Alte știri din fotbal
FCSB vrea să îl dea la schimb pe Daniel Popa: „M-a sunat «Șampania» că îl vrea. Asta i-am spus să îmi dea”
0
Gigi Becali vrea la FCSB un jucător din Superliga: „E fundaș central. Îl iau în curând”
0
Gigi Becali a intrat în direct după accidentarea lui Darius Olaru: „Am listă cu 5 înlocuitori”
1
Mihai Iosif, prima reacție după ce a semnat în Liga 2: „Am bătut palma în două minute”
0
Știri din fotbal internațional
„M-a dezgustat total!” » Momentul în care Daniel Niculae a cedat: „Mi-am chemat un taxi în timpul meciului și am plecat”
0
Nicolae Stanciu a marcat primul gol din 2025 » Execuție elegantă, din pasa fostului fotbalist de la Tottenham și Marseille
0
„Scandalul Olmo” va ajunge și în Camera Deputaților » Două cluburi din La Liga se revoltă: „Guvernul viciază campionatul!”
0
Mesaj motivațional pentru salvare: „Cine crede că este imposibil să vină cu agentul și gata!” + Ce a urmat
0
Lifestyle
Andreea Bălan, criticată după ce a plecat în Australia, la Victor Cornea: „Îi e teamă că el își găsește vreo tinerică”
1
Fosta lui Claudiu Niculescu a făcut senzație pe plaja din Maldive » Ce au observat fanii în fotografiile Dianei Munteanu: „Corpul e superb, dar la față..”
0
Fostul mare internațional s-a cununat cu nepoata fostei lui soții. Imagini de senzație: party de lux în resort
3
Zvonul momentului în Spania » Cu ce celebritate s-ar iubi Jude Bellingham
0
Evident ca fiecare este cu opinia lui. Dar la cum ti-am cunoscut opiniile pe site, mi te imaginag altfel. Oricum ar fi nu-i poti nega meritele de antrenor. Rezultatele vorbesc pentru el totusi
E o parere personala, poti sa nu fii de acord. Acum depinde si ce intelege fiecare prin antrenor bun, pe mine m-a convins ca e o lichea atunci cind si-a parasit echipa in minutul 70 sub pretextul ca moare de inima.
Aici este vorba de DINAMO, nu de stana de Pitesti. Incurci borcanele amice. Stana de Pitesti umbla la arbitri. Din acest motiv si conducatorul lor este un fost arbitru !!!!!!
Mariusica te stiam mai cerebral ! Sumudica chiar este antrenor !!!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Sumudica e un cocalar, genul "sa moara mama", si nici nu-l vad vreo scula de antrenor.
Sa speram ca dinamo nu va umbla la arbitrii asa cum le este obiceiul si aceasta partida se va juca pe teren .
Da, umorul lui sumudica cota-mica e de "super calitate", nici macar nu sunt glume de santier ce face el, sunt glume de furat portofole in tramvai. Macar Rednic de bine de rau, e un pic mai gentelman pe langa ursarul ala.
Oricine sa castige, numai egal sa nu fie !
corect. umorul echivaleaza cu inteligenta si viceversa
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.