Alte știri din fotbal
„Sunt șanse să se întoarcă suporterii de la CSA Steaua lângă FCSB?” » Răspunsul surprinzător dat de Florin Tănase + Cum vede lupta cu Dinamo
0
Mihai Stoica, atac într-o direcție neașteptată în final de 2024: „Am un mesaj pentru toți complexații”
0
Dinamo se mută! Pe ce stadion vor evolua „câinii” în 2025: „O veste bună”
3
Topul echipelor din Superliga cu peste 100.000 de spectatori „acasă” în 2024 » Diferență uriașă la vârf
7
Știri din fotbal internațional
Veste șocantă venită din Anglia » Jucătorul o poate părăsi pe Liverpool în această iarnă
0
Frumoasa argentiniancă va petrece Anul Nou alături de starul din Premier League » Va călători 11.000 de kilometri pentru a fi alături de el
0
Ultimatum! Antrenorul lui Ianis Hagi de la Rangers, pe făraș! Cum își salvează postul
0
Cine este românul care va prelua marketing-ul celor de la Genoa » A jucat la un fost club din Liga 1 și e omul de încredere al lui Dan Șucu
0
Lifestyle
Au trecut la următorul nivel! Arena-SF inaugurată de americani poate să VÂNDĂ din energia pe care o produce: imagini spectaculoase
1
Teodora Meluță a strălucit la cununia civilă! Imagini noi, la 7 zile de când a spus „Da”
0
Imagini tari cu Dawa în vacanță » Incredibil unde a ales să se relaxeze! Gestul cu care i-a surprins pe locuitori
9
Vedeta din Superliga și-a schimbat complet look-ul și a plecat în Dubai » Fanii au reacționat imediat: „Ce se întâmplă cu el?”
2
Astra iese din calcule,are meciuri extrem de dificile si nu cred ca va face vreo surpriza.Important e pe cine incurca si pe cine nu.Va arbitra podiumul in acest final de sezon.Cred ca Petrolul si Dinamo vor termina pe podium!Pandurii vor vinde multi jucatori la final de sezon si nu mai au cu ce sa se prezinte in Europa! PS:Parerea mea,n-o luati de buna...
alt creier spalat.Ideal ar fi sa ia CFR-ul cupa. isi salveaza sezonul.restul calculelor le faceti voi ;)
pai este foarte posibil sa se intample chiar asa. clasamentul final va fi cam asa cum l-am previzionat mai jos. a 4-a participanta va fi decisa de finala Cupei. eu cred ca cfr sau chiar astra pot castiga finala. sigur, favorita nr 1 e petrolul, deocamdata. dar, de ce adica "ar fi esential" ca cfr sa....??? ce e asa esential ?? romania e la ani lumina de fotbalul mare, amigo.
Ar fi esential pentru Romania ca CFR Cluj sa castige cupa si sa mearga in EL.... la ce coeficient au acum, ar fi capi de serie inclusiv in play-off!!! Tot din punctul asta de vedere si Vasluiul ar trebui sa mearga in EL pentru ca au si ei coeficient.... dar la ei nu cred ca o sa se faca treaba in vara, mai bine raman pe-afara. Dintre celelalte oricum doar Petrolul are fata de EL, dar ma repet, trebuie ca CFR sa ajunga in Europa. Sefilor cred ca nici nu le pasa, vor sa se concentreze iarasi pe campionat sa mai ia un titlu, dar ma bazez pe Trica.
vorbiti vorbe: 1. steaua 2. petrolul 3. pandurii 4. dinamo 5. astra
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.