Comentarii (145)
flipkens
flipkens  •  28 August 2019, 10:32
Postat de xclx pe 28 August 2019, 10:25

OK, deci o instanta din Spania poate sa ii atribuie cele 13 Champions League ale lui Real Madrid lui Getafe (de exemplu) si cineva o sa ii ia in serios?:))))

Păi ce zici tu ar însemna ca Getafe e de fapt Real Madrid și că actualul Real e o echipă impostoare. Și da, dacă ar fi dovezi clare, solide, care să sprijine afirmația, plus o decizie a instanței prin care Real nu mai poate să se numeasca Real, dar Getafe poate, logic că toată lumea ar ține cont, inclusiv forul european.

xclx
xclx  •  28 August 2019, 10:31
Postat de daniaania pe 28 August 2019, 10:30

Foarte bine, din totdeauna eschipa asta nu este Steaua !!!!!!!!! Aceasta echipa nu are stadion si club !!!!!!! CFR chiar daca a fost in insolventa nu a ajuns asa jos in calsament. Toata ziua vorbiti de aceasta echipa care nu face nimic de ani de zile si ii o echipa infiintata de 10 ani !!!!!!!!!!!!!

CFR conform regulamentului trebuia retrogradata dar mna, a primit un mic ajutor de sus. Pe langa asta, vezi ca nici CFR-ul tau iubit nu are stadion propriu. Este al primariei Cluj in concesiune pe 49 de ani la voi...

mariuss72
mariuss72  •  28 August 2019, 10:31
Postat de florar pe 28 August 2019, 10:27

Marusica daca ai atatea principii sanatoase de ce nu dai tu un iures la Rin?Sau pe tine te doare de Steaua lui Becali mai mult decat de Minamo al tau?!Daca este asa sa stii ca anul trecut Becali a terminat pe locul 2 iar voi pe 9...Ce zici a iesit Minamo mai bine?

Tocmai, pentru ca am principii sanatoase nu ma duc sa dau cu benzina la Rin. Deocamdata asta e un articol care se refera la clubul lui Becali, prin urmare si comentariile la subiect, daca mi-ai urmari comentariile despre Dinamo, ai observa ca nu-i slabesc nici pe aia de acolo. Cum as putea sa fiu multumit de ce se petrece la Dinamo, in timp ce amatorismul e ceva normal la acest club? Diferenta intre mine si tine e ca eu nu mai vrea sa sustin orice haimana doar pentru ca a ajuns in curtea clubului pe care il sustin de o viata.

daniaania
daniaania  •  28 August 2019, 10:30

Foarte bine, din totdeauna eschipa asta nu este Steaua !!!!!!!!! Aceasta echipa nu are stadion si club !!!!!!! CFR chiar daca a fost in insolventa nu a ajuns asa jos in calsament. Toata ziua vorbiti de aceasta echipa care nu face nimic de ani de zile si ii o echipa infiintata de 10 ani !!!!!!!!!!!!!

886757651689852
Andreea Claudia  •  28 August 2019, 10:30
Postat de florar pe 28 August 2019, 10:27

Marusica daca ai atatea principii sanatoase de ce nu dai tu un iures la Rin?Sau pe tine te doare de Steaua lui Becali mai mult decat de Minamo al tau?!Daca este asa sa stii ca anul trecut Becali a terminat pe locul 2 iar voi pe 9...Ce zici a iesit Minamo mai bine?

Tu esti seful trollilor gigisti, sau activezi pe mai multe conturi? Nu de alta dar observ ca sunteti foarte activi in aceasta dimineata.

xclx
xclx  •  28 August 2019, 10:30
Postat de flipkens pe 28 August 2019, 10:27

S.au făcut miș-masuri în 2003 și probabil și înainte. Gigi, spagute, Babiuc, Hrebenciuc, Sandu & Dragonir și alti corupți dovediți au contribuit la moartea subită a Stelei în iarna lui 2003 și apariția noii societăți, curate ca lacrima, actuala FC FCSB 2003 S.A., în ianuarie 2003, direct în Liga 1. Pe silent mode, ca între hoți și corupți. Ce acte visezi? Dacă avea Gigi vreun act nu ar fi pierdut în serie în instanță.

:)))))))))))))))):))))))))))))))))))))) Deci daca atunci nu exista acte acuma nu au mai fsot necesare :)))))))))))))) Am inteles :)))))))))))))))) PS: Ciobanul a pierdut marca (de exemplu) pe buna credinta la ICCJ nu pe legi (vezi ce zice 84/1998) asa cum au decis instantele precedente

florar
florar  •  28 August 2019, 10:29
Postat de mariuss72 pe 28 August 2019, 10:24

Da, ma leg de toti nemernicii astia care ne-au distrus fotbalul ca sa-si umple buzunarele. Tu poate esti fan Becali, poate ai o satisfactie sa vezi cum se imbogateste, e de inteles, eu nu mai vreau sa sustin emanatii astia, mi-a ajuns, vreau sa vad ca macar se tinde spre un sistem normal si curat, sa iesim din cloaca asta infestata de infractori. Problema asta e la nivel de societate in Romania, unii oameni spera la civilizatie si societate moderna, altii, multi din pacate, nu-si pot depasi conditia de sluga la ciocoi si admira aceleasi apucaturi fanariote.

.....si nu vezi ca la Minamo nu vine nimeni nici sa se imbogateasca nici sa saraceasca????Ba dar barna.....?

xclx
xclx  •  28 August 2019, 10:28
Postat de Andreea Claudia pe 28 August 2019, 10:26

Ia vezi matale cand s-a infiintat fc5boabe, ca daca nu ma insel, e infiintata prin 2013 sau 2014, atunci cand a pierdut primul proces cu Talpan pentru nume.

Nu vrei sa te intorci in bucatarie? Aici se discuta despre fotbal, nu despre fasole la borcan...

flipkens
flipkens  •  28 August 2019, 10:27
Postat de xclx pe 28 August 2019, 10:20

Unde putem gasi actele prin care sa retras incat sa poate fi reactivata?

S.au făcut miș-masuri în 2003 și probabil și înainte. Gigi, spagute, Babiuc, Hrebenciuc, Sandu & Dragonir și alti corupți dovediți au contribuit la moartea subită a Stelei în iarna lui 2003 și apariția noii societăți, curate ca lacrima, actuala FC FCSB 2003 S.A., în ianuarie 2003, direct în Liga 1. Pe silent mode, ca între hoți și corupți. Ce acte visezi? Dacă avea Gigi vreun act nu ar fi pierdut în serie în instanță.

florar
florar  •  28 August 2019, 10:27
Postat de mariuss72 pe 28 August 2019, 10:24

Da, ma leg de toti nemernicii astia care ne-au distrus fotbalul ca sa-si umple buzunarele. Tu poate esti fan Becali, poate ai o satisfactie sa vezi cum se imbogateste, e de inteles, eu nu mai vreau sa sustin emanatii astia, mi-a ajuns, vreau sa vad ca macar se tinde spre un sistem normal si curat, sa iesim din cloaca asta infestata de infractori. Problema asta e la nivel de societate in Romania, unii oameni spera la civilizatie si societate moderna, altii, multi din pacate, nu-si pot depasi conditia de sluga la ciocoi si admira aceleasi apucaturi fanariote.

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • •••
  • 15
Comentează