Alte știri din fotbal
Culise din vestiarul lui CFR Cluj: cine este cu adevărat Dan Petrescu » Omul-cheie, dezvăluire în premieră: „E clar că nu poate nici el!”
0
Mariaj iminent! Numirea lui Adrian Mutu în Superliga, chestiune de ore: „Mai avem de făcut doar reglaje fine” + Salariu mai bun decât Kopic la Dinamo
6
Daniel Bîrligea, protagonist într-un interviu amuzant: „10 ture de mersul piticului până la 4 dimineața!” + Care e talentul lui ascuns
2
Românii l-au uimit în doar 3 luni: „Asta văd când merg pe stradă”
1
Știri din fotbal internațional
Nottingham Forest - Tottenham, cu Radu Drăgușin titular » Duel tare de Boxing Day pentru londonezi
0
Boxing Day în Premier League » Surpriză mare în Manchester City - Everton + 5 meciuri încep la 17:00
1
Un fost internațional dă de pământ cu Leo Messi și cu Inter Miami: „Un mare faliment”
0
Horațiu Moldovan, prestație de dat uitării în fața lui Marius Marin și Adrian Rus
0
Lifestyle
Iată cadoul pe care Cristiano Ronaldo a plătit 250.000 de euro!
0
Logodnica lui Darius Olaru, mesaj scurt chiar înainte ca Gigi Becali să anunțe transferul de 5 milioane de euro: „S-a încheiat!”
10
„Horror” » Aza Gabriela, experiență traumatizantă chiar în pragul Sărbătorilor! Ce a pățit iubita lui Horațiu Moldovan: „Efectiv așa a spus”
2
„Ești minunată” » Antonia face un sacrificiu uriaș pentru a fi cu Daniel Bîrligea: „Mereu a ta”
20
Și ar mai fi o dilemă: cum să-i dezveți pe fotbaliști de obiceiul din străbuni numit scuipat?! :)))))
Acest campionat trebuia oprit din sezonu regular, ce tot o lalaim cu acest continuu playoff si playout, gata, toata lumea jucase cu toata lumea, punct, ghinion pentru cele retrogradate, dar nu e nici vina celorlalti ca a veni virusu. Scenariu meu mi-se pare cel mai realistic, iar de la anu, clar un campionat de 18 echipe, eu cred ca ieseam in avantaj si nu mai era nici scandalu asta din liga 2 cu depunctarea UTEI daca promovai primele 4 de acolo. Uta,Arges,Mioveni si Rapid
Inca una : "Primele 3 din clasament, UTA, Mioveni și Turris, vor disputa 3 meciuri acasă, iar FC Argeș, Petrolul și Rapid vor susține doar două jocuri în fața propriilor suporteri. " . Care suporteri ? De carton poate...
,,5 dileme rezolvate! Gazeta a aflat planurile FRF și LPF pentru următoarele două luni + care e marele semn de întrebare" FRF si LPF o fi rezolvat dilemele,dar le a pasat elegant celor trei jurnalisti care semneaza.Cum sa fiti trei care semnati un biet articol de presa si sa nu sesizati greseli flagrante ? Cap limpede...
Intrebare pentru Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu: voi va uitati ce scrieti ? Mai si verificati ? La barajul de promovare-retrogradare primul meci pe 5-6 iunie, iar al doilea pe 10-11 august,adica la 2 luni distanta ? Asta una,a doua:campionatul se reia pe 13 iunie,dar barajul e cu o saptamana inainte?!? Voi va uitati ce scrieti ?
“”3. BARAJUL DE PROMOVARE-RETROGRADARE Prima dată disponibilă ar fi 5-6 iunie, iar dacă s-ar decide să se dispute și al doilea joc, atunci returul ar fi undeva în jur de 10-11 august, un termen prea înaintat, care ar fi prea aproape de startul noului sezon.”” In iunie ,pe 5 , nu e jucat niciun meci Cum se da baraj ?:)))))))??))
Dinamo are baza la saftica bai deștepților... și nu ar fi corect ca fcsb echipa din Ilfov sa joace in bucuresti cu Dinamo Echipa din bucuresti
va fi rupere pt jucatori,si asa destul de sensibili,cand ajungem in august,sunt rupti tot,jucam cu juniorii in cupe...
Spectacolul revine acolo unde îi este locul, pe noul stadion aflat pe DN65, la jumătatea distanței între București și Craiova. Să nu se supere nimeni. :))
Eu cred ca nu e nici o dilema! Toata lumea stie ca Razvan e batut cu Burlanu'n cap!:))))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.