FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UTA 2-1

4 jucători suspendați după CFR Cluj - UTA + Campioana nu-l va avea pe Dan Petrescu la Sepsi

CFR Cluj - UTA | Dan Petrescu, 55 de ani, antrenorul campioanei, a primit cartonașul galben și va fi suspendat pentru partida de etapa viitoare, cu Sepsi.
CFR Cluj - UTA | Dan Petrescu, 55 de ani, antrenorul campioanei, a primit cartonașul galben și va fi suspendat pentru partida de etapa viitoare, cu Sepsi.

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 19:10 / Actualizat joi, 02 martie 2023 19:15

CFR Cluj - UTA 2-1 | Dan Petrescu, 55 de ani, antrenorul campioanei, a primit al 4-lea cartonaș galben din acest sezon și va fi suspendat pentru partida de etapa viitoare, cu Sepsi.

Spre finalul întâlnirii cu arădenii, Petrescu a protestat, iar „centralul” Lucian Rusandu i-a acordat „galben”. Al 4-lea pe care „Bursucul” îl vede în actuala stagiune, astfel că el va fi suspendat pentru duelul cu Sepsi de luni, 6 martie, ora 20:30, contând pentru etapa #29.

Penalty scandalos dictat de arbitru în CFR Cluj - UTA + Gol anulat și eliminare dictată cu ajutorul VAR
CFR CLUJ - UTA
Penalty scandalos dictat de arbitru în CFR Cluj - UTA + Gol anulat și eliminare dictată cu ajutorul VAR

Dan Petrescu a mai fost avertizat în meciurile:

• UTA - CFR Cluj 1-1 
  • Hermannstadt - CFR Cluj 2-3
  • CFR Cluj - Chindia 2-0

4 jucători suspendați după CFR Cluj - UTA 

De asemenea, în urma meciului din această după-amiază, 4 jucători nu vor avea drept să evolueze etapa viitoare. E vorba despre Hoxhallari, Vukcevic și Chindriș de la UTA - ei au văzut „galben” - plus Maglica, atacantul CFR-ului eliminat în minutul 68.

Weekendul următor, UTA primește acasă vizita FCSB-ului (duminică, 5 martie, ora 21:00).

Clasamentul actualizat din Superliga

Mai multe știri de actualitate din Superliga:

Gică Hagi despre vestea retragerii lui Șumudică: „Pe mine mă înțelege familia, nevastă-mea suferă la meciuri”
FARUL
Gică Hagi despre vestea retragerii lui Șumudică: „Pe mine mă înțelege familia, nevastă-mea suferă la meciuri”
Are ruptură și e OUT o lună! » Veste proastă pentru Dan Petrescu
CFR Cluj
Are ruptură și e OUT o lună! » Veste proastă pentru Dan Petrescu
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Iga Swiatek, prinsă dopată! Aceeași substanță interzisă precum cea folosită de înotătorii chinezi și de Kamila Valieva
Tenis
Iga Swiatek, prinsă dopată! Aceeași substanță interzisă precum cea folosită de înotătorii chinezi și de Kamila Valieva
Iubitul Soranei Cîrstea, reacție suburbană, după suspendarea lui Swiatek: „FMM. Deja suntem luați de proști”
Tenis
Iubitul Soranei Cîrstea, reacție suburbană, după suspendarea lui Swiatek: „FMM. Deja suntem luați de proști”
Din halucinațiile lui Călin Georgescu: „Știu cel mai bănos sport din lume! România să profite și să bage banii, presupune 12 meserii”
Stiri extrasport
Din halucinațiile lui Călin Georgescu: „Știu cel mai bănos sport din lume! România să profite și să bage banii, presupune 12 meserii”

Din halucinațiile lui Călin Georgescu: „Știu cel mai bănos sport din lume! România să profite și să bage banii, îngrijește 12 meserii”

Gică Hagi, întrebare frontală despre Călin Georgescu după imaginile apărute pe internet: „V-a cerut voie?” » „Regele” a reacționat imediat

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează