Comentarii (79)
 •  18 Aprilie 2008, 06:04

Daca ai nevoie de cursuri,laboratoare,seminarii,le gasesti aici.In plus ai un forum cu discutii inteligente,si alte sectiuni interesante.Daca vrei un domeniu gratuit posteaza la noi pe forum.

•  18 Aprilie 2008, 05:03

nu avem statioane pentru competitia asta e jalnic, ne trebuie bani pentru statioane.. nu putem chema echipe de calibru: milan, tottenham, valencia in Romania.

•  18 Aprilie 2008, 04:36

cum sa fie bine ..punctele obtinute se / la cate echipe avem .. so .. ce o sa castige steaua o sa se / la 6 so .. dezastru:)))

•  18 Aprilie 2008, 04:03

e bine ca avem mai multe echipe in uefa pt ca n-are cum, trebuie macar doua din ele sa aduca ceva puncte pt coeficient....in cupa uefa sunt cele mai mari sanse, dar sa nu faca precum rapid cu nurenberg sau ca dinamo cu elfsborg deci va rog frumos...

•  18 Aprilie 2008, 03:28

ptr.#8..wolf,daca taceai filozof ramineai! te agiti ca un peste pe uscat. steOAIA si dinamo nu reprezinta nimic altceva decit trecutul glorios al comunismului.stim cu totii cum au obtinut titlurile.iar in privinta procentajului esti departe rau.in alta ordine de idei,tu spui.. (Deci daca joaca 6 echipe in Europa...vreo 3 (adica aprox.45%) joaca pe meritul Stelei). pentru cultura ta generala,3 din 6 reprezinta EXACT 50%. oierul sef,se mindreste cu oite inteligente ca tine.noi NU. hai farul!

•  18 Aprilie 2008, 02:35

Doamne n-au nici o treaba cu fotbalu' si comenteaza ei...uitati-va la curling daca nu stiti...bai lacate ia baga si tu niste siteuri specializate si vezi cite puncte a adus Steaua in ultimi ani...si o sa vezi si de ce inscriem atitea echipe in cupe...tot pe spatele Stelei

•  18 Aprilie 2008, 02:25

lacate...lasa-te ma de fenomen ca nu sti fotbal crede-ma.in primul rans anul trecut STEAUA a jucat si preliminarii asa k a adus si de acolo puncte.

•  18 Aprilie 2008, 01:59

nu stiu ce vom face noi iar in cupele europene.dar ce stiu este ca avem nevoie de noroc.altfel nu stiu ce puncte se pot face.cred ca fotbalul pe care il jucam acum noi este in urma cu cel putin 5 ani.cupa uefa este o conpetitie in care se fac destule surprize.dar noi aces an vom avea probleme la procentaj care se va inparti la 6 sau 7.

•  18 Aprilie 2008, 01:56

bahhh voi sunteti culmea e foarte bine ca avem atatea echipe avem si noi un campionat cat de cat si apropo de stelisti voi ciocu mic ca anu trecut ai facut 1 punct cu praga sau credeti ca apar brichete si prin cl hahalerelor

•  18 Aprilie 2008, 01:38

Fu t mame de stelisti in anu s!!!

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Comentează