Alte știri din fotbal
Gigi Becali, candidat AUR la parlamentare, a văzut rezultatele exit-poll-urilor și a reacționat cu un derapaj grolosan
5
Adrian Mihalcea, dezamăgit după meciul cu FCSB: „Începe să fie din ce în ce mai greu. Mă nemulțumește atitudinea elevilor mei”
0
Suporterii Petrolului și ai lui Dinamo s-au întrecut în scenografii » Jandarmii au urcat în tribune!
0
Elias Charalambous, după FCSB - Unirea Slobozia: „E doar o victorie”
0
Știri din fotbal internațional
Ipswich - Manchester United 1-1 » Ruben Amorim obține doar un punct la debutul pe banca „diavolilor”
0
Ce a făcut Drăgușin la 24 de ore după victoria categorică cu Manchester City: „Puterea este la noi”
0
Florentino Perez a acuzat 4 țări că au complotat împotriva lui Vinicius în lupta pentru Balonul de Aur
0
Scenografie cu Lăcătuș la derby-ul din Bulgaria » Cum a fost posibil: ultrașii Stelei, deplasare masivă
7
Lifestyle
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
6
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
Apropiați ai lui Donald Trump sunt de acord ca „Ucraina să ajungă sub ...
Libertatea
Merită să muncești în Germania? „Prețurile la alimente sunt ca în România, ...
Adevărul
"Nu mai au oamenii discernământ". Gigi Becali a erupt la adresa finalistei ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Ce va spune formularea "Față de sezonul 2014-2015, când s-a câștigat campionatul"? Se fereste sa spuna "am castigat" dar nici nu spune "a/au castigat". QED
Serios cenzura?Sa caut articole GSP cand voi afirmati ce ati banat ?Cum jigneasc eu daca spun ca nu este adevarat ma?
Daca atat te duce mintea....Becali cica fra cu Vieira acum desi anul trecut spuneati ca Becali *** cu Astra,Botosani si ACADEMICA...Cu ani si mai in spate Becali *** cu Viitorul....Si mai in spate *** cu U Craiova...Desteptilor...nu putea Becali daca chiar *** sa o faca fix cand conta?Adica Becali nu sa fure cu Viitorul ci sa fi fost arbitarata corect cu Viitorul si Becali lua campionatul...La fel cu Astra...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Lasa ma ce trag aia de la Dinamo, ca macar aia n-au donat la tot felul de oameni cu probleme grave, n-au carat saci de bani la muntele Athos etc. Ciobanul chiar a facut niste lucruri bune in decursul timpului, eu ma respect mult prea mult ca sa neg asta. Sigur a o mare parte erau facute cu bani furati (vezi cazul ANRP), dar altii fura la fel de tare si n-ar dona nici macar o scobitoare. Chestia e ca pe cioban il munceste grav Necuratul, are niste rautati si trufii incredibil de prostesti, altfel n-ar tine pe langa el pe unu' ca meme, n-ar plati postaci abominabili ca randoom etc. Ori chestiile astea inclina balanta de partea negativa si atunci ba vin testele pozitive COVID la niste baieti care n-aveau absolut nimic, ba scapa Vlad mingea care iesea afara cu Rapid Viena etc etc etc etc etc. P.S. Iar daca o fi adevarat ca Viera ala de la Hermanstadt e omul lui si faultul ala bestial la Ianis Hagi a fost intentionat si premeditat deja ce-i al lui becali cred ca e pus deoparte acolo Sus...
Pedeapda divina?Adica sa intrii in faliment dupa ce nimeni nu vrea sa ajute cu imensa suma de 2 milioane?????
Nu-i pasa nimanui ce "explica" un individ care practic indeplineste aici rolul de cobe pentru becali. In sensul ca vomiti asemenea mizerii in slujba ciobanului incat inevitabil atragi asupra lui .pedeapsa divina. Nostim e ca becali continua sa te plateasca, n-a inteles nimic nici cand i-a vazut pe amaratii aia de la Liberec mergand in grupe si avand de luat 3 milioane de euro, bani curati de la UEFA.
nu chiar. cfr *** spre exemplu nu au fost cap de serie in niciunul din tururile preliminarii 2 ,3 sau playoff si tot au intrat lejer in grupele e.l. daca Steaua castiga campionatul la anu are 99,9% garantat prezenta cel putin in grupele e.l. dar cu putin noroc am putea ajunge chiar in grupele ucl. asa ca idee,cfr ***,anul trecut in playoff ucl nu au fost cap de serie si au picat cu slavia praga. cu putin noroc puteau pica cu bate borisov.
***!!!!Becali nu a facut nimic la AFC decat sa le dea bani iar aia au promis si apoi au realizat otransformare in firma pe actiuni unde Becali a primit 51% si AFC pastra 27%...Nu o mai tine pe aratura mai ales ca internetul este aproape gratis...
“... sutele de mii de suporteri vă știu deja metehnele și nu mai bagă în seamă enormitățile debitate aici...”Nu e contradictoriu ce scrii cu ce gândești?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.