Alte știri din fotbal
Măsurile luate de Jandarmeria București după România - Kosovo » Amenzi și interdicții pe stadioane
0
Mihai Stoichiță, după scandalul provocat de kosovari: „Eu asta am strigat din tribună!” + „Asta ne-au zis specialiștii în regulamente de la UEFA”
0
Naționala României, mesaj DUR pentru kosovari, care nu au vrut să termine meciul pe teren: „Lipsă de respect pentru meseria de fotbalist”
0
Semn de premeditare?! Ce făceau kosovarii în vestiar în timp ce românii așteptau pe teren reînceperea meciului
0
Știri din fotbal internațional
Toate rezultatele serii din Liga Națiunilor! „Ploaie” de goluri în Portugalia - Polonia! Spania a tremurat pe final în Danemarca » Program + clasamente
0
Cutremur în fotbalul european! Semifinalista Ligii Campionilor din 2020 riscă să fie retrogradată: anunț oficial
0
Calificare! Naționala vedetei de la FCSB, pe primul loc » Ce urmează
0
Și-au numit noul antrenor, cu o lună înaintea meciului cu FCSB din Europa League
0
Lifestyle
Oaspete de seamă la România - Kosovo » Va intona „Deșteaptă-te, române!” în fața a 50.000 de spectatori
13
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, apariție senzațională la piscină » Motivul pentru care nu se căsătoresc: „De ce ai schimba lucrurile?”
2
Acuzațiile jurnalistei, după conferința lui Kylian Mbappe: „Mi-a venit să plâng. Nu am putut pune întrebări”
0
Modul neașteptat în care Adrian Mutu a cerut-o în căsătorie pe Sandra: „Era o nebunie totală și nu aveam ce face”
0
VIDEO. „Și la porci e mai curat”. Kosovarii au lăsat dezastru la vestiare, ...
Libertatea
Un anumit tip de cafea poate să provoace cancer. Conține o substanță care ...
Adevărul
Sârbii au comparat incidentul din România-Kosovo cu cel mai sângeros meci ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Am verificat
pagina asta plina de comentarri de la clonato oameni fara DUMNEZEU care se dau dupa cum bate vantul. CIUMATI SI VANDUTI
Pare ca esti genul de parior care i-a tinut in viata pe astia cu casele de pariuri, in pandemie. Esti fix ala care intreaba pestele din borcan daca bate sevilla.
un parior adevarat, gandeste asa ...craiova are o aparare fragila,va pasa mai mult, cfr nu ia gol, victorie fara probleme cfr... 2-0 , 3-0 ...verificati dupa meci...
Probabil ca si Dan Petrescu pregateste meciul pentru o remiza, care v-ar tine la un meci si jumatate in spatele nostru. Si, de data asta, nu i-as reprosa o tzara de precautie, rasplata pentru un joc la victorie reusit ii, in opinia mea, mai mica decat riscul unui esec. Succes, oltenilor, pentru locul 2 si o zi buna la toata lumea.
Pai din ce am vazut, au cam trecut! Rezultatul ala a fost obtinut de Arlauskis....in conditiile in care fcsb e o echipa alcatuita haotic.
Normal ca nu a facut fata! Nu e obisnuit sa joace cu fileu la centru.
Da,sint niste argumente bune,care dau sperante reale insa mie mai mult mi-e teama de gafele noastre ca de CFR.Vom vedea ce va fi,nici un egal nu ar fi rau pina la urma.
Si eu care credeam ca am fost binevoitor cind am spus ca gsp este o fituica cu care nici macar nu te poti sterge la dos.
Craiova are viteză prin tinerețea jucătorilor, dar la un meci decisiv valoarea are prioritate.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.