Cand ratezi mult, cand fentezi fotbalul, se intoarce impotriva ta mai tarziu, dar stiati foarte bine, nu? Toate cele bune!
TOLONTANE,CHIAR NU AI VAZUT MECIUL ASTA ,BATAIE DE JOC BLAT PE FATA ...1PAUZA 2 FINAL,CE BANI AU MAI FACUT CEI DE LA RAPID IAR VOI DE LA GSP NU ZICETI NIMIC,RAPID CFR CLUJ BLAT ,LIGA LUI DRAGOMIR NU IA NICIO MASURA,BA DA CHIAR ASA PE FATA....
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.