Comentarii (63)
valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  01 Noiembrie 2017, 22:02
Postat de randoom_._ pe 01 Noiembrie 2017, 21:53

valyomida strikes back. gaz metan medias nu are nevoie de puncte multe in sezonul regulat,ei in playoff au nevoie de puncte. 3 puncte in plus sau in minus pentru gaz metan medias,nu conteaza acuma,dar pentru dinamo aka rusinea romaniei reprzinta tot acele 3 puncte.

Iarta-ma ca-mi permit dar ai o exprimare deficitara. "reprezinta tot acele 3 puncte". Aceasta expresie poate fi inteleasa gresit de un user care nu te cunoaste, nu-ti cunoaste stilul =))) Puteai spune simplu "acele 3 puncte inseamna totul pentru dinamo". Cand spui "reprezinta tot acele 3 pct" poti intelege ca meciul e la fel de important pentru dinamo pe cat e de important pt gaz, ceea ce ar fi fals dupa logica ta, no ? =))))) Inca o data imi cer scuze ca mi-am permis , si acum ca sa ramanem prieteni , cum spui tu ? "steaua bucuresti campioana lumii esti "? =))))))))))))))))))))

valyomanyd
valyomanyd  •  01 Noiembrie 2017, 21:59
Postat de randoom_._ pe 01 Noiembrie 2017, 21:53

valyomida strikes back. gaz metan medias nu are nevoie de puncte multe in sezonul regulat,ei in playoff au nevoie de puncte. 3 puncte in plus sau in minus pentru gaz metan medias,nu conteaza acuma,dar pentru dinamo aka rusinea romaniei reprzinta tot acele 3 puncte.

Prostalaule , acumA :)) si intotdeauna , conteaza orice punct !

ares123
ares123  •  01 Noiembrie 2017, 21:58
Postat de gannicus2014 pe 01 Noiembrie 2017, 21:41

S-a reinventat..daca esti atent la comentarii il descoperi...idiotii nu dispar...se reinventeaza..

randoom_._
randoom_._  •  01 Noiembrie 2017, 21:53
Postat de valyomanyd pe 01 Noiembrie 2017, 21:52

:))) Citez o parte din comentariul lui de pe articolul cu Iordanescu jr. "Hai sa fim seriosi, cei de la Astra sunt niste penibili, cum naiba sa faci 2-3 puncte in 6 etape".." Tas trebuie sa le dea 2 puncte celor de la Astra, dar probabil o le dea punctele cand nu o sa mai conteze, acumA cu 5 puncte fatza de rinamo si nu cu 3, parca eram mai linistit, dar asa, Astra pierde etapa viitoare si Dinamo face blat cu Medias si voila"..."repet, de ce naiba Astra a facut doar 2 puncte in 6 etape ?".... Deci, randomm aka imperator aka prostul gesepeului, ne da de inteles ca : Astra pierde intentionat puncte ca sa-i ajunga Dinamo , iar Medias o sa faca blat cu Dinamo ca sa retrogradeze :)))))))

poison
poison  •  01 Noiembrie 2017, 21:52
Postat de valeri_gazaev100 pe 01 Noiembrie 2017, 20:56

Ce ras inteligent si distinctiv. Lasa-ma sa ghicesc : palnie din new york, via poarta palatului din pipera ? =))))))) job desciption : hold hand in the air, wait for nea jiji. Si acum sa te citez : "ha ha ha ha ha ha" =)))))))) taranete simpatic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  01 Noiembrie 2017, 21:52
Postat de valeri_gazaev100 pe 01 Noiembrie 2017, 21:16

Ba oameni buni, faceti ceva si aduceti-l pe randoom. Daca nu spune "steaua bucuresti campioana lumii esti" macar o data , inseamna ca am intrat degeaba pe site =)))))

:))) Citez o parte din comentariul lui de pe articolul cu Iordanescu jr. "Hai sa fim seriosi, cei de la Astra sunt niste penibili, cum naiba sa faci 2-3 puncte in 6 etape".." Tas trebuie sa le dea 2 puncte celor de la Astra, dar probabil o le dea punctele cand nu o sa mai conteze, acumA cu 5 puncte fatza de rinamo si nu cu 3, parca eram mai linistit, dar asa, Astra pierde etapa viitoare si Dinamo face blat cu Medias si voila"..."repet, de ce naiba Astra a facut doar 2 puncte in 6 etape ?".... Deci, randomm aka imperator aka prostul gesepeului, ne da de inteles ca : Astra pierde intentionat puncte ca sa-i ajunga Dinamo , iar Medias o sa faca blat cu Dinamo ca sa retrogradeze :)))))))

randoom_._
randoom_._  •  01 Noiembrie 2017, 21:49
Postat de poison pe 01 Noiembrie 2017, 21:48

Toate bune! Ole, ola, FCSB nu mai inseamna Steaua! Hei, hei!

ba inseamna,citeste aici: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?/topic/37103-adevarul-despre-brand-palmares-etc-de-la-un-suporter-craiovean/

maradona5
maradona5  •  01 Noiembrie 2017, 21:49

Cei 4 straini stiu si ei ca FC FCSB nu e Steaua

poison
poison  •  01 Noiembrie 2017, 21:48
Postat de gannicus2014 pe 01 Noiembrie 2017, 21:41

Toate bune! Ole, ola, FCSB nu mai inseamna Steaua! Hei, hei!

crapatot
crapatot  •  01 Noiembrie 2017, 21:43

fcsb v-a krapa :))

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Comentează