Alte știri din fotbal
Situație AIURITOARE în Ștefan cel Mare: „Dărâmi stadionul Dinamo, riști să-ți plece Spitalul de Urgență!” » Managerul de la Floreasca, pentru GSP: „Nu știu nimic, n-am fost informați!”
15
Adrian Mihalcea, interviu altfel despre inteligența artificială, călătorii în timp și cel mai greu moment din carieră: „Dacă făceam pasul ăla, eram în picaj!”
0
5 episoade tari cu Eric: „Săream garduri și mergeam ca soldatul ca să luăm prăjituri în cameră”
0
Prunea a făcut praf un jucător român care visează la națională: „E vorba de un minim respect. De atunci am o problemă cu el”
1
Știri din fotbal internațional
Final în Dundee FC - Rangers, restanță din prima ligă a Scoției » Ianis Hagi a contribuit la golul marcat de oaspeți
26
Real Madrid - Barcelona în finala Supercupei Spaniei! Campioana s-a dezlănțuit în prelungiri cu Mallorca
0
Măștile cu Răzvan Lucescu și steagurile „tricolore” n-au ajutat-o pe PAOK » Eliminare dramatică din Cupa Greciei: gol decisiv în minutul 107
4
Decizie istorică în Bundesliga » Union Berlin - Bochum, decis la „masa verde”: 0-2 din cauza gestului prostesc al unui suporter
5
Lifestyle
Fostul mare internațional s-a cununat cu nepoata fostei lui soții. Imagini de senzație: party de lux în resort
3
Zvonul momentului în Spania » Cu ce celebritate s-ar iubi Jude Bellingham
0
Iker Casillas se iubește cu prezentatoarea TV care a petrecut o noapte acasă la Cristiano Ronaldo
0
La 20 de ani, fiica lui Steven Gerrard a rămas însărcinată cu fiul unui interlop
4
PSG a ajuns prin cupa in uefa....mitic prost iar in campionat locu 6 prinde uefa dintr-un motiv explicat opricum mai sus dar n-are rost sa mai explic unui mitic prost.;)
dar cum dracu sa joace poli in uefa cand aia sunt pe 6 si cum dracu sa fie cei mai siguri de intertoto vaslui cand poli e in fata lu vasului !! sunteti niste tembeli
bai nn, dupa ce ca iq-ul vostru tinde spre zero absolut, de ati ajuns sa faceti articole de 3 randuri, mai faceti si greseli prostesti. Cum naiba sa fie una din posibilele adversare pt turul preliminar din UEFA Paris Saint Germain, cand aia sunt pe locul 18 din 20 in Franta si au mari sanse sa retrogradeze anu' asta????? gigeilor ca re va numit voi ziaristi, munca asta necesita si informare, nu numai inventii gogonate.....
mare prostie, pt. ca timisoara si dinamo sunt cu sacii in caruta si nu vor mai juca cu tragere de inima cu steaua, imi pare rau de cfr
@jessy: pai da... ca ultimul sezon al rapidului sau al lui dinamo in europa a fost foarte lung. era si salteaua s-o sfecleasca da a avut noroc
stai ca doar aia is cei mai tari...mai sunt si altii mai slabi
Chestia e ca nu e nimic asigurat, aproape sigur vor ajunge in uefa, dar aproape sigur nu castiga cupe si nici campionate, oricat de idioti sunt fotbalistii din romania imi place sa cred ca sunt profesionisti, nu cred ca acum la sfarsit vor juca mai prost pt ca deja au asigurat un loc in uefa. Si cfrul si steaua merita in liga, au jucat bine, pana la urma trebuie sa recunoastem ca a fost un campionat frumos.
mi-ar placea un poli timisoara - valencia...sa vedem ce poate obezitatea sa marian iancu..va putea trece asa cum a facut steaua??
hmm, nu e bine pt CFR. S-ar putea ca Dinamos si Poli sa nu mai traga asa tare cu Steaua fiindca locul de UEFA este asigurat deja.
atata se vorbeste. tare sunt curios cate puncte vor face pentru romania aceste echipe. vad ca e o moda sa tragi la cupele europene si sa nu faci nimik . in ritmul asta in 3-4 ani iara ajungem sa avem echipa campioana in turul 1 preliminar a CL. Valoare se vede acolo, in cupele europene dar prevad ca cel putin jumate din echipele noastre vor avea un zbor scurt.In loc sa fie atacata STEAUA mai bine a-ti zice Mersi ca e rodul muncii ei si mai in mica masura a rapidului si lu dinamo. Sa vina toamna
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.