Comentarii (35)
88gore88
88gore88  •  07 Mai 2013, 04:05

Astra iese din calcule,are meciuri extrem de dificile si nu cred ca va face vreo surpriza.Important e pe cine incurca si pe cine nu.Va arbitra podiumul in acest final de sezon.Cred ca Petrolul si Dinamo vor termina pe podium!Pandurii vor vinde multi jucatori la final de sezon si nu mai au cu ce sa se prezinte in Europa! PS:Parerea mea,n-o luati de buna...

idol
idol  •  07 Mai 2013, 03:34

alt creier spalat.Ideal ar fi sa ia CFR-ul cupa. isi salveaza sezonul.restul calculelor le faceti voi ;)

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  07 Mai 2013, 01:19
Postat de vladutz13 pe 07 Mai 2013, 01:13

Ar fi esential pentru Romania ca CFR Cluj sa castige cupa si sa mearga in EL.... la ce coeficient au acum, ar fi capi de serie inclusiv in play-off!!! Tot din punctul asta de vedere si Vasluiul ar trebui sa mearga in EL pentru ca au si ei coeficient.... dar la ei nu cred ca o sa se faca treaba in vara, mai bine raman pe-afara. Dintre celelalte oricum doar Petrolul are fata de EL, dar ma repet, trebuie ca CFR sa ajunga in Europa. Sefilor cred ca nici nu le pasa, vor sa se concentreze iarasi pe campionat sa mai ia un titlu, dar ma bazez pe Trica.

pai este foarte posibil sa se intample chiar asa. clasamentul final va fi cam asa cum l-am previzionat mai jos. a 4-a participanta va fi decisa de finala Cupei. eu cred ca cfr sau chiar astra pot castiga finala. sigur, favorita nr 1 e petrolul, deocamdata. dar, de ce adica "ar fi esential" ca cfr sa....??? ce e asa esential ?? romania e la ani lumina de fotbalul mare, amigo.

vladutz13
vladutz13  •  07 Mai 2013, 01:13

Ar fi esential pentru Romania ca CFR Cluj sa castige cupa si sa mearga in EL.... la ce coeficient au acum, ar fi capi de serie inclusiv in play-off!!! Tot din punctul asta de vedere si Vasluiul ar trebui sa mearga in EL pentru ca au si ei coeficient.... dar la ei nu cred ca o sa se faca treaba in vara, mai bine raman pe-afara. Dintre celelalte oricum doar Petrolul are fata de EL, dar ma repet, trebuie ca CFR sa ajunga in Europa. Sefilor cred ca nici nu le pasa, vor sa se concentreze iarasi pe campionat sa mai ia un titlu, dar ma bazez pe Trica.

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  07 Mai 2013, 01:11

vorbiti vorbe: 1. steaua 2. petrolul 3. pandurii 4. dinamo 5. astra

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează