Alte știri din fotbal
Liga 2, runda 15 » CSC Șelimbăr - Steaua se joacă acum. Toate rezultatele + clasamentul
10
Notele GSP după Dinamo - Sepsi 1-1 » Cel mai slab „câine” a primit 4: „Rămâne veriga slabă”
0
Universitatea Craiova vs CFR Cluj, în etapa #18 din Superliga. Echipe probabile + cote
0
„Cred că va semna în curând” » Dinamo, aproape de marea lovitură
0
Știri din fotbal internațional
Tottenham - Fulham » Radu Drăgușin, anunțat titular în etapa #13 din Premier League. Echipe probabile + cote
0
Și-au dat afară antrenorul! Suporterii nu-l mai vor nici pe patron: „Ronaldo, pleacă acum!”
0
Contestă golul lui Bayern! Antrenorul Nuri Șahin susține că „meciul trebuia întrerupt. Așa spune regulamentul!”
0
Cum l-a influențat decisiv Mircea Lucescu pe unul dintre cei mai buni jucători din Premier League: „Mi-a spus să fiu așa, a trebuit să mă opresc”
0
Lifestyle
Reacția fostului internațional când a văzut pozele la limită cu fiica lui: „Îi spun mereu: «Ține minte că tatăl tău e cunoscut»”
5
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
208
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Ei erau în bază, în izolare. Am chemat preparatorul de la Academie şi a făcut antrenament cu amândoi, pe rând. Cristea facea antrenamente singur, pe bandă, și când era pozitiv. Eu aşa i-am dat vestea. Mă sunase Gigi să îmi spună că a ieşit Cristea negativ şi el alerga pe bandă. E emoţionant. Banda şi-au pus-o pe hol şi ieşea fiecare din cameră şi făcea bandă, unul după celălalt, ca să nu-şi piardă total pregătirea =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) CINE CREDE ACESTE VRAJELI ??? DOAR PROSTII AIA CARE ZIC CA FCSB ESTE STEAUA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunteți alții în față la faliment. De miercuri începe depunctarea, primul pas
Astia nu s-au negativat niciodata. Li s-au falsificat testele si au fost folositi ca bombe biologice.
care dintre acesti jucatori a jucat cu dinamo ???????? ESTE FOARTE GRAV ACEST LUCRU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Faliment, cocalarule. FC FCSB, echipa proștilor și a ***, e faliment! Nu-i pagubă! Și așa nu aveau nici identitate, nici stadion, nici antrenor și nici suporteri.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Crezi că-i ca la voi în coteț, nu se aeriseste? :))
N-ai înțeles nimic, așa-i? Pen că ești prost
B-ul, B-ul
MM, prostul! Ăia ieșeau pe rând să facă "banda," respirau același aer și se infectau toți. Ce proști sunt FîCîSîBî-istii. Practic MM e fanionul lor. Echipa coate goale, fără identitate și fără stadion, FC FCSB. :))
Tu vezi cum faceți cu retrogradarea
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.