Alte știri din fotbal
Steaua - Chindia, în etapa 14 din Liga 2, se joacă azi » Toate rezultatele etapei + clasamentul la zi
1
„E o chestiune de timp până pleacă” » Crede că FCSB va doborî recordul istoric în mercato
0
S-a săturat de „fițele” lui Louis Munteanu? Ioan Varga aduce un nou atacant la CFR: „Un fotbalist străin. Cu el ne batem la titlu”
0
Rusescu are soluția pentru Mihai Rotaru: „Transferă-l și te bați la titlu!”
0
Știri din fotbal internațional
Ce gafă! Tatăl fotbalistului a scris chiar pe pagina clubului: „Fiule, pleacă de acolo!”
0
Pep Guardiola lasă decizia la latitudinea lui Kevin de Bruyne: „Va ști când trebuie să plece”
0
Șumudică i-a învățat pe turci cum să-l deblocheze pe Drăguș: „I-am spus lui Denis: «Ai grijă, acolo nu mă ai pe mine!»”
0
Începe procesul în „cazul Pogba”. Dezvăluiri senzaționale din dosarul de extorcare al campionului mondial
0
Lifestyle
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
39
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
0
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
„Cine-i prim-ministru României?”. Condiția pe care o pune Diana Șoșoacă ...
Libertatea
Fabulos: un român i-a băgat în buzunar marelui Andre Agassi 1.000.000 de ...
Adevărul
Surpriză uriaşă! Andrea Mandorlini este aproape de o revenire şocantă, la o ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Aceleasi asocieri de mizerie. Daca lua titlul acum 2 ani pe unde mai scoteati camasa? Prea putin conteaza pierderea marcii sa nu zic deloc. Ia luati asa frumos toate echipele care au ramas cu sigla si palmaresul, si vedeti cum au scazut si nr. de spectatori si rezultate si venituri si tot. Nu zice nimeni, Becali se comporta ca ultimul om acum si in alte perioade, dar nu are nicio legatura cu pierderea marcii. Un articol plin de intoxicare si denaturarea adevarului.
Marturisesc ca ma asteptam la o injuratura careia nu i-as fi raspuns si eram pregatit sa te ignor pentru tot restul vietilor noastre. Dar comentariul tau m-a naucit atat de tare incat nu ma pot abtine... Despre ce naiba vorbesti???
Asta e adevarul... marea marea majoritate a suporterilor stelisti s-au rupt complet de echipa, nu mai au treaba nici cu CSA, nici cu FCSB... iar cativa oameni rupti de realitatea se cearta pe stadioane si pe site-urile sportive. Grosul suporterilor a fost pierdut probabil definitiv de fotbalul romanesc. Asta e o tragedie pt oricine are ochi s-o vada...
Pt 95% din toate zecile alea de mii de suporteri care erau prezenti la meciuri inainte de scandalul asta,Steaua a murit.Au mai ramas alea cateva vii la CSA si 1000-2000 la FCSB care n-au nicio treaba cu ea,vin sa o vada intamplator,nu o recunoaste nimeni ca fiind Steaua.Cei de la CSA merg la meciuri fiind bucurosi ca au scapat de Becali,un afacerist bun pe alte planuri,acelea norocoase ca a mostenit niste terenuri pe care le vinde multor corporatii in niste zone unde nu exista canalizare,mijloace de transport decente insa asemanatoare cu cele din Filipine cu celebrele Jeepney,abandonate de americani in razboaie,soferi care manevreaza hartiile de un leu mai mult decat volanul.
Nu te-ai remarcat indeajuns cu Carmen????
Eu nu iau apararea unei parti, doar am subliniat un fapt, daca urmaresti cursul discutiei. Situatia e destul de complicata, dar concret este ca a fost data o decizie irevocabila.
Sincer, draguta, sa vorbesti tu de cap e putin suprarealist. Ti-o zic cu toata compasiunea.
E mai mult decat atat!!!!Echipa lui Becali avea in componenta si vechea echiopa!!!!De asta Becali primise 51% din actiuni ,vechea AFC cam un sfert,bunul Piturca 4 %....
Depinde ce cifre folosesc. Media de spectatori din campionat? Sau din tot sezonul? Adica meciurile din toate competitiile: cupa, cupe europene...
Ok si in fotbal e ca in tenis? iti ingheti clasamentul si il reactivezi?? CSA nu avea niciun drept sa primeasca loc in Liga 1 dupa ce a lipsit atatia ani. Cat despre locul furat... pai scuza-ma, dpdv legal se poate discuta despre transferul fotbalistilor, dar mai departe??? A oprit cineva de la FRF pe cei de la Steaua sa vina la teren? Ei nu s-au mai prezentat la meciuri (au lasat pe Becali in loc). Nu i-a dat nimeni afara, deci clubul ala a fost de acord cu situatia din momentul ala. Ce vreau eu sa spun aici este ca indiferent de situatia FCSB, fost club Steaua s-a retras intentionat din campionat in 2003... asa ca e normal s-o ia de jos. Ceea ce se si intampla. Bineinteles... nimeni din club vad ca nu e responsabil de situatie in continuare, inclusiv Talpan.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.