Comentarii (20)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  16 Martie 2020, 19:36

Fara sa fiu suporter al U Cva , am fost spectator al meciului retur cu Girondins Bordeaux ( am beneficiat de-o zi libera , acordata ptr donare de sange). Este drept c-am platit doar biletul ptr meci, transportul l-a suportat cumnatul meu, oltean de origine. Alte vremuri, alte sperante, dorinte... Si cu 37 de ani mai tinar ! Bravo, Stiinta !

1764922203526472
George Mirel  •  16 Martie 2020, 19:34

In acei ani, Craiova Maxima era fundamentalism, nici macar religie....Si babele de la colt stiau echipa, si pustii de clasa a 2-a care isi scriau echipa cu pixul pe ghiozdane! Era o stare de spirit, amestec dintre mandrie nationala si lupta cu sistemul opresiv....uneori mina in mina cu nebunia....

morzadobflicster
morzadobflicster  •  16 Martie 2020, 19:34
Postat de Daniel Irimescu pe 16 Martie 2020, 19:29

A fost odata ca n povesti.. pe timpul nationalistilor cind sportul romanesc functiona ceas. Acum ne salveaza Corona sa nu ne facem de ris la olimpiada..))

Adevarul e ca pina la anul, cand se va tine Olimpiada, avem sanse mari sa recuperam si sa ii facem de ras pe americani si pe chineji...

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  16 Martie 2020, 19:29

A fost odata ca n povesti.. pe timpul nationalistilor cind sportul romanesc functiona ceas. Acum ne salveaza Corona sa nu ne facem de ris la olimpiada..))

ctinescu
ctinescu  •  16 Martie 2020, 19:23

apropos de meciuri ascultate la radio si de firul castii bagat pe maneca stanga a hhainii de la uniforma,mai tarziu aparuse radio ric pe care-l tineam in buzunarul de la piept iar casca era trasa prin maneca stanga si stateam sprijinit cu capul in palma ca sa maschez casca ce vremuri

fcu1948
fcu1948  •  16 Martie 2020, 19:21

Nici o echipa din România nu o sa mai fie vreodată iubita așa cum a fost Craiova Maxima Nu degrabă Științei i se spune Campioana unei mari iubiri.

ctinescu
ctinescu  •  16 Martie 2020, 19:20
Postat de Oana Stanciu pe 16 Martie 2020, 19:09

Rememorarea acelui mare meci, de ce nu și cel cu?, aduce un pic de dezmorțire a vieții după năpasta prezentă generată de „fluturașii periculoși”. Este aidoma cu dezmorțirea fotbalului nostru drag care, la timpul respectiv, nu prea spunea multe. Nu știu despre acest domn Octavian Pescaru. Nu este unul din ziariștii consacrați ai GSP, că, dacă era, scria de fcsb! Mă și mir cum de i-a fost acordat spațiu litografic. Oricum, îl felicit și pentru fapt și pentru emoția transmisă. Eu am văzut meciul la televizor, l-am văzut și pe cel cu Benfica. Unde?, la televizorul propriu care, având o antenă pe acoperiș, prindea sârbii. Într-adevăr, am simțit că fotbalul produce trăiri mai mari decât multele evenimente majore ale vieții. Surprinzător că marii „iubitori ai fotbalului” tac, inclusiv ăia care-njură. Probabil au masca antivirus pe figură, a se citi botniță.

returul cu benfica a fost dat si la tvr nu trebuia sa te chinui cu antena sarbilor.

1181489102022068
Oana Stanciu  •  16 Martie 2020, 19:09

Rememorarea acelui mare meci, de ce nu și cel cu?, aduce un pic de dezmorțire a vieții după năpasta prezentă generată de „fluturașii periculoși”. Este aidoma cu dezmorțirea fotbalului nostru drag care, la timpul respectiv, nu prea spunea multe. Nu știu despre acest domn Octavian Pescaru. Nu este unul din ziariștii consacrați ai GSP, că, dacă era, scria de fcsb! Mă și mir cum de i-a fost acordat spațiu litografic. Oricum, îl felicit și pentru fapt și pentru emoția transmisă. Eu am văzut meciul la televizor, l-am văzut și pe cel cu Benfica. Unde?, la televizorul propriu care, având o antenă pe acoperiș, prindea sârbii. Într-adevăr, am simțit că fotbalul produce trăiri mai mari decât multele evenimente majore ale vieții. Surprinzător că marii „iubitori ai fotbalului” tac, inclusiv ăia care-njură. Probabil au masca antivirus pe figură, a se citi botniță.

morzadobflicster
morzadobflicster  •  16 Martie 2020, 19:01

Am prins vremurile alea, si ascultam meciurile exact ca si autorul.. Ai mei aveau un "tranzistor" Philips cu baterii "de 2 lei", la care ascultam meciurile Stelei in CCE, sau ale Nationalei. Si eu am fost prins de o profesoara, doamna Preda, care insa nu m-a pedepsit, ci mi-a dat voie sa ascult la casca, cu promisiunea sa anunt doar golul si autorul. La Romania - Bulgaria in '89, la ora de istorie am strigat entuziasmat "Gol baaaaa !" Proful in loc sa ma pedepseasca m-a intrebat cine a inscris... "Gheorghe Popescu, dom' profesor !".

132331260571303
Popa Basca  •  16 Martie 2020, 18:58

Cea mai frumoasa echipa din istoria fotbalului romanesc!

Comentează