FOTBAL  »  Superliga  »  REZILIERE

4 fotbaliști dați afară » A început curățenia de vară la o echipă din Liga 1

Articol de - Publicat duminica, 03 iunie 2018 18:51

Șefii lui Botoșani i-au anunțat pe Golubovic, Tincu, Mușat și Ungurușan că nu mai contează pe ei în sezonul viitor. 

Curățenie de vară la FC Botoșani! Imediat după ultimul meci din play-out, cel de sâmbătă, cu Gaz Metan (2-0), conducerea a anunțat despărțirea de patru dintre jucători.

Este vorba despre Golubovic (atacant, 34 de ani), Tincu (stoper, 30), Mușat (mijlocaș, 31) și Ungurușan (fundaș, 35), care din acest moment sunt liberi să-și caute echipă. Moldavii nu vor mai conta sezonul viitor nici pe Moruțan, vândut FCSB-ului, și Axente, care se va întoarce la Dinamo.

Tot sâmbătă seară, antrenorul Costel Enache a anunțat și obiectivul pentru sezonul viitor: "A fost un an de tranziție, nu am știut care este potențialul. Am vrut să nu cădem în derizoriu. Acest sezon ne obligă pentru 2018-2019 să tindem un pic mai sus. Obiectivul, intrarea în play-off, este absolut normal. Știu că vom avea o luptă foarte dură de dus, dar eu cred că poate fi un obiectiv realizabil". 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Șase meciuri din Liga 2 s-au jucat azi » Show TOTAL la FCU Craiova - Ceahlăul: goluri de poveste și gafe incredibile în meciul zilei din Liga 2 + Clasamentul ACUM
Liga 2
Șase meciuri din Liga 2 s-au jucat azi » Show TOTAL la FCU Craiova - Ceahlăul: goluri de poveste și gafe incredibile în meciul zilei din Liga 2 + Clasamentul ACUM
Delegare curioasă la Craiova - FCSB. Are doar două meciuri în acest campionat + MM Stoica îl critica acum un an: „Cum facem să nu mai arbitreze?
Superliga
Delegare curioasă la Craiova - FCSB. Are doar două meciuri în acest campionat + MM Stoica îl critica acum un an: „Cum facem să nu mai arbitreze?"
A fost și el mătrășit de Mihai Rotaru și acum dă din casă: „Brusc, a intervenit o răceală. A încetat să mă mai sune”
Superliga
A fost și el mătrășit de Mihai Rotaru și acum dă din casă: „Brusc, a intervenit o răceală. A încetat să mă mai sune”

Singurul antrenor care are INTERZIS la Craiova! Război deschis cu Mihai Rotaru: „Nu doar că ne-a fost propus, ne-a fost impus!” + Reacția tehnicianului

Ultimele detalii de la Universitatea Craiova: suma de reziliere oferită de Mihai Rotaru lui Costel Gâlcă + cine va sta pe bancă împotriva lui FCSB

Comentarii (1)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  04 Iunie 2018, 05:02

Enache tot cu Iftimie ?asta va duce la faliment.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close