Alte știri din fotbal
Irina Baianț, emoționată de rolul pe care îl are la România - Kosovo: „Am repetat de 300 de ori!”
0
Rezultatul pe care îl anticipează Ilie Dumitrescu la România - Kosovo
0
Jandarmeria, comunicat cu nici 3 ore înainte de România - Kosovo » Ce au găsit forțele de ordine: „Au fost depuse la camera de obiecte interzise”
0
„Alertă!” » Presa din Serbia, cu câteva ore înainte de România - Kosovo: „Federația este îngrijorată”
0
Știri din fotbal internațional
Liga Națiunilor continuă astăzi cu 9 meciuri » Trei goluri în Cipru - Lituania + Programul complet
0
Calificare! Naționala vedetei de la FCSB, pe primul loc » Ce urmează
0
Și-au numit noul antrenor, cu o lună înaintea meciului cu FCSB din Europa League
0
Din nou prădat! Vedeta lui Newcastle face un apel disperat: „Vă rog, n-am nimic de valoare”
0
Lifestyle
Oaspete de seamă la România - Kosovo » Va intona „Deșteaptă-te, române!” în fața a 50.000 de spectatori
13
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, apariție senzațională la piscină » Motivul pentru care nu se căsătoresc: „De ce ai schimba lucrurile?”
2
Acuzațiile jurnalistei, după conferința lui Kylian Mbappe: „Mi-a venit să plâng. Nu am putut pune întrebări”
0
Modul neașteptat în care Adrian Mutu a cerut-o în căsătorie pe Sandra: „Era o nebunie totală și nu aveam ce face”
0
„Ne plătește mai bine ca-n Italia!” Muncitori români întorși în țară după ...
Libertatea
Un anumit tip de cafea poate să provoace cancer. Conține o substanță care ...
Adevărul
De ce Florinel Coman nu a prins lotul României cu Kosovo! Cum a ajuns ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Cred că acum după ce au castigat meritat locul 2, în afară de Moruțan și Chaka o să mai vină doar jucători liberi !
prostu nu e prost destul daca nu e si fudul ba papagalule dumnezeu nu e *** iti da palme de nu te vezi si cu averea ramane valabil pe ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Iar bate campii ciobanul, in loc sa taca si sa faca(sa transfere), le creste artificial cota fotbalistilor doriti!Ciobane, primul care trebuie adus este un antrenor adevarat care a avut performante, nu unul caruia jucatorii ii spun Nick in loc de Mister!Sumudica sau Rednic defilau cu lotul lui Dica!
Si noi asteptam cu nerabdare sa aflam numele urmatorilor jucatori care se vor rata la ***...:))))
Craitoiu are liber azi sau s-a retras din activitate?
IAR VREA SA IA FOSTI JUCATORI PE CARE I A MAI DISTRUS CUM A FOST SI ALIBEC LA STEAUA,ASA SI CU MATEI,IL TERMINA SI PE ASTA,E UN FARISEU DISTRUGATOR,DACA NU PUNE UN ANTRENOR,NU VA MAI CASTIGA NIMIC,FACE CE VREA EL
Respectati legea ***...Steaua este in liga a 4 a !
Adu antrenor Ciobanule...Tu și Coana Mita nu sunteți antrenori și ***...uita te cum își bat *** joc de tine împreună cu RCS RDS...Își bat joc de doi idioți ca voi...Dica a fost paravanul vostru de antrenori ***...
Jiji vezi ca si Svitolina are clauza mica.
Daca spun ca sunteti niste ***, este oare limbaj vulgar sau o realitate??
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.