Alte știri din fotbal
Marius Șumudică a comis-o! Derapaj sexist în direct la TV: „Aici n-au loc fetițele cu fustițe! Eu altceva le-am cerut”
0
Zeljko Kopic cere transferuri la Dinamo în această iarnă: „Avem nevoie de 2-3 jucători care să îmbunătățească nivelul” + Țintește un jucător din Superligă: „E un lider pe teren”
1
Cum explică rapidistul Braun scandalul care a dus la eliminare: „A încercat să mă lovească! Asta mi-a spus arbitrul!”
0
A intrat în direct și a avut cea mai dură reacție după Dinamo - Rapid: „Ce chin, ce jale! Vrei să pedepsești pe cineva, îl pui să se uite la meciul ăsta”
1
Știri din fotbal internațional
Antrenorul lui Radu Drăgușin, avertisment după catastrofa cu Liverpool: „Am nevoie de întăriri”
0
Mo Salah, direct în istorie » Egipteanul a stabilit două recorduri impresionante în victoria cu Tottenham
0
Atalanta este de neoprit în Serie A » Trupa lui Gasperini a câștigat din nou și își consolidează poziția de lider
0
PAOK a câștigat la scor de neprezentare ultimul meci al anului » Răzvan Lucescu încheie 2024 pe podium în Grecia
0
Lifestyle
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Cea mai sexy jucătoare din lume a plecat fără iubitul celebru în vacanță » Fotbalistul, doar în „tribună” la victoria categorică din Cupă
4
Plină de vânătăi » Sportiva le-a arătat fanilor în Marca rănile suferite: „Știu că după ploaie iese soarele”
0
o porcarie de articol ...nu va este rusine sa scrieti mascari ?
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
După meciul cu Voluntari Jiji declara senin ca nu vroia nici macar un punct pentru că bate Iașiul și va avea 23 de puncte in play-off. Oare cum se mai minte acum? :)))))))))))))))))))
asta ,da ,articol
ce evenimente importante ati surprins voi!..:) precis caciula,reactia nesportiva a lui prodan la gestul sportiv al lui tosca,obisnuitele deja huiduieli ale fcsb istilor la adresa lui prune.... ! mari evenimente si ma mir ca ati putut sa le surprindeti intr o asa o atmosfera incendiara...intradevar ,ele au influentat decisiv soarta meciului si felicitam profesionalismul ziaristului sportiv care lea surprins
fcsb , termina acest campionat pe locul 5 , nu are fata de locul 1 , mai ales ca sa intors arogantul Reghe , care acolo la biduini a uitat ce inseamna fair-play .
Tade este aplaudat ironic. Spectatori fac bascalie de el dar voi faceti presa la ff.
a mai fost si o a 6-a faza lacrimogena : in pauza partidei un gugustiuc a zburat maiestuos prin dreptul tabelei (minutul 7 si 23 secunde). fotoreporterii gazetei l-au ratat.
De unde titlu,nu merge nimic in jocul fcsb...n-ar strica un soc la echipa.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.