Alte știri din fotbal
Revenire importantă la Universitatea Craiova înainte de meciul cu UTA » Costel Gâlcă: „A intrat la antrenamente cu noi”
0
Întrebarea care l-a enervat pe Costel Gâlcă la conferință: „Doar asta ne interesează!”
0
Dueluri de foc în sferturile din Liga Națiunilor! Câștigătoarele NU pot fi adversarele României în preliminariile CM 2026
0
Mircea Lucescu a răbufnit și cere intervenție politică în scandalul momentului: „Inadmisibil așa ceva. Toți dau în România, e lipsă se respect!”
0
Știri din fotbal internațional
Reacție surprinzătoare a lui Robert Lewandowski despre Pep Guardiola: „Ca om, era un tip dificil”
0
Ruben Amorim, primul interviu după ce a semnat cu Manchester United: „După 5 minute, începi să te gândești”
0
Demisie la vârf! Disensiunile cu selecționerul i-au fost fatale
0
Dennis Man, față în față cu istoria! Jurnaliștii italieni au dezvăluit un detaliu-cheie despre viitorul românului
1
Lifestyle
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
18
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
EMOȚIE! Imagine înduioșătoare la România - Cipru, surprinsă la final de fotoreporterul GSP
12
O dansatoare profesionistă e noua Miss Universe 2024 » Cine a reprezentat România
2
Moscova a explicat cum i-a avertizat pe americani cu 30 de minute înainte ...
Libertatea
Premieră în bătălia pentru Cotroceni. Sociolog din Elveția: „Candidații ...
Adevărul
"Am greşit când am ales FCSB". Şi-a asumat transferul ratat: "Nu eram ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Ma asteptam sa apara Mimi sa demonstreze ce joaca fcsb, ca a declarat ca doar echipa din Mogosoaia si Craiova joaca fotbal in prima liga. Restul fura! In fine, de la un nebun n-am nicio pretentie. Meciul trebuia sa fie al lui Dinamo dar acolo e un tip numit Miriuta, la fel de prost ca si Dica de la fcsb dar ultimul are avantajul ca il acopera Gigi de multe ori cu mutarile pe care i le ordona. Lui Miriuta nu-i comanda nimeni si din cauza asta nu exista sanse sa apara si mutarile bune. Sa ai 2-0 in minutul 80 cu rivala de moarte care nu joaca nimic si sa nu stii sa inchizi jocul inseamna ca la Dinamo chiar nu mai stie nimeni fotbal. Si uite asa, cu mare bulan si cu guralivii de meserie ca Mimi si oierul patron, care arata mereu cu degetul catre altii, fcsb ramane in carti pentru titlu. Pana la urma Dinamo isi merita soarta. Nu-i fura nimeni, nu-i sapa nimeni, dar se autodistrug singuri din interior.
Ce spanac a facut Budescu de a primit nota 9? A oferit o pasa de gol foarte spectaculoasa, gen Quaresma, dar in rest ce facut? A dat niste avioane din lovituri libere si cateva pase scurte...Torje la umilit pe Gaman si a marcat gol, a fost cel mai bun de pe teren! Ati avut noroc cu carul pentru ca avem cel mai slab si neinspirat antrenor din ultimii 10 ani,a facut meciul praf cu schimbarile pe care le-a facut...
Miriutaaaaa...ne-ai mancat meciul bai pacaliciule. cum bai sa-i scoti pe Torje si Nistor unul dupa altul ??
Nu e la infinit, 7 Martie e apraope, iar 2019 la o aruncătură de băț! Si scapi si tu de mine si io de fcsb! :-)))))
eu am una pt tine? nu te ai saturat sa ai o idee si sa o repeti la infinit? nu vezi ce limitat si frustrat esti.du te si comenteaza la Armata acolo ,spune le sa investeasca in camioane nu in fotbal ca mor oamenii in ele.fa ceva util tu si comunistii aia..
Baietii de la SL au o întrebare legitima:” Am avea o intrebare pentru *** de la gsp. Vorbim despre *** ale caror nume le cunoaste si Tolo, nu despre descultii care se cred jurnalisti. Acum ca echipa lui becali s-a facut de *** cu una din cele mai slabe echipe din Liga 1, a redevenit SC Fotbal Club Fcsb SA?”
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
HA HA HA !
HA HA HA HA !
Si cu ce te consoleaza pi tini puiule daca pierde STEAUA la roma??
HA HA HA HA HA !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.