Comentarii (24)
gerula9mm
gerula9mm  •  01 Februarie 2014, 18:06

ai draq de FRUSTRACII ce sunteti, toata ziua stati cu ea in gura la adresa Stelei nu mai pote sa traga Steaua o bas*na, ca hop si voi sa o adulmecati, sa o analizati, si sa va grohaiti parerile abjecte hai husi si marsh de aci' paparudelor

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  01 Februarie 2014, 17:48

Esti intr-o camera cu un leu, o cobra si un bozzgor si ai un pistol cu doua gloante. Ce faci ? Impusti bozzgorul! De doua ori!

silvonefcp
silvonefcp  •  01 Februarie 2014, 17:45

multumim bourceanu avem drum liber spre titlu acum petrolul o sa ia campionatul anul asta .locul stelei este pe 4,5 si asa va fii iar bluzele alea cu route 25 pe ele au fost comandate degeaba ,o sa ii trimita petrolul stelei alte bluze si tricouri fara titlul 25 scris pe ele :))))

ravenpaladin
ravenpaladin  •  01 Februarie 2014, 17:43

De la un dinamovist,NOTRE RESPECT,CA OM SI CA JUCATOR,ALEX BOURCEANU.

val70
val70  •  01 Februarie 2014, 17:42

Partial ai dreptate. Adica, sunt aproape convins ca tu ai avut si ai o vacanta continua...

bogdaniulian
bogdaniulian  •  01 Februarie 2014, 17:32

va razbunzti si voi un pic pentru ca va mai lua la misto, cam ca impresarii lu'peste care nu pupa comision de data asta. suflete mici si haine!

orsimarkus
orsimarkus  •  01 Februarie 2014, 17:24
Postat de inginerul. pe 01 Februarie 2014, 17:13

O sa-mi fie dor de intrarile lui cu ambele picioare in fata la rupere, atunci cand era frustrat ca adversarul era mai tehnic ca el (cine nu era mai tehnic ca el?). Aveam impresia in momentele alea ca-i trebuie o pereche groasa de cizme de cauciuc!

Si mie o sa-mi fie dor sa mai dea gol imputiciunilor prin minutul 90 ! :))

val70
val70  •  01 Februarie 2014, 17:21
Postat de inginerul. pe 01 Februarie 2014, 17:13

O sa-mi fie dor de intrarile lui cu ambele picioare in fata la rupere, atunci cand era frustrat ca adversarul era mai tehnic ca el (cine nu era mai tehnic ca el?). Aveam impresia in momentele alea ca-i trebuie o pereche groasa de cizme de cauciuc!

Normal ar trebui sa-ti fie dor de momente de genul celora cand a dat gol Rapidului in minutul 95, apropo de frustrare si cizme de cauciuc...Adica, de vremurile cand, totusi era un club de fotbal si nu un circ ambulant... s://www.youtube.com/watch?v=GeqJ3qpds60

inginerul.
inginerul.  •  01 Februarie 2014, 17:13

valachorum
valachorum  •  01 Februarie 2014, 17:12

Adica...voi vreti sa insinuati ca fotbalistii, in general, 'e prosti' ?

• 1
  • 2
  • 3
Comentează