Comentarii (27)
duckzila
duckzila  •  17 Aprilie 2009, 02:29

asa merg lucrurile in tara asta...4 din 5 commenturi sunt despre un KKT...cre ca ati uitat de mult despre ce era vb si carei problema aici..ca nah...gramatica e mai esentiala... si btw...cat de tembell (am scris intentionat cu doi l, ca numi cenzureze) trebuie sa fii sati salvezi cui si cat ai dat shpaga?? astai bun de banc, "CULMEA PIC-ULUI".

•  17 Aprilie 2009, 02:20

..principali vinovati sunt observatori,ei supervizeaza daca arbitri au tinut cont de spaga primita,ei dau raportul si decontul catre lupescu ,sandu,prunea ,ei sunt cei care forteaza arbitri ,ii incurajeaza si le acorda note.

•  17 Aprilie 2009, 02:16

..da, este o eroare grava ca se fac greseli gramaticale,acesta este si motivul coruptiei in Romania . @muf lex,ia-o-n mufa si du-te la culcare ca "bubuie" scoala in tine.

•  17 Aprilie 2009, 02:15

se referea la "aceasi"...kre de fapt se scrie "aceiasi"...

•  17 Aprilie 2009, 02:12
Postat de pe 17 Aprilie 2009, 01:44

Ai de capu' meu :)) Stai in banca ta. Arbitri se scrie, nene. Cine vorbeste de cate clase? Doar daca-l articulezi hotarat devine arbitrii. Spus pentru tine, daca e vorba de niste (aceiasi, in text) arbitri e cu un i, daca te gandesti la careva specific (arbitrii corupti au mancat salam, de exemplu) e cu doi i. E asa de greu??

ha ha ha. asta e tare de tot. oi fi facut clasele 1-4 cu "ziaristu". muflex se refera la "aceaşi", mai cap patrat.

•  17 Aprilie 2009, 01:44

Ai de capu' meu :)) Stai in banca ta. Arbitri se scrie, nene. Cine vorbeste de cate clase? Doar daca-l articulezi hotarat devine arbitrii. Spus pentru tine, daca e vorba de niste (aceiasi, in text) arbitri e cu un i, daca te gandesti la careva specific (arbitrii corupti au mancat salam, de exemplu) e cu doi i. E asa de greu??

•  17 Aprilie 2009, 01:11

"aceaşi arbitri" de 2 ori, deci nu e intamplator. nu inteleg cum l-a lasat invatatoarea sa termine 4 clase pe cel care a scris articolul asta...

• 1
  • 2
  • 3
Comentează