FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ACS POLI 3-1

35 de minute fatale pentru ACS Poli în meciul cu Pandurii: "În a doua repriză am jucat bine,dar era greu să revenim"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2015 20:01

Florin Marin, antrenorul lui ACS Poli, a vorbit despre înfrîngerea echipei sale cu Pandurii, 1-3.

"În primele 35 de minute nu am jucat bine, am gafat mult și am primit trei goluri. După aceea am început să jucăm, am marcat un gol, dar era greu să revenim. Am primit goluri pe greșeli. La faza fixă de la golul lui Săpunaru a fost o neînțelegere, iar golurile lui Hora au venit pe centru, după anumite neînțelegeri

În a doua repriză am jucat bine, am controlat jocul și am mai avut ocazii, dar nu am putut marca. Acele trei goluri rapide ne-au fost fatale", a spus Florin Marin la DigiSport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
Diverse
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
„Să îl dea afară” » Scoțienii au „tunat”, după meciul în care Ianis Hagi a intrat la pauză
Stranieri
„Să îl dea afară” » Scoțienii au „tunat”, după meciul în care Ianis Hagi a intrat la pauză
Alegeri prezidențiale 2024 în România: rezultate, exit poll și toate informațiile » Planurile principalilor candidați pentru sportul românesc! Cine intră în turul 2?
Stiri extrasport
Alegeri prezidențiale 2024 în România: rezultate, exit poll și toate informațiile » Planurile principalilor candidați pentru sportul românesc! Cine intră în turul 2?

Presa din Scoția, prima reacție despre jocul făcut de Ianis Hagi + Nota după Rangers - Dundee

Mutare-șoc în tenis: Novak Djokovic va fi antrenat de fostul lui mare rival!

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează