Comentarii (609)
catalynn
catalynn  •  22 Septembrie 2020, 16:17
Postat de roja_azul76 pe 22 Septembrie 2020, 15:55

Mos securila se suceste dupa cum bate vantul! In mod normal, locul lui era la pastrare, alaturi de Piti si generalii care au adus echipa in pragul falimentului!

Nu ne invitai mă Virgile aseară la Safta in canal ca sa luam lumina de la “nea Vio”!? Acum l-ati scos din ASS!? :-))))) *** de ipocriți! :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  22 Septembrie 2020, 16:13

Virgile, de ce mințeai bre aseară, io văd ca omul v-a umilit in direct, nu a fost deloc ambiguu și neclar: „Am mai vorbit despre acest subiect, demult. Steaua adevărată nu este în Liga 1. Acolo este Fcsb, Fcsb nu e Steaua!“ - fostul conducător al clubului din Ghencea, Viorel Păunescu.

emil1986
emil1986  •  22 Septembrie 2020, 16:12
Postat de adriann_ pe 22 Septembrie 2020, 15:42

Locul de liga 1 nu e tot una cu identitatea sportiva sau cu marca etc. Prin anii '90 s-au vandut locuri de liga 1 si liga a doua ca la piata.

Silvio
Silvio  •  22 Septembrie 2020, 16:08
Postat de creus_6 pe 22 Septembrie 2020, 15:46

Stiu ca ***..toate comm tale sunt despre mine , destinate mie..eu am doua conturi, mario_rdfe si asta, de pe care intru ptr ca am luat cartonas aseara pe cel de baza. deci, cand ma cauti.. sa nu ma mai vezi in oricine, eu sunt pe unul dintre astea 2 !

Inafara de mario_rdfe, puteam sa jur ca ai recunoscut ca mai ai un cont cu "mario". Nu e mario78a? O fi altul. In rest, esti paranoic, iti zic sa o lasi mai usor cu ***, ca nu ma leg intentionat de tine. In schimb, recunosc, adriann e o placere vinovata, de 2 saptamani ma leg de acest postac pesedist cu fiecare ocazie, la fiecare aberatie pe care o posteaza! :))))))

roja_azul76
roja_azul76  •  22 Septembrie 2020, 15:55
Postat de Silvio pe 22 Septembrie 2020, 15:40

"Viorel Păunescu a vorbit despre situație echipei lui Gigi Becali. Omul care a preluat Steaua de la Armată și a vândut-o ulterior actualului patron a lăsat de înțeles că FCSB este Steaua" -> *** Hai ma Mario, iar te bagi ca musca-n lapte, si de pe 3 conturi deodata :)))))). N-ai si tu putina demnitate??

Mos securila se suceste dupa cum bate vantul! In mod normal, locul lui era la pastrare, alaturi de Piti si generalii care au adus echipa in pragul falimentului!

•  22 Septembrie 2020, 15:51

O fi gigi? Ca el e singurul atacant valoros....

q2016
q2016  •  22 Septembrie 2020, 15:51

In atac ar putea juca Straton. E mai bun decat tot ce are FCSB pe acel post... :o)

pompescu
pompescu  •  22 Septembrie 2020, 15:47
Postat de da.da1 pe 22 Septembrie 2020, 15:42

Hai ca n-am timp de pierdut cu toate ghioarlele. Esti un *** *** care se baga in seama cu forta. Nu dau ***

Stiu, stiu, tu joci in alta liga. Liga ***. Cu randoom, iosif, valahul, sadiku...

creus_6
creus_6  •  22 Septembrie 2020, 15:46
Postat de Silvio pe 22 Septembrie 2020, 15:40

"Viorel Păunescu a vorbit despre situație echipei lui Gigi Becali. Omul care a preluat Steaua de la Armată și a vândut-o ulterior actualului patron a lăsat de înțeles că FCSB este Steaua" -> *** Hai ma Mario, iar te bagi ca musca-n lapte, si de pe 3 conturi deodata :)))))). N-ai si tu putina demnitate??

Stiu ca ***..toate comm tale sunt despre mine , destinate mie..eu am doua conturi, mario_rdfe si asta, de pe care intru ptr ca am luat cartonas aseara pe cel de baza. deci, cand ma cauti.. sa nu ma mai vezi in oricine, eu sunt pe unul dintre astea 2 !

da.da1
da.da1  •  22 Septembrie 2020, 15:42
Postat de pompescu pe 22 Septembrie 2020, 15:40

Hai ca n-am timp de pierdut cu toate ghioarlele. Esti un *** *** care se baga in seama cu forta. Nu dau ***

• 1
  • •••
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • •••
  • 61
Comentează