Alte știri din fotbal
O piesă esențială pentru U Cluj nu duce lipsă de oferte: „Clubul trebuie să facă acest efort, să mă ajute cu acest detaliu”
0
Dinamo - FC Zurich, primul amical al „câinilor” în Turcia. Reporterii GSP vor transmite de la stadion » Echipele de start
0
Adrian Mutu, primele reacții după debutul la Petrolul: „Știu unde am venit, nu e un club foarte bogat”
0
Jucătorul lui Mutu, pe picior de plecare de la Petrolul » Am aflat toate detaliile mutării: câți bani cer ploieștenii
0
Știri din fotbal internațional
Tottenham - Liverpool, derby în semifinalele Cupei Ligii Angliei, cu Drăgușin anunțat titular » Echipe probabile + cote
0
A venit decizia Comisiei de Disciplină în cazul „Vinicius jr” » Real Madrid contraatacă!
0
Athletic Bilbao - Barcelona, duel de gală în semifinalele Supercupei Spaniei » Cele mai tari statistici și cote
0
Anunț-șoc: Franța rămâne fără selecționerul Didier Deschamps! Cine e favorit să-l înlocuiască
2
Lifestyle
Iker Casillas se iubește cu prezentatoarea TV care a petrecut o noapte acasă la Cristiano Ronaldo
0
La 20 de ani, fiica lui Steven Gerrard a rămas însărcinată cu fiul unui interlop
3
Violetta l-a lăsat pe fotbalistul din Premier League și a plecat în vacanță cu mijlocașul lui Juventus
2
Imagini virale cu Nadia Comăneci la Globurile de Aur 2025 » Mesajul pentru Sebastian Stan, primul român câștigător al prestigiosului trofeu
0
Daaa...sigur..!Inca un visator...
Kapetanos a plecat singur!
35000 de stelisti se aud mai incet decat 5000 de rapidisti! Nu conteaza cantitatea, cu calitatea!
taranilor, de ce l-ati huiduit pe kapetanos? pt ca v-a salvat de atatea ori ? sunteit voi multi insa adevarul e ca n-ai cu cine, dom'le, niste tarani.....
mult respect! inseamna ca ai fost la meciul cu Rapid,si posibil al Nationalei,ca sa ti dai seama de evidneta ca n au fost mai mult de 30000. la steaua-rapid doar juma de peluza a fost goala,si au fost 43.000! oricum,tot respectul!
Sport.ro = au fost 45.000 Pro Sport = au fost peste 40.000 Gsp = au fost 35.000 deci ? din ce'am vazut eu au fost pana in 30.000... !!! cu Larnaca vom fi pe stadion aproape 100.000, 2 pe loc :X
Mi-e rusine ca sustin aceeasi echipa ca si cretinii aia care l-au injurat pe Kapetanos. Prostilor, ce vina are grecul ca a fost dat afara de la Steaua, pe usa din dos, de CANCERUL ECHIPEI?!?! Ar trebui sa se lase de fotbal din respect pentru "stelisti" sau sa fi fost blat in seara asta? Omul doar si-a facut datoria.. cum a facut si la Steaua, inscriind 27 de goluri in 65 de meciuri. ILFOVENILOR SI COLORATILOR, STATI DRAQ ACASA NU MAI MERGETI LA MECI SA FACETI ADEVARATII SUPORTERI AI STELEI DE RAS!
felicitari gsp! mizeriile de la prosport au zis 45.000 cu 4.000 mai putin decat la Romania-Franta,usor vizibil fiind faptul ca la meciul Nationalei,nu mai puteai arunca un ac,iar aici stadionul avea nenumarate sectoare goale! asta e steaua,umflata de presa,de televiziuni...chiar sunt curios ce parere au adevaratii stelisti care au fost la meciul cu cfr si al Nationalei,referitor la aceasta suma colosala citata din presa "peste 45.000 de suporteri" , "35.000 vandute cu 2 zile inainte de meci" RUSINE!
Majearu! Nu mai vede Romania asemenea fotbalist prea curand...
ce 35.000 ma, poate 350 de mii, cea mai tare echipa din univers, o fura toti arbitrii, o abuzeaza presa, steaua e un fel de dumnezeu al fotbalului mondial, ce dreq
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.