Alte știri din fotbal
„Hagi” Luțu: „Sper să-mi implementez filosofia la FCSB” » Mesaj clar pentru Becali după absolvire: „Vreau funcția”
4
Noul clasament FIFA: România, pe cea mai bună poziție din ultimii ani + Kosovo, salt istoric
1
Schimbare: unde vor sta ultrașii Rapidului la meciul cu Petrolul
1
FC Argeș, 7 meciuri consecutive fără înfrângere » Cum arată clasamentul din Liga 2 acum
0
Știri din fotbal internațional
Cea mai hot fană a FCSB-ului a atras toate privirile la meciul cu Olympiakos » Imagini tari cu bruneta
0
„Comisarul” lui FCSB, „Petarda” lui Olympiakos. Note de la 3 la 7 pentru vestitorii primăverii
0
FCSB, tun financiar în Europa League » Anunțul lui Gigi Becali la GSP Live Special
0
S-au pus de acord! » Daniel Bîrligea trebuie amendat după FCSB - Olympiakos: „Trebuie să simtă” / „Fără doar și poate, nu ai voie să faci asta”
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
203
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
ha ha ha. te facem posta te umilim aici in public si tu cedezi psihic. imi place rau de tot. ha haha. daca tu esti in scaun cu rotile nu inseamna ca toti sunt. eu t eumilesc inuman si tu spui multumesc. ha ha ha. ti-am spus,nu te las pana nu te sinucizi.
cu ce fuga? eu te umilesc inuman,hai rapsunde cu clona fc r. eu mai trebuie sa stau aici inca vreo 5 ore asa ca o sa te umilesc pana te sinucizi. spune de clona fc r si pierderea marcii. sau cum te-ai facut de rusine spunand ca clona fc r joaca la baraj de pe locul 5 aia fiind de fapt pe ultimul loc din playoff. ha ha ha
baiete te-am facut sa recunosti ca nu numai ca nu suntem pe minus cu 11 milioane dar ai spus ca suntem pe zero. ha ha ha. da vreau sa te umilesc si cu stanciu. dar de ce nu raspunzi despre clona fc r? ca desrep Steaua din liga 1 tot am discutat. spune de barajul de pe locul 5 si despre p[ierderea marcii. asta nu este tactica,este umilinta inumana,efectiv te umilesc inuman.
Bine mă băiatule, chiar ești no. 1, exact cum spunea și Savi!:)
deci recunosti si tu ca nu este pe minus cu 11 milioane de euro. te-am umilit inuman bine ca recunosti. ce fain,am ajuns de la minus 11 milioane la zero. ha ha ha. q.e.d. te-am umilit inuman de rau. ha ha ha
corect, ai suta la suta dreptate!
il intreaba cineva pe magraon cu ce echipa tine acum ca fcR a pierdut oficial MARCA?:))))))) pentru asta ar trebui sa va prefaceti ca veti dialoga cu un rapidist nu cu un postac anti stelist:D
nu neaga evidenta,omul este efectiv bolnav psihic. ii place sa fie umilit. si nici nu stii ce savurez ca il umilesc inuman in seara asta. mai si este facut poshta de toti de aici. este efectiv o placere.
esti bolnav psihic rau baiete,de ce nu raspunzi la intrebarea cu clona fc r la baraj de pe locul 5. noi am discutat de premiile alea care ai spus tu ca s-au triplat. acum imi spui ca nu a luat 1 milion ci 860 de mii. wtf? esti bolnav psihic rau de tot. asa te-am umilit ca nici sa raspunzi la intrebarea cu clona fc r nu esti in stare.
suta la suta, nu exista nici un dubiu! nici nu era nevoie sa si-o ia pentru ca niciodata dar absolut niciodata un tribunal civil nu se poate pronunta in privinta palmaresului sportiv, aia e de competenta strict a `justitiei sportive`, de ex comitetul executiv frf, sau TAS, etc:) dar ca tot si-au cerut-o si-o vor lua grav! si nu doar asta, e foarte interesant de vazut cum a functionat clubul steaua cand nu se numea steaua ci ASA, cum s-a facut trecerea cand s-a schimbat denumirea! toate acele treceri ca au fost vreo 4 daca nu ma insel:) mor adi1 si adi2, ei credeau ca fiiind 2 x sute de clone vor prosti milioane de stelisti:)))))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.