Alte știri din fotbal
Situație AIURITOARE în Ștefan cel Mare: „Dărâmi stadionul Dinamo, riști să-ți plece Spitalul de Urgență!” » Managerul de la Floreasca, pentru GSP: „Nu știu nimic, n-am fost informați!”
2
Adrian Mihalcea, interviu altfel despre inteligența artificială, călătorii în timp și cel mai greu moment din carieră: „Dacă făceam pasul ăla, eram în picaj!”
0
5 episoade tari cu Eric: „Săream garduri și mergeam ca soldatul ca să luăm prăjituri în cameră”
0
Prunea a făcut praf un jucător român care visează la națională: „E vorba de un minim respect. De atunci am o problemă cu el”
0
Știri din fotbal internațional
Final în Dundee FC - Rangers, restanță din prima ligă a Scoției » Ianis Hagi a contribuit la golul marcat de oaspeți
15
Real Madrid - Barcelona în finala Supercupei Spaniei! Campioana s-a dezlănțuit în prelungiri cu Mallorca
0
Măștile cu Răzvan Lucescu și steagurile „tricolore” n-au ajutat-o pe PAOK » Eliminare dramatică din Cupa Greciei: gol decisiv în minutul 107
4
Decizie istorică în Bundesliga » Union Berlin - Bochum, decis la „masa verde”: 0-2 din cauza gestului prostesc al unui suporter
3
Lifestyle
Fostul mare internațional s-a cununat cu nepoata fostei lui soții. Imagini de senzație: party de lux în resort
3
Zvonul momentului în Spania » Cu ce celebritate s-ar iubi Jude Bellingham
0
Iker Casillas se iubește cu prezentatoarea TV care a petrecut o noapte acasă la Cristiano Ronaldo
0
La 20 de ani, fiica lui Steven Gerrard a rămas însărcinată cu fiul unui interlop
4
Am verificat
pagina asta plina de comentarri de la clonato oameni fara DUMNEZEU care se dau dupa cum bate vantul. CIUMATI SI VANDUTI
Pare ca esti genul de parior care i-a tinut in viata pe astia cu casele de pariuri, in pandemie. Esti fix ala care intreaba pestele din borcan daca bate sevilla.
un parior adevarat, gandeste asa ...craiova are o aparare fragila,va pasa mai mult, cfr nu ia gol, victorie fara probleme cfr... 2-0 , 3-0 ...verificati dupa meci...
Probabil ca si Dan Petrescu pregateste meciul pentru o remiza, care v-ar tine la un meci si jumatate in spatele nostru. Si, de data asta, nu i-as reprosa o tzara de precautie, rasplata pentru un joc la victorie reusit ii, in opinia mea, mai mica decat riscul unui esec. Succes, oltenilor, pentru locul 2 si o zi buna la toata lumea.
Pai din ce am vazut, au cam trecut! Rezultatul ala a fost obtinut de Arlauskis....in conditiile in care fcsb e o echipa alcatuita haotic.
Normal ca nu a facut fata! Nu e obisnuit sa joace cu fileu la centru.
Da,sint niste argumente bune,care dau sperante reale insa mie mai mult mi-e teama de gafele noastre ca de CFR.Vom vedea ce va fi,nici un egal nu ar fi rau pina la urma.
Si eu care credeam ca am fost binevoitor cind am spus ca gsp este o fituica cu care nici macar nu te poti sterge la dos.
Craiova are viteză prin tinerețea jucătorilor, dar la un meci decisiv valoarea are prioritate.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.